- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.981
İnşallah kuzum bakalım modumu düşürmemeye çalışıyorum ben de erken olduğunu biliyorum çünküKızlar kızlarrr moral bozmak yok daha çok erken negatife üzülmek için inşallah pozitife dönecek
Yerleşme düşüşüne benzetdim benGünaydın kızlar iyi haftalar güzel haberler alalım inşallahbugün dpo 9 dayım. Tablomda dün ani bir düşüş oldu ama bugün hafif kramplar var regl olacak gibi. Bakalım tam regl günümü de kestiremiyorum
Ne güzel bir düşüş o öyle
Dimi düşüş beni de heyecanlandırdıİnşallah kuzum bakalım modumu düşürmemeye çalışıyorum ben de erken olduğunu biliyorum çünkü
Valla ben de öyle ama kaptirmamaya çalışıyorum kendimiYerleşme düşüşüne benzetdim ben
Biz onu 1 hafