- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #14.981
Hamilelikte hep yüksek oluyor diye biliyorum amaDüşmezse ben bu ateşte duramam ki aşkım normal değilki. Normal seyrine gelmesi yanlış mı olur
Affetmezsen enerji alanına girersin ve kendin gelişemezsin bitanem. Onunla olan bağlantına sınır koyucaksın ama afffediceksin. Sen bana yaz ben müsait olunca sana videolar atacağım. Aktarım videoları affetme videoları. Annen gibi bir anne olmaktan korktuğun için bile hormonlarını baskılıyor olabilirsin kaygıdan. Sen annen değilsin. Sen bambaşka birisin. Başka bir hayatın var.Annemle son zamanlarda konuştuk, affedemiyorum o ayrıama hiç böyle düşünmemiştim haklı olabilirsin belki de annemi affetmeliyim ...
Hahahaha öğleden beri böyle kerata. Sabah bakarım. Kocamda bana belki hamileyimdir diye kola içirmiyor kendi içiyor. Sende kendisinin spermiyle döllenmiyor. Ben bu adamları anlamıyorumHamilelikte hep yüksek oluyor diye biliyorum amao yüzden düşmesin dedim zaten
Ama ben bunu okurken neden ağlıyorumAffetmezsen enerji alanına girersin ve kendin gelişemezsin bitanem. Onunla olan bağlantına sınır koyucaksın ama afffediceksin. Sen bana yaz ben müsait olunca sana videolar atacağım. Aktarım videoları affetme videoları. Annen gibi bir anne olmaktan korktuğun için bile hormonlarını baskılıyor olabilirsin kaygıdan. Sen annen değilsin. Sen bambaşka birisin. Başka bir hayatın var.
Sen de ona içirme kuzumHahahaha öğleden beri böyle kerata. Sabah bakarım. Kocamda bana belki hamileyimdir diye kola içirmiyor kendi içiyor. Sende kendisinin spermiyle döllenmiyor. Ben bu adamları anlamıyorum
Ay inşallah yarın cizgiyi görürüz kuzumYarın 4 gün kalıyor one step diye bir test kaldı elimde yarın onunla yapicam
Canım hiç harcama ovulasyon testlerini bence valla benim 11 i pikti catlamadan sonra çokta silik çıkmadı Allah'tan elimde test kalmadı da bıraktım testiAğlarımbende de koyu çıkmadı çoook silik bi çizgi var ama gebelikte hiç yok gibi
Ay niye saçma olsun kızKızlar mide bulantım var çok saçma değil mi
O onun gördüğü hayat değiştiremezsin kuzum. O o dili biliyor. İstemediğin biri olabilir herşey için teşekkür ediceksin ve hayatına bakıcaksın. Sende yetişkinsin iletişim kurabilirsin. Kafanda sorunlarını halletmezsen hayatını yoluna koyamazsın ki. İnsanız ve insanlarla olan iletişimimiz bizi iyi yapar. Babam çok kaba bir adamdır. Küfür eder ki hala ediyor. İçki içip beni dışarı atmışlığı var. Nişanlıydım saçma sapan davranışları. Yardımda etmedi.Ama ben bunu okurken neden ağlıyoruminsana şifanın nerden geleceği hiç belli olmuyor işte, nasıl iyi geldin bana. Az önce mesaj attım anneme seni affetmek istiyorum dedim. İnşallah her şey hepimiz için daha güzel olsun çok teşekkür ederim bitanem çok teşekkür ederim
Yok yok çenen düşmedi çok güzel yazıyorsunO onun gördüğü hayat değiştiremezsin kuzum. O o dili biliyor. İstemediğin biri olabilir herşey için teşekkür ediceksin ve hayatına bakıcaksın. Sende yetişkinsin iletişim kurabilirsin. Kafanda sorunlarını halletmezsen hayatını yoluna koyamazsın ki. İnsanız ve insanlarla olan iletişimimiz bizi iyi yapar. Babam çok kaba bir adamdır. Küfür eder ki hala ediyor. İçki içip beni dışarı atmışlığı var. Nişanlıydım saçma sapan davranışları. Yardımda etmedi.
Babamla kafamda küs olur ve onu affetmezsem anlamazsam ben kaybederim. Babam öyle. Öyle görmüş bana göre yanlış. Ben bundan kendimi nasıl koruyorum mesafeliyimdir. Çok konuşmam. Kızım nerdesin kaç haftadır der güler geçerim. Mesela geçen 30 lira fazla vermiş bana. Helal et baba sen vermezdin dedim güldüm o da güldü :) geçende eşime karı milletine herşey danışılmaz diyor. Hop dedim baba dur sen yanlışsın. O babam ben başka biriyim. Babam gibi birini kabullenmek zorunda değilim ama onu anlamak zorundayım. Öyle yetişmiş. Kendi terbiyesizliği.
