💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ah bebeğim ben de 37 yaşındayım 3 ay sonra 38… içimdeki tek düşünce geç kalmışlık. Bu ay stres yapıp belirti beklememeye niyetliyim şu an yumurtlama günüm sanırım yalnız zerre canın istiyor mu dersen vallahi tık yok :))))

Bende hiç sonradan ikinci çizgi çıkarmadı

Bence doktora git canım nolur nolmaz ya da iletişime geç doktorunla. İlaç falan verir belki. Ben yaşamadım ama tecrübeli arkadaşlar ne diyecek bakalım

2 3 gün sonra bile mi çıkmadı
Çıkmadı canım, bi 12 tane laboquick yaptım adete kadar testlerimi atmamıştım regl olunca attım hiç yoktu çizgi falan, bak fotosu vardı günlerce bekledi bu testler. Hatta 2 3 testte çıktı farklı markaydı labo da hiçç

Eklentiler

• 20230926_214724.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 84
Gölge bile çıkmadı ha. O zaman eşim alıyo şimdi bi test yapayım bari bidaha yoktur bence ama. İlacı da 2 doz içtim varsa da bişy yapmamıştır inş

Kızlarr bugün yaptırdığım hormon sonuçlarım, normal görünüyor değil mi? Bazı yerlede fsh 5in üzerinde olmalı diye okudum ama

Eklentiler

• F825C69F-426C-44C4-841E-624B5C2B001B.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 69
Kızlarr bugün yaptırdığım hormon sonuçlarım, normal görünüyor değil mi? Bazı yerlede fsh 5in üzerinde olmalı diye okudum ama
Zaten çok fark yok canım arada benimde düzenli gittiğim zamanlarda böyle çıktığı oldu doktor sorun var demedi hiç, için rahat olsun bak önceki aylarda yazıyor

Eklentiler

• 20231003_183047.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 69
Zaten çok fark yok canım arada benimde düzenli gittiğim zamanlarda böyle çıktığı oldu doktor sorun var demedi hiç, için rahat olsun bak önceki aylarda yazıyor
Anladım canım tamam o zaman, tsh ve prolaktin yükseklğim vardı onlarda normale dönmüş çok mutlu oldumm

Bence doktora git canım nolur nolmaz ya da iletişime geç doktorunla. İlaç falan verir belki. Ben yaşamadım ama tecrübeli arkadaşlar ne diyecek bakalım
İnşallah yardımcı olan birileri çıkar bu konuda tecrübeli olanlar. Yarın sabah doktora gideceğim randevu aldım. Şimdi bir baktım iç çamaşırıma çamurumsu leke gelmiş inşallah yerleşmeyle ilgilidir

Normal değer aralığı farklıdır hastanelerin canım değer aralıkları yazmıyor mu tam anlayamadım
Yazıyor kuzumda fazlar olarak ayırmış değerleri bende netten bir bakayım dedim, bazı sitelerde 5-10 arasında normal değer aralığı yazıyor bakalım yarın göstereceğim sonuçları doktora o ne diyecek.
Sen ne yaptın bu arada kuzum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…