💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Tatlım mesaj aticam beni de eklersen sevinirim:) bu arada tabloda sat ve batları ters yazmışsın yer değiştirmesi lazım :) gerçi benim Aralık'ta tüp olcak ama eklemek istersen mutlu olurum tarihler tahmini olacak çünkü düzensiz regl oluyorum

Haklısın. Bende bir heyecana kapılıp kendimi yıpratıyorum cuma günü 14. Gun oluyor igne gününü saymazsak cumartesiye kadar beklicem bu sefer acaba dememek için

Kontrolün nasıl geçti canım ?
canım dün gittim hormon tahlillerim bu şekilde çıktmış1 tanesi 15 güne çıkacakmış. Yumurta rezervime baktı gayet iyi dedi 11 12 tane saydı sanırım. Görünürde bişey yok çok sağlıklısın dedi ama tabi bu hormonlara ne diyecek ben de bilmiyorum. iyi gibi görünüyor değerler ama sen anlıyorsan bi bakabilir misin kuzum?

Günaydın kizlar siteye cok bakamadim modum cok dusuk hamis olan varsa hayrli olsun kirmizilari goren olduysada rabbim insallh onumzdeki ay mucizelerinizi gondersin
Ben dun 30gunum ve hala pik goremedim akintim devam ediyor ates olcere basladim 5gundur atesten anlayan varsa yorumlarsaniz cok mutlu olurum yüzum cok yaniyor gecen ay 30.gun regli oldum bugun 31.gunun tik yok agrilarim var bir bakin kizcelerim yorumlarinizi bekliyrum

Eklentiler

• Screenshot_20231004_092640_Femometer.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 88
Günaydın balllar nasılsınız bu aralar hastalıktan dolayı fazla vakit geçiremedim burada umarım çok güzel haberler duyarım şimdikızlar sizden ricam bat günü geldiğinde durum güncellemenizi bana özelden yazmanızı rica ediyorum bazen etiket te yapmıyorsunuz kaçırmak istemem sizden rica ediyorum lütfen beni bilgilendirin olurmu şimdiden teşekkür ediyorum herşey gönlünüzce olsun göbüşünüz bebişle dolsun
Meselaaaaa kızçeler sizlerin bat geçti hiç yazmadınız bana
@hamileyimmmm

Y yenibirhayal

S sea7483

@Blue_girll[

eylem91

Z Zeyzey272727272727

B blackkdahlia

Umutvari

U UstaOzlem

Bernacannn

TurnaBulut

kuzum sat 1 ekim -bat 25 ekim gösteriyor şimdilik :)

Canım benim Batım 1 ekim olarak yazıyor uygulamamda yanlış söylemişim henüz olmadım da bugün kan verdim randevu bulamadım mecbur aile hekimine verdim haber ederim ve şükür iyiyim sen nasılsın geçmiş olsun hasta mı oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…