💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Annemle son zamanlarda konuştuk, affedemiyorum o ayrı ama hiç böyle düşünmemiştim haklı olabilirsin belki de annemi affetmeliyim ...
Affetmezsen enerji alanına girersin ve kendin gelişemezsin bitanem. Onunla olan bağlantına sınır koyucaksın ama afffediceksin. Sen bana yaz ben müsait olunca sana videolar atacağım. Aktarım videoları affetme videoları. Annen gibi bir anne olmaktan korktuğun için bile hormonlarını baskılıyor olabilirsin kaygıdan. Sen annen değilsin. Sen bambaşka birisin. Başka bir hayatın var.

Ama ben bunu okurken neden ağlıyorum insana şifanın nerden geleceği hiç belli olmuyor işte, nasıl iyi geldin bana. Az önce mesaj attım anneme seni affetmek istiyorum dedim. İnşallah her şey hepimiz için daha güzel olsun çok teşekkür ederim bitanem çok teşekkür ederim

Ağlarım bende de koyu çıkmadı çoook silik bi çizgi var ama gebelikte hiç yok gibi
Canım hiç harcama ovulasyon testlerini bence valla benim 11 i pikti catlamadan sonra çokta silik çıkmadı Allah'tan elimde test kalmadı da bıraktım testi ben biraz çizgi gördüm sende ki ben normalde görmem bazen aşırı silik çizgili görseller atıyorlar herkes çizgi var derken ben nerde görüyorlar acaba diye düşünüyorum senden umutluyum seni üzmek istemem kesinlikle ama içimde seninki olmuş gibi bir his var inşallah

O onun gördüğü hayat değiştiremezsin kuzum. O o dili biliyor. İstemediğin biri olabilir herşey için teşekkür ediceksin ve hayatına bakıcaksın. Sende yetişkinsin iletişim kurabilirsin. Kafanda sorunlarını halletmezsen hayatını yoluna koyamazsın ki. İnsanız ve insanlarla olan iletişimimiz bizi iyi yapar. Babam çok kaba bir adamdır. Küfür eder ki hala ediyor. İçki içip beni dışarı atmışlığı var. Nişanlıydım saçma sapan davranışları. Yardımda etmedi.
Babamla kafamda küs olur ve onu affetmezsem anlamazsam ben kaybederim. Babam öyle. Öyle görmüş bana göre yanlış. Ben bundan kendimi nasıl koruyorum mesafeliyimdir. Çok konuşmam. Kızım nerdesin kaç haftadır der güler geçerim. Mesela geçen 30 lira fazla vermiş bana. Helal et baba sen vermezdin dedim güldüm o da güldü :) geçende eşime karı milletine herşey danışılmaz diyor. Hop dedim baba dur sen yanlışsın. O babam ben başka biriyim. Babam gibi birini kabullenmek zorunda değilim ama onu anlamak zorundayım. Öyle yetişmiş. Kendi terbiyesizliği.
Annem kaygılı ve baskıcı bir kadın. Ah ne yordu beni. Affettim onu. Annem öyle bir kadın. Sürekli mesaj attığında öfkelenmek yerine bakmadım mesajına. Aradı mı aaa anne uyuyormuşumm. Dedem mi çok üzdü anne sizi dedim. Ah kızım ne döverdi anneanneni dedi. Kaygıyla büyümüş. Korkuyor. Panikliyor. Kısık sesle konuş demem bile sinirlendirirdi onu değersizlik şemasından. Şimdi demiyorum ya da gel bir kahve içelim diyorum.. beni bunaltıcaksa anlatmıyorum ama annem öyle bir kadın. Bağımı kestim duygusal olarak ben başka bir bireyim. Anne kız ilişkisi ayrıdır. Büyüdük artık. Hikayeni bilmiyorum ama kabullenmemek ve suçlamak seni üzer ve kabullenmediğin herşeyi kendinde bulabilirsin. Seninle başlamadı kitabında anlatıyor bu durumu detaylı. Ay çenem düştü

Yok yok çenen düşmedi çok güzel yazıyorsun seni gerçek hayatta tanımayı ve karşılıklı kahve içmeyi ya da telefonda görüşebilmeyi çok isterdim biliyo musun ? Çok iyi geldi şurda 2 3 satır seninle konuşmak yazdıklarını okumak. O kadar haklısın ki insanları olduğu gibi kabul etmeliyiz çünkü kimse değişmeyecek. Kabullenmeli ve bununla yaşamayı öğrenmeliyiz. Çok teşekkür ederim farklı bir açıdan bakmamı sağladığın için Allah ım senden razı olsun mucizene kavuştursun mükafatlandırsın seni

Hepimizi bitanem yazabilirsin bana özelden. Genelde evet çok sohbet etmek isterler numaroloji enerjisinde şifa veren kategorisindeymişim konuşmayı anlatmayı yardımcı olmayı çok severim. Genelde polyyanıyımdır herşeye iyi yanından bakar olumsuz konuşmam. Çok kızardım babama. Ağlardım neden bana böyle yapıyor diye. Sonra dedim ki adam sevgi görmemiş ki sevmeyi bilmiyor. Hiçkimse ona sarılmamış ki. Kimse yardım etmemiş ki. Dedem düğününe gelip gitmiş. Abime o yüzden yardım etmedi. Yanlış baba sen dedem gibi yapmak zorunda değilsin dedim. Ben 500 lirayla evlendim diyor :) olabilir şuan devir değişti diyorum. Hala cimridir. Abim borç istedi vermedi. Zor durumda abim. Umrumda değil banane diyor anneme. Üzülme anne dedim babamda öyle umursamaz bir adam. Değişmez. Üzülme abi babam böyle bir adam isteme tekrardan para dua edelimde bir kapı açsın babamız yine babamız dedim. Doğru abicim dedi. Kızmakla babam değişmeyecek ama biz üzüleceğiz. Ah kayınpederim tam tersi. Beni gördüğünde kızımmm evladım gelmiş der. Sarılır. Onlarada takılırım babam görüldü atmış bana diye hahaha. Baba sende bizi sevmiyormusun surat ne der gülerim. Aman istediğim gibi baba olmasın Allah sağlık versin napalım. Biz iyi olucaz ki neslimiz iyi olsun. Temizle enerjini annenle. İyiyim de iyileştim de. Sen iyileşirsen herkes iyileşir

Beni de doğum sonrasi çok endiselendiriyor evrene negatif enerji vermek istemiyorum ama elimde degil nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum öyle ki birkaç kere rüyama bile girdi doğum sahnem. Yalnız gibiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…