Annem kaygılı ve baskıcı bir kadın. Ah ne yordu beni. Affettim onu. Annem öyle bir kadın. Sürekli mesaj attığında öfkelenmek yerine bakmadım mesajına. Aradı mı aaa anne uyuyormuşumm. Dedem mi çok üzdü anne sizi dedim. Ah kızım ne döverdi anneanneni dedi. Kaygıyla büyümüş. Korkuyor. Panikliyor. Kısık sesle konuş demem bile sinirlendirirdi onu değersizlik şemasından. Şimdi demiyorum ya da gel bir kahve içelim diyorum.. beni bunaltıcaksa anlatmıyorum ama annem öyle bir kadın. Bağımı kestim duygusal olarak ben başka bir bireyim. Anne kız ilişkisi ayrıdır. Büyüdük artık. Hikayeni bilmiyorum ama kabullenmemek ve suçlamak seni üzer ve kabullenmediğin herşeyi kendinde bulabilirsin. Seninle başlamadı kitabında anlatıyor bu durumu detaylı. Ay çenem düştü
Çarşamba 10.günü kuzum şuanki bulantım olsa olsaa saçmalıktan olur vücudum yine oyunlar peşindeAy niye saçma olsun kızne zaman başlayacaktin teste
Sabah daha net görcez amaNeyse canım silikte olsa görünüyor, tamamen negatif değil en azından
Hepimizi bitanem yazabilirsin bana özelden. Genelde evet çok sohbet etmek isterler numaroloji enerjisinde şifa veren kategorisindeymişimYok yok çenen düşmedi çok güzel yazıyorsunseni gerçek hayatta tanımayı ve karşılıklı kahve içmeyi ya da telefonda görüşebilmeyi çok isterdim biliyo musun ? Çok iyi geldi şurda 2 3 satır seninle konuşmak yazdıklarını okumak. O kadar haklısın ki insanları olduğu gibi kabul etmeliyiz çünkü kimse değişmeyecek. Kabullenmeli ve bununla yaşamayı öğrenmeliyiz. Çok teşekkür ederim farklı bir açıdan bakmamı sağladığın için Allah ım senden razı olsun mucizene kavuştursun mükafatlandırsın seni
Ben bılıyodum öyle olucanı çünkü sıvının içinden geçmişsin çünküYa Zumru hahaha. İdrarı görünce dedim aman zumru duymasın hahahaha
Hamburgerlede 2 bardak içecek içmiştim aman ya hahahahahahah. Neyse ekşınlı oldu böyleBen bıkıyorum öyle ılıcanı çünkü sıvının içinden geçmişsin çünkü
Sabah etiket yap emi beniHamburgerlede 2 bardak içecek içmiştim aman ya hahahahahahah. Neyse ekşınlı oldu böyle
Eczane kapalı testim yok balımmmSabah etiket yap emi beni
Beni de doğum sonrasi çok endiselendiriyor evrene negatif enerji vermek istemiyorum ama elimde degil nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum öyle ki birkaç kere rüyama bile girdi doğum sahnem. Yalnız gibiyizO onun gördüğü hayat değiştiremezsin kuzum. O o dili biliyor. İstemediğin biri olabilir herşey için teşekkür ediceksin ve hayatına bakıcaksın. Sende yetişkinsin iletişim kurabilirsin. Kafanda sorunlarını halletmezsen hayatını yoluna koyamazsın ki. İnsanız ve insanlarla olan iletişimimiz bizi iyi yapar. Babam çok kaba bir adamdır. Küfür eder ki hala ediyor. İçki içip beni dışarı atmışlığı var. Nişanlıydım saçma sapan davranışları. Yardımda etmedi.
Babamla kafamda küs olur ve onu affetmezsem anlamazsam ben kaybederim. Babam öyle. Öyle görmüş bana göre yanlış. Ben bundan kendimi nasıl koruyorum mesafeliyimdir. Çok konuşmam. Kızım nerdesin kaç haftadır der güler geçerim. Mesela geçen 30 lira fazla vermiş bana. Helal et baba sen vermezdin dedim güldüm o da güldü :) geçende eşime karı milletine herşey danışılmaz diyor. Hop dedim baba dur sen yanlışsın. O babam ben başka biriyim. Babam gibi birini kabullenmek zorunda değilim ama onu anlamak zorundayım. Öyle yetişmiş. Kendi terbiyesizliği.
Annem kaygılı ve baskıcı bir kadın. Ah ne yordu beni. Affettim onu. Annem öyle bir kadın. Sürekli mesaj attığında öfkelenmek yerine bakmadım mesajına. Aradı mı aaa anne uyuyormuşumm. Dedem mi çok üzdü anne sizi dedim. Ah kızım ne döverdi anneanneni dedi. Kaygıyla büyümüş. Korkuyor. Panikliyor. Kısık sesle konuş demem bile sinirlendirirdi onu değersizlik şemasından. Şimdi demiyorum ya da gel bir kahve içelim diyorum.. beni bunaltıcaksa anlatmıyorum ama annem öyle bir kadın. Bağımı kestim duygusal olarak ben başka bir bireyim. Anne kız ilişkisi ayrıdır. Büyüdük artık. Hikayeni bilmiyorum ama kabullenmemek ve suçlamak seni üzer ve kabullenmediğin herşeyi kendinde bulabilirsin. Seninle başlamadı kitabında anlatıyor bu durumu detaylı. Ay çenem düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?