- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.521
Aklın kaldıysa tekrar test yap canımB bernaadbrrr @edahandro
İlk yaptığımda fotoda efekli görünen gibi görünüyodu gözümle, şimdi biraz belirginleşti gözümle görüyorum rahat ama fotoda anca bu kadar hahaha. Yine negatiftir kesin buncacık şey ama işte..
Keşke her ihtimale karşı gebelik olabileceğini soyleseymis belki beta bakarlardi öncesinde. Geçen ay bende rahatsızlandım acilde riskimin olduğunu söyledim ama daha bat a çok vardı betada bir şey çıkmaz riske atmayalim dedi doktor ishal ve mide bulantisi için serum vereceklerdi vermediler. Bu durumlarda ağrı kesici bile içerken düşünmek lazım bence eğer bir ihtimal varsaKızlar merhaba arkadaşım için bir şey sorucam onun üyeliği yokmış açmakla da uğraşmadıarkadaşım 40 45 günde adet oluyor bu ay korunmasız ilişkileri olmış eşiyle Şuan 5 6 gün var adetine karın ağrısı ishal halsizlik var gebelik belirtisi olur mu ? Bir de dün acile gitmiş antibiyotik iğne vurulmuş bu rahatsızlığından ötürü
Ben bu ay sokmayacagim regl gününe kadar kuzum çok yıprandım geçen ay 16 tane test harcamisim düşünBen hiç strese sokmayayım ya kendimi, zatne 16'sı regl günüm. Kaldı 13 :))
Kızlar merhaba arkadaşım için bir şey sorucam onun üyeliği yokmış açmakla da uğraşmadıarkadaşım 40 45 günde adet oluyor bu ay korunmasız ilişkileri olmış eşiyle Şuan 5 6 gün var adetine karın ağrısı ishal halsizlik var gebelik belirtisi olur mu ? Bir de dün acile gitmiş antibiyotik iğne vurulmuş bu rahatsızlığından ötürü
Bu ay test almam lazım şuan regl im gerci daha çok var da bana test önerir misin canım rica etsem denedigin memnun kaldığın varsaBen bu testi kullandım canım hiç beğenmemiştim çok geç cikartiyor sonucu bir de beyaz bir çizgi bırakıyor gibi almadiysan alma bence
Ben daha yumurtlamadan gebelik testi denedim geçen günBen bu ay sokmayacagim regl gününe kadar kuzum çok yıprandım geçen ay 16 tane test harcamisim düşün
Kuzum çok fena hastayım yatak döşek yatıyorum valla nefes alamıyorum fena grıbe yakalandım
Kız şaşı oldum bakmaktan ama göremedimB bernaadbrrr @edahandro
İlk yaptığımda fotoda efekli görünen gibi görünüyodu gözümle, şimdi biraz belirginleşti gözümle görüyorum rahat ama fotoda anca bu kadar hahaha. Yine negatiftir kesin buncacık şey ama işte..
Oyy salgın seni de buldu demek gelir gelmezKuzum çok fena hastayım yatak döşek yatıyorum valla nefes alamıyorum fena grıbe yakalandım
Hepsiburada epedy satıcısından freely kaset test alabilirsin canım mavi testlerden, çoğumuz erkenden o test sayesinde öğrendikBu ay test almam lazım şuan regl im gerci daha çok var da bana test önerir misin canım rica etsem denedigin memnun kaldığın varsa
Bende yaaa o kadar param çöp olduBen bu ay sokmayacagim regl gününe kadar kuzum çok yıprandım geçen ay 16 tane test harcamisim düşün
Ay evet canım hadi bakalım güzel güzel değerlendir bebiş gelsin inşallahKızlar bugün adetin 14. Günü , sanırım lh yükseldi pik ya da sabaha pik .. doğru mu ?
Vallahi bunu ya ben böyle hasta oldumu bıkmıyorum aşkım çok kötü yiyenlerden banada geçtiOyy salgın seni de buldu demek gelir gelmezGeçmiş olsun bebeğim çok dikkat et kendine, bir an önce toparlanırsın inşallah
Değerlendirdik bakalım , valla hiç umudum yok nedense . Saldım çayıra …..Ay evet canım hadi bakalım güzel güzel değerlendir bebiş gelsin inşallah
Zaten biri hastalaınca herkesi hasta etmeden heçmiyor lanetVallahi bunu ya ben böyle hasta oldumu bıkmıyorum aşkım çok kötü yiyenlerden banada geçti
Yok yok olacakDeğerlendirdik bakalım , valla hiç umudum yok nedense . Saldım çayıra …..
Bu mu canım ucuzmuş da vallaHepsiburada epedy satıcısından freely kaset test alabilirsin canım mavi testlerden, çoğumuz erkenden o test sayesinde öğrendik
Evet canım buBu mu canım ucuzmuş da valla
İnşallah ya kuzum off ben kocamı özledim onsuzlıktan hasta oldum gördün müZaten biri hastalaınca herkesi hasta etmeden heçmiyor lanetÇok farklıydı bu sefer ama canım bende yumurtlama zamanı yakalanmıştım ya yeni atlattım düşün 3 hafta oldu geçmek bilmedi. İnşallah çabucak düzelirsin bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?