- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.581
E tabi caniim al doldur cekmeceyiAllahımm işte aradığım yorum teşekkür ediyorum ve hemen test siparişimi vermeye gidiyorum bebeğim
Aynıyız kuzum sanada geçmiş olsun yok başarsam yapıyom aynıyım yaGeçmiş olsun bebeğim aynı durum bende de var dökülüyorum resmen tat koku yok sinüzlerim dolu baş ağrısı kulak ağrısı beni mahvetti C vitamini al kendine
İnşallah balımGeçmiş olsun canımmm çabucak iyileş
Amin inşallah kuzum ya ayrılık zorAz kalmış kuzum Allah kavuştursun
Eh işte akıl akıl gel peşimize takılKız bende geçen ay çok stres oldum o yüzden almıcam diyorum ama test yapan kızlarımızı görünce bana birşeyler oluyor test yapasım geliyor10.güne kadar bari sabrediyim geçen sefer 5.gün başladıydım aklımı peynir ekmekle yemişim
Bekleyeyim bikaç gün daja dedmAklın kaldıysa tekrar test yap canım
Salgın varmış kimle konuşsam herkes bizim gibi arkadaşım eczacı da bana takviyeler verdi yine de bana mısın demedi resmen öldürmüyor ama süründürüyorAynıyız kuzum sanada geçmiş olsun yok başarsam yapıyom aynıyım ya
Sen göremediysen yoktur canımBen göremedim
Çok iyiydi buuE tabi caniim al doldur cekmeceyiickimiz yok kumarimiz yok. Bi kotu aliskanligimiz test napalim yani o kadar olsun
Eh işte akıl akıl gel peşimize takıl
Kesin yanlış yere takılırartık nereye takılırsa
Aynen öyle korkmamı olduk acabaSalgın varmış kimle konuşsam herkes bizim gibi arkadaşım eczacı da bana takviyeler verdi yine de bana mısın demedi resmen öldürmüyor ama süründürüyor
Etiketle kuzum beni
Sağol canım çok teşekkür ederim
Eşimde öyle diyor korona mı oldun ne yaptın diyorAynen öyle korkmamı olduk acaba
Bence olmuşta olabilirizEşimde öyle diyor korona mı oldun ne yaptın diyorAllah korusun ya değildir inşallah
Kontrolün nasıl geçti canım ?
Canım anlamayacak birşey yok ki iğnenin etkisi işte. Çok normal. Düşük doz hcg'yi yakaladı muhtemelen. Sen benim dediğim gibi gününü hesaplayarak (iğne gününü saymadan) 13. Gününü bul o gün idrar testi yap. Daha bu değer ufak ihtimalde olsa yükselebilir. Böyle iğneli durumlarda acele etmemek gerekiyor kuzum. Sabredip beklemek en doğrusu yoksa yıpratıcı oluyor. Yalancı pozitif çıkıyor.Malesef sonucum 2.31 çıktıbu ay da olmadi sanırım. Anlamadigim idarda pozitif çıkan kanda nasıl negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?