- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.621
Siliklestigi gunun ertesi gununu 1. Gun olarak sayiyoruzKızlar bı de bı şey sorucam pik olan günden sonra mi saymaya başlıyoruz yoksa siliklestigi gün mü
Anladım teşekkür ederimSiliklestigi gunun ertesi gununu 1. Gun olarak sayiyoruz
kuzum çift çizgiden tek çizgiye döndüğü gün yumurtlamışssın demek. Çift çizgi çıkan her günü değerlendirmişsindir umarım. Yumurtlama öncesi bir kaç gün ilişki çok önemli kaçırmamak adına. Sonrasında da yumurtlama günü ilişki ve 2 günde 1 olarak devam edebilirsinKızlar bı de bı şey sorucam pik olan günden sonra mi saymaya başlıyoruz yoksa siliklestigi gün mü
Tamam canım ilk tecrübelerde oluyor böyle şeyler. Zamanla insan sabretmeyi öğreniyor kuzum. İnşallah cumartesiye değerin artarHaklısın. Bende bir heyecana kapılıp kendimi yıpratıyorum cuma günü 14. Gun oluyor igne gününü saymazsak cumartesiye kadar beklicem bu sefer acaba dememek için
Kaçırmadım o günleri daha siliklesmedi kaç günde siliklesir acabakuzum çift çizgiden tek çizgiye döndüğü gün yumurtlamışssın demek. Çift çizgi çıkan her günü değerlendirmişsindir umarım. Yumurtlama öncesi bir kaç gün ilişki çok önemli kaçırmamak adına. Sonrasında da yumurtlama günü ilişki ve 2 günde 1 olarak devam edebilirsin
Wauw şahane anlatmışsın kız, helalGünaydın can kızlar . Bazı yeni arkadaşlarımız ovulasyon testini soruyorlar bilgi amaçlı hazır foto varken atmak istedim. İnşallah birine faydası olur .
T çizgisi c çizgisine denk ya da daha koyu ise pik yani yumurtlama , silikleşme başladığında çatlama oluyor. Bu günleri birer gün öncesi ve sonrası olarak değerlendirmek önemli.
Yok bebeğim yazmayalım bu ay hormonları düzenlemeye uğraşıcamyeni bir ay yeni bir umut kuzumyeni tarihlerini yazalım
canımKaçırmadım o günleri daha siliklesmedi kaç günde siliklesir acaba
Hadi hadi bu ay sıra bizde ; kızlar doğursun bilgi alalım nasıl geçti filan :) bir ay sonra da bizWauw şahane anlatmışsın kız, helal
aslında bu testler yerine uygulama ve bazal termometre ile takip etsen daha açıklayıcı olur ama sen bilirsin tabi ki yine deKaçırmadım o günleri daha siliklesmedi kaç günde siliklesir acaba
Ha tamam canım iyi yapmışınAksam uzeri 4te bebisimisten cikip giderim diye gunun son saatlerine aldim
Ayyy sağol canım benim Allahım inşallah sizede nasip eder grupta geride kalanlarla sizde bir grup olursunuzmelegim can beyons O ozgeeeee1 esen-ruzqar genc-anne Merve3553 M melikebyhn12 ve diğer adını şuan yazmadığım mayıs anneleri kızlar o ne anneler grubunda topiğinizdeki tablonuza baktım da maşallah ne kadar bereketli bi ay olmuş ya tabloda adınızı görünce gururlandım resmen hepsi dedim benim arkadaşım.. ay bi yetişeydik size ya. Sizinle aynı grupta olmayı çok isterdim maşallah maşallah size Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Benimkine de bakar mısın üstteki dün alttakini bugün yaptıgim hafif siliklesmis geldi bana sence siliklesme var mı yoksa hala pik miGünaydın can kızlar . Bazı yeni arkadaşlarımız ovulasyon testini soruyorlar bilgi amaçlı hazır foto varken atmak istedim. İnşallah birine faydası olur .
T çizgisi c çizgisine denk ya da daha koyu ise pik yani yumurtlama , silikleşme başladığında çatlama oluyor. Bu günleri birer gün öncesi ve sonrası olarak değerlendirmek önemli.
Edoşummmmelegim can beyons O ozgeeeee1 esen-ruzqar genc-anne Merve3553 M melikebyhn12 ve diğer adını şuan yazmadığım mayıs anneleri kızlar o ne anneler grubunda topiğinizdeki tablonuza baktım da maşallah ne kadar bereketli bi ay olmuş ya tabloda adınızı görünce gururlandım resmen hepsi dedim benim arkadaşım.. ay bi yetişeydik size ya. Sizinle aynı grupta olmayı çok isterdim maşallah maşallah size Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Hafif var gibi ama foto yanıltıyor olabilir, imkan varsa değerlendir.Benimkine de bakar mısın üstteki dün alttakini bugün yaptıgim hafif siliklesmis geldi bana sence siliklesme var mı yoksa hala pik mi
Tatlim ben hala yumurtlamadim ki bugun 31.gun bat falan hep karisti oynatmaya az kaldi doktorum nerde bir vefqsiz yumi yuzunden cildiracagimGünaydın balllar nasılsınızbu aralar hastalıktan dolayı fazla vakit geçiremedim burada umarım çok güzel haberler duyarım şimdi kızlar sizden ricam bat günü geldiğinde durum güncellemenizi bana özelden yazmanızı rica ediyorum bazen etiket te yapmıyorsunuz kaçırmak istemem sizden rica ediyorum lütfen beni bilgilendirin olurmu şimdiden teşekkür ediyorum herşey gönlünüzce olsun göbüşünüz bebişle dolsun
Meselaaaaa kızçeler sizlerin bat geçti hiç yazmadınız bana
@hamileyimmmm
@yenibirhayal
@sea7483
@Blue_girll[
@eylem91
@Zeyzey272727272727
B blackkdahlia
@mcnn123
@UstaOzlem
@LesLey
@TurnaBulut
Haklısınız ama zaten düzenli yumurtluyorum aslında kasik ağrısıyla anlıyorum emin olmak için bu ay yine de yaptım bakalım zaten eşimle gün aşırı ilişkimiz oluyor bı daha kullanmayı düşünmüyorum zatenaslında bu testler yerine uygulama ve bazal termometre ile takip etsen daha açıklayıcı olur ama sen bilirsin tabi ki yine de
Ayy sagol bebişim gerçekten mayısda kalabalığız burdan çok kişi var sen bu ay hamile kal mayısa gel gel ne farkeder önemli olan kalplerimiz bir grubumuz çok şenlendimelegim can beyons O ozgeeeee1 esen-ruzqar genc-anne Merve3553 M melikebyhn12 ve diğer adını şuan yazmadığım mayıs anneleri kızlar o ne anneler grubunda topiğinizdeki tablonuza baktım da maşallah ne kadar bereketli bi ay olmuş ya tabloda adınızı görünce gururlandım resmen hepsi dedim benim arkadaşım.. ay bi yetişeydik size ya. Sizinle aynı grupta olmayı çok isterdim maşallahmaşallah size Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?