💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Keşke her ihtimale karşı gebelik olabileceğini soyleseymis belki beta bakarlardi öncesinde. Geçen ay bende rahatsızlandım acilde riskimin olduğunu söyledim ama daha bat a çok vardı betada bir şey çıkmaz riske atmayalim dedi doktor ishal ve mide bulantisi için serum vereceklerdi vermediler. Bu durumlarda ağrı kesici bile içerken düşünmek lazım bence eğer bir ihtimal varsa

İste geldik buradayim adetten 1 gün önce ishal kusma karın ağrıları yaşadım acile gittim hasta oldum sandim bir güzel reflor ve metpamid verdiler 29 Eylül'de hamile olduğumu öğrendim
Ama tabi biz bu ay bebeğe özel bir çalışma vs yapmadık hamilelik şüphem olsaydi taktirmazdim serumu çünkü ben denemeyi bırakalı 1 sene olacak neredeyse

Kızlar bugün adetin 14. Günü , sanırım lh yükseldi pik ya da sabaha pik .. doğru mu ?

Eklentiler

• 5FCB1A02-4350-40F1-BEF2-D962661B3C4A.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 76
Vallahi bunu ya ben böyle hasta oldumu bıkmıyorum aşkım çok kötü yiyenlerden banada geçti
Zaten biri hastalaınca herkesi hasta etmeden heçmiyor lanet Çok farklıydı bu sefer ama canım bende yumurtlama zamanı yakalanmıştım ya yeni atlattım düşün 3 hafta oldu geçmek bilmedi. İnşallah çabucak düzelirsin bebeğim

İnşallah ya kuzum off ben kocamı özledim onsuzlıktan hasta oldum gördün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…