- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.481
Ah bebeğim ben de 37 yaşındayım 3 ay sonra 38… içimdeki tek düşünce geç kalmışlık. Bu ay stres yapıp belirti beklememeye niyetliyim şu an yumurtlama günüm sanırım yalnız zerre canın istiyor mu dersen vallahi tık yok :))))
Evet ya gerçekten öyle olunca da hiç tadı kalmıyor . Bunu dile getirerek onları da etkiliyoruz aslında … altı üstü 5 gün yani.Degerlendir yine de canim ben yumurtlama zamanı çocuk için yaptığımız ilişkilerin hicbirinden başlangıçta bile zevk almadım işkence gibi geçti özellikle bu ay çarşafı sıktım artık eşime belli etmemek için çünkü cumartesi belli ettim pişman oldum bosalamadi üzüldü. Normal zamanda iyi ama bu zamanlar gerçekten işkence gibi geliyor zorunlu ve stresli oldugumuzdan galiba
Canım bende çıkardı geçen haftaKızlar acil bir sorum var laboquick gebelik sonradan silik çıkardı mı sizde hiç. Tarlusala başladım negatif diye, testleri atcaktım baktım silik çıkmış sonradan. Saatler sonra tabi ama çıkarmıyo diye hatırlıyorum. Vicdan azabı çektim şimdi
Evet ya gerçekten öyle olunca da hiç tadı kalmıyor . Bunu dile getirerek onları da etkiliyoruz aslında … altı üstü 5 gün yani.
Canım suya tut çıkmazsa var demektir. Labo hemen kuruma çizgisi çıkarmıyor ancak 2-3 saat sonra çizgi çıkardı bende bir kaç kez. Saatler sonra çıktıysa çıkarmıştır. Çok güvenilir olmaz o zaman. Ben ilk 10 dakika için güvenilir diyorumKızlar acil bir sorum var laboquick gebelik sonradan silik çıkardı mı sizde hiç. Tarlusala başladım negatif diye, testleri atcaktım baktım silik çıkmış sonradan. Saatler sonra tabi ama çıkarmıyo diye hatırlıyorum. Vicdan azabı çektim şimdi
2 ay sonra 36yım... geç kalmışlık hissi beni de etkiliyor. Seni anlıyorum . Ne çabuk geçti 35, bebek derdinden birşey anlayamadım. Son iki yılı hatırlamıyorum resmen. İnşallah yeni yaşlarımıza hamiş olarak gireriz kuzumAh bebeğim ben de 37 yaşındayım 3 ay sonra 38… içimdeki tek düşünce geç kalmışlık. Bu ay stres yapıp belirti beklememeye niyetliyim şu an yumurtlama günüm sanırım yalnız zerre canın istiyor mu dersen vallahi tık yok :))))
Canım zaten testi o kadar bekletme. Sen ne yaptın2 3 gün sonra bile mi çıkmadı
Kontrolün nasıl geçti canım ?Canım en son hormon testlerimde doktor herşeyimin çok sağlıklı olduğunu yumurtalıklarım ve rezervimin oldukça iyi olduğunu söylemişti. Adetlerim de tam gününde olur 1 gün aksamaz.Benim demirim çok eksik hatta vücudumda demir namına bişey yok. Aylardır ilaçlarla biraz yükseldi.. Evlendikten sonra hiç hormon testi yaptırmadım 1 saat sonra randevum var adetliyken bi baktırmak istiyorum.Umarım kötü şeyler çıkmaz
Bende 3 ay sonra 38Ah bebeğim ben de 37 yaşındayım 3 ay sonra 38… içimdeki tek düşünce geç kalmışlık. Bu ay stres yapıp belirti beklememeye niyetliyim şu an yumurtlama günüm sanırım yalnız zerre canın istiyor mu dersen vallahi tık yok :))))
Açılın gençler ; ablalarınıza öncelik pls…Bende 3 ay sonra 38
Ah bu vajinismus ne perişan etti bizi ya ,Allah düşmanıma vermesin ..Belli etme canım ben sonra hiç belli etmedim çarşafı sıktım yine de sesimi çıkarmadım bunu da vajinismus tedavisinde Dr um önermiştı belli etme çarşafı sık demişti
İnşallah kuşum ya çok isterdim2 ay sonra 36yım... geç kalmışlık hissi beni de etkiliyor. Seni anlıyorum . Ne çabuk geçti 35, bebek derdinden birşey anlayamadım. Son iki yılı hatırlamıyorum resmen. İnşallah yeni yaşlarımıza hamiş olarak gireriz kuzum
Çok şükür canımmAnladım canım tamam o zaman, tsh ve prolaktin yükseklğim vardı onlarda normale dönmüş çok mutlu oldumm
39 dan selamlarr kızlarrBende 3 ay sonra 38
Ah bu vajinismus ne perişan etti bizi ya ,Allah düşmanıma vermesin ..
Ovu paketiyle geldi canım. Diğer testini çatlama iğnesinden sonra yapmıştım onda pozitif vardı zaten. Ayırt edemedim o yüzden şimdi bi test yaptım o da fotoda çıkmayan gözle zor görünen bi çizgi çıkarttı ona da güvenemiyorumYOk canım gölge bile hiç çıkmadı eczaneden mi almıştın testi sahtesi var mı acaba diğer markalarda sahte var diyordu kızlar
Hah tamam. Tedaviye de başlicam bi an önce başlayım diye ilaç kullanmaya başladım sonra vicdan azabı çektim ya varsa diyeCanım bende çıkardı geçen hafta
Saat sonra çıkardı ya ilk 10 dkda değilCanım suya tut çıkmazsa var demektir. Labo hemen kuruma çizgisi çıkarmıyor ancak 2-3 saat sonra çizgi çıkardı bende bir kaç kez. Saatler sonra çıktıysa çıkarmıştır. Çok güvenilir olmaz o zaman. Ben ilk 10 dakika için güvenilir diyorum
Ya işe gittim aceleyle napimCanım zaten testi o kadar bekletme. Sen ne yaptınilk 10 dakika esastır. Gerisini at çöpe
Yaa tühh, kan ver olmadı yarın içinde şüphe kalmasınOvu paketiyle geldi canım. Diğer testini çatlama iğnesinden sonra yapmıştım onda pozitif vardı zaten. Ayırt edemedim o yüzden şimdi bi test yaptım o da fotoda çıkmayan gözle zor görünen bi çizgi çıkarttı ona da güvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?