💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar merhaba birşey soracağım dahiliyeye gideceğim yarın detaylı bir kan tahlili isteyeceğim ama progestoron estradiol falan bakar mı acaba söylesem yumurtlama takip ettim de yumurtladımmı diye merak ediyorum

Oh oh hadi güzel haberler alalım bu ay stresi hayatımızdan çıkarsak her şey daha güzel ilerleyecek aslında

Oh oh hadi güzel haberler alalım bu ay stresi hayatımızdan çıkarsak her şey daha güzel ilerleyecek aslında
Bebiş konusunu geçen ay çok taktım kafama zaman da geçmedi kuzum yumurtlama döneminden sonra çılgınlar gibi gebelik testi yaptım durdum. Üstüne bir arkadaşımın eşinden hamilelik haberi aldım çok sevindim 2 ay denemisler hemen olmuş cunku kafalar aşırı rahat. Kendimi sucladim biraz öyle olunca bu ay bende öyleyim sat 29 eyluldu benim inan hiç ovulasyon yapmadım bu ay ilkini yarın yapacağım kısmetimde varsa olur diyorum

İşte bazen ovulasyon testi bile insanda stres yapıyor. Bizde kafaya takmamayı becerebilsek belki bizim için de her şeu güzel ilerleyecek. Bunu bile bile yine strese sokuyoruz kendimizi

Canım her labaratuvarın ölçümü farklı olur, hep aynı yerde takip yapmak daha doğru

Ben innovita kullandım geçen ay çok memnun kaldım canım, geçen aydan 8 tane kaldı elimde bu ay onlarla takip edeceğim ovulasyonu
İnnovita sanırım bana yanlış testleri yolladı çünkü kime sorsam çok memnun ağustos ayında pik 4 5 gün sürdü bana değişik geldi geçen ay adetime bir gün kala yaptım pik gösterdi hatta içime umut doldu ertesi gün adet oldum bak atayım adetten 1 gün önce testimi anlam veremedim

Eklentiler

• IMG_3786.webp
    27 KB · Görüntüleme: 37
Ben adetten hemen önce yaptım canım silikti pik görmedim birkaç kişinin senin gibi yorumunu görmüştüm benim testlerde hiç sıkıntı çıkmadı valla

Devlette vermeye devam edin ozaman kız oranında aciline gidip veriyorum habire beni şikayet ederler diye korkuyorum
Aman bişi olma zaten kaç kere daha vereceksin ki ordan kadın doğuma gidersin . En olmadı sağlık ocağına git 2 günde bir orda ver ama hergün verme hem kafan karışmasın hemde kollarına yazık

İşte bazen ovulasyon testi bile insanda stres yapıyor. Bizde kafaya takmamayı becerebilsek belki bizim için de her şeu güzel ilerleyecek. Bunu bile bile yine strese sokuyoruz kendimizi
Evet aslında ama ovulasyon testleri nimet ya doğru zamanlama için tüm hafta gün aşırı iliski gerekiyor öbür turlu valla o zaman ilişki de görev gibi oluyor ben sevmiyorum zorunda gibi

Kızlar gebeliğe yormak istemedikçe garip şeyler oluyor. Bata daha 9 gün var yani sanırım yumurtlama 5. 6 gün emin değilim eskisi kadar takmıyorum ama cumartesi pazar 2 gün ciddi bir kasık ağrısı çektim. Üşüttüm herhalde dedim ama bugün yoktu ki hava daha soğuk. Hadi neyse heryerim sivilce dolu. Eşim adetine var bu surat ne dedi hamilemisn diyip gülüyor git ne bileyim sivilce işte derken peçetede akıntı gördüm. Beyaz pirinç tanesi kadar. Fazla ıslaklık var bunlar adete yakın olurdu ama daha çok var. Siz ne düşünüyorsunuz?

Evet aslında ama ovulasyon testleri nimet ya doğru zamanlama için tüm hafta gün aşırı iliski gerekiyor öbür turlu valla o zaman ilişki de görev gibi oluyor ben sevmiyorum zorunda gibi
Sürekli yapmakta artık zor gelmeye başladı

Ben 2 doktora gittim ikiside önermedi o testleri
Doktorları da çözemedim ki benimki de önermedi YouTube da diğer doktorlar bangır bangır bilgi veriyor ovulasyon testi ile alakalı yanlış tarihte boşa uğraşan insanlar da var ovulasyon testi ile hamile kalanlarda hiçbir şey yapmadan hamile kalan da kısmet diyip geçiyorum

Hadi inşallah bir 4-5 gün daha sabredip erken gebelik testi yap canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Eğer kişinin adeti düzensizse ne zaman yumurtladığını bilmiyorsa tabikide yapıcak 40 günde adet gören kişi 40 gün boyunca ilişki çok zorlar boşa gidebilir. Lakin düzenl adet görene gerek yok mutlaka nasipse olup denk gelicekti. Ben de bıraktım böyle devam ediyorum bakalım

Çocuk kafasıyla ilişkiye girilmediği sürece, kafa rahat olduğu zaman her şey daha güzel ilerliyor bence, tabi bunu becerebilmek önemli bazı doktorlar ovulasyon testini çok mantıksız biliyor hep gün aşırı ilişki öneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…