- 25 Temmuz 2014
- 2.539
- 1.636
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.461
Ah bebeğim ben de 37 yaşındayım 3 ay sonra 38… içimdeki tek düşünce geç kalmışlık. Bu ay stres yapıp belirti beklememeye niyetliyim şu an yumurtlama günüm sanırım yalnız zerre canın istiyor mu dersen vallahi tık yok :))))@fnd_50 regldaş olalım biz senleWalla bidahaki aya kaldı hevesler moral bozmak yok. ben 2 gündür çok kötüydüm sanki bebek düşürmüşüm gibi tripler şimdi güldüğüme geçtiğime bakma :)Bu ay kendimi salak salak çok kaptırmamaya yemin ettim. Her ağrımı her akıntımı ay hamilemiyim'e yormamaya... Eşime bile demiycem ne yaşıosam kendi içimde yaşıycam. Adamı da boşu boşuna heveslendirdim salak gibi ay karnım ağrıo hamilemiyim yoksa vs diye diye.. Gizli gizli ne olursa olcak..Kızlar galiba ben yaştan dolayı korkuyorum 38 yaşındayım diye geç kalmışım gibi... 40 41 yaşında doğum yapan ark.larım var salak mısın ne panikliosun diyorlar ama elimde değil bu kaygı. Eşim de benden 7 yaş küçük aldım gencecik oğlanı ahahaha. Bilmiyorum karışık kafalar
Bende hiç sonradan ikinci çizgi çıkarmadıKızlar acil bir sorum var laboquick gebelik sonradan silik çıkardı mı sizde hiç. Tarlusala başladım negatif diye, testleri atcaktım baktım silik çıkmış sonradan. Saatler sonra tabi ama çıkarmıyo diye hatırlıyorum. Vicdan azabı çektim şimdi
2 3 gün sonra bile mi çıkmadıBen bu ay o kadar çok yaptım kii hiç birinde sonradan da olsa çıkmadı canım tekrar bi test mi yapsan
Bence doktora git canım nolur nolmaz ya da iletişime geç doktorunla. İlaç falan verir belki. Ben yaşamadım ama tecrübeli arkadaşlar ne diyecek bakalımMerhabalar arkadaşlar ben yeni yazıyorum bu topiğe. 2019 yılında iki kez gebe kaldım ölümle sonuçlandı. Gelişim geriliği yaşandı ondan sonra daha kalamadım. Tüp bebek o bu ne varsa yaptım olmadı. En son tam raporum çıktı ilaçlarımı almaya yakın gebelik testi yapayım dedim çift çizgiyi gördüm 3 gün öncesinde bir lekelenme yaşamıştım adet geliyor ondan sanmıştım beta ölçtürdüm gebelik testi yaptığı gün 28 Eylül 500 çıktı sonra 30 eylülde yaptırdım 1324 çıktı bende dün akşam dktora gittim nöbetçi kadın doğuma keseyi görmedi. Küçük daha dedi ekranda hç kese v.s yktu. Sonra bende aklıma kötü şeyler geldi gittim kan verdim 2 Ekim de 3602 çıktı. Bugünde akıntımla leke geliyor kızlar sizce durumum ne aklım çıkuyor bşey olucak diye.
Evet bugün değerlendir mutlakaBu pik mi sizce
Çıkmadı canım, bi 12 tane laboquick yaptım adete kadar testlerimi atmamıştım regl olunca attım hiç yoktu çizgi falan, bak fotosu vardı2 3 gün sonra bile mi çıkmadı
Başınız sağolsunBak ne güzel oğlunuz var ben 7 yıldır deniyorum.tup bebekler düşükler,5ay önce erken doğum yaptım oğlumu kaybettim..ama hiç bir zaman ümidimi kaydetmedim
Eşimi eczanye gönderdim. Gölge de yapmadı değil mi. Ya şaşırdım şimdi vicdan azabı çekmiyimBen bu ay o kadar çok yaptım kii hiç birinde sonradan da olsa çıkmadı canım tekrar bi test mi yapsan
Gölge bile çıkmadı ha. O zaman eşim alıyo şimdi bi test yapayım bari bidaha yoktur bence ama. İlacı da 2 doz içtim varsa da bişy yapmamıştır inşÇıkmadı canım, bi 12 tane laboquick yaptım adete kadar testlerimi atmamıştım regl olunca attım hiç yoktu çizgi falan, bak fotosu vardıgünlerce bekledi bu testler. Hatta 2 3 testte çıktı farklı markaydı labo da hiçç
YOk canım gölge bile hiç çıkmadı eczaneden mi almıştın testi sahtesi var mı acaba diğer markalarda sahte var diyordu kızlarEşimi eczanye gönderdim. Gölge de yapmadı değil mi. Ya şaşırdım şimdi vicdan azabı çekmiyim
Aynen canım sen her ihtimale karşı aldır inşallah bebiş varsa da birşey olmazGölge bile çıkmadı ha. O zaman eşim alıyo şimdi bi test yapayım bari bidaha yoktur bence ama. İlacı da 2 doz içtim varsa da bişy yapmamıştır inş
Zaten çok fark yok canım arada benimde düzenli gittiğim zamanlarda böyle çıktığı oldu doktor sorun var demedi hiç, için rahat olsunKızlarr bugün yaptırdığım hormon sonuçlarım, normal görünüyor değil mi? Bazı yerlede fsh 5in üzerinde olmalı diye okudum ama
Hadi hayırlısı inşallahCumartesi randevum kuzum. Bakalım ne diyecek doktor
Sağol canım senin bebişte sağlıkla gelsin inşallahÇok sevindim canım gözün aydın sağlıkla doğsun inşallah
Anladım canım tamam o zaman, tsh ve prolaktin yükseklğim vardı onlarda normale dönmüş çok mutlu oldummZaten çok fark yok canım arada benimde düzenli gittiğim zamanlarda böyle çıktığı oldu doktor sorun var demedi hiç, için rahat olsunbak önceki aylarda yazıyor
İnşallah yardımcı olan birileri çıkar bu konuda tecrübeli olanlar. Yarın sabah doktora gideceğim randevu aldım. Şimdi bir baktım iç çamaşırıma çamurumsu leke gelmiş inşallah yerleşmeyle ilgilidirBence doktora git canım nolur nolmaz ya da iletişime geç doktorunla. İlaç falan verir belki. Ben yaşamadım ama tecrübeli arkadaşlar ne diyecek bakalım
Normal değer aralığı farklıdır hastanelerin canım değer aralıkları yazmıyor mu tam anlayamadımKızlarr bugün yaptırdığım hormon sonuçlarım, normal görünüyor değil mi? Bazı yerlede fsh 5in üzerinde olmalı diye okudum ama
Yaaaaaaa senin profesyonel çalışmanı yesinlerinşallah güzel sonuçlar alırsın
Yazıyor kuzumda fazlar olarak ayırmış değerleri bende netten bir bakayım dedim, bazı sitelerde 5-10 arasında normal değer aralığı yazıyor bakalım yarın göstereceğim sonuçları doktora o ne diyecek.Normal değer aralığı farklıdır hastanelerin canım değer aralıkları yazmıyor mu tam anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?