💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar bı de bı şey sorucam pik olan günden sonra mi saymaya başlıyoruz yoksa siliklestigi gün mü
kuzum çift çizgiden tek çizgiye döndüğü gün yumurtlamışssın demek. Çift çizgi çıkan her günü değerlendirmişsindir umarım. Yumurtlama öncesi bir kaç gün ilişki çok önemli kaçırmamak adına. Sonrasında da yumurtlama günü ilişki ve 2 günde 1 olarak devam edebilirsin

Haklısın. Bende bir heyecana kapılıp kendimi yıpratıyorum cuma günü 14. Gun oluyor igne gününü saymazsak cumartesiye kadar beklicem bu sefer acaba dememek için
Tamam canım ilk tecrübelerde oluyor böyle şeyler. Zamanla insan sabretmeyi öğreniyor kuzum. İnşallah cumartesiye değerin artar şuan kesin yok diyemeyiz bence. Varsa bile çıkmamış olabilir kuzum

Günaydın can kızlar . Bazı yeni arkadaşlarımız ovulasyon testini soruyorlar bilgi amaçlı hazır foto varken atmak istedim. İnşallah birine faydası olur .
T çizgisi c çizgisine denk ya da daha koyu ise pik yani yumurtlama , silikleşme başladığında çatlama oluyor. Bu günleri birer gün öncesi ve sonrası olarak değerlendirmek önemli.

Eklentiler

• A0DE31D0-C05E-4DE7-AA17-31BEF5CF52EE.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 73
melegim can beyons O ozgeeeee1 esen-ruzqar genc-anne Merve3553 M melikebyhn12 ve diğer adını şuan yazmadığım mayıs anneleri kızlar o ne anneler grubunda topiğinizdeki tablonuza baktım da maşallah ne kadar bereketli bi ay olmuş ya tabloda adınızı görünce gururlandım resmen hepsi dedim benim arkadaşım.. ay bi yetişeydik size ya. Sizinle aynı grupta olmayı çok isterdim maşallah maşallah size Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Kaçırmadım o günleri daha siliklesmedi kaç günde siliklesir acaba

Wauw şahane anlatmışsın kız, helal

Ayyy sağol canım benim Allahım inşallah sizede nasip eder grupta geride kalanlarla sizde bir grup olursunuz

Benimkine de bakar mısın üstteki dün alttakini bugün yaptıgim hafif siliklesmis geldi bana sence siliklesme var mı yoksa hala pik mi

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-04-10-43-22-545_com.miui.gallery.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2023-10-04-10-35-32-636_com.miui.gallery.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 65
Edoşummm güzel kalpli arkadaşım inşallah sen de geçeceksin bu tarafa aynı ay olmasa da olur biz yine muhabbete devam ederiz bilgi alışverişi yaparız inşallah çift çizgili testlerini görürüz allahımmm aminnn

Tatlim ben hala yumurtlamadim ki bugun 31.gun bat falan hep karisti oynatmaya az kaldi doktorum nerde bir vefqsiz yumi yuzunden cildiracagim

aslında bu testler yerine uygulama ve bazal termometre ile takip etsen daha açıklayıcı olur ama sen bilirsin tabi ki yine de
Haklısınız ama zaten düzenli yumurtluyorum aslında kasik ağrısıyla anlıyorum emin olmak için bu ay yine de yaptım bakalım zaten eşimle gün aşırı ilişkimiz oluyor bı daha kullanmayı düşünmüyorum zaten

Ayy sagol bebişim gerçekten mayısda kalabalığız burdan çok kişi var sen bu ay hamile kal mayısa gel gel ne farkeder önemli olan kalplerimiz bir grubumuz çok şenlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…