💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hepsiburada epedy satıcısından freely kaset test alabilirsin canım mavi testlerden, çoğumuz erkenden o test sayesinde öğrendik
Sağol kuzum 23 ekimden önce test yapmayacağım bu ay kendimi tutacağım bakalım olursa bu kasetten alırım eşe sürpriz için şu ucu kapanan testler daha çok hoşuma gidiyor da olursa kan tahlili ile yaparız

Onu da alırsın canım, kullanmazsin bunda çıkarsa kapaklı testi yaparsın hemen

Ama ben ovü testini yapmayı daha çok seviyorum ya gebelik yerine, her türlü çizgi çıkıyor ya insan sürekli umutlanıyor
AY ben hiç sevmiyorum ya şu sıvı alımı olayı yüzünden sürekli su kahve falan içesim geliyor o 2 saatte
İnşallah gebelik çizgileri de görelim canım

Merhaba son durumun nedir

keyf Ya Allahini seversen kuzum 2 keyfimiz var. Biri test yapmak ikincisi test yorumlamak. Ne demek almicam al stokla 9. Gun yapmaya baslicaz

Kuzum çok fena hastayım yatak döşek yatıyorum valla nefes alamıyorum fena grıbe yakalandım
Geçmiş olsun bebeğim aynı durum bende de var dökülüyorum resmen tat koku yok sinüzlerim dolu baş ağrısı kulak ağrısı beni mahvetti C vitamini al kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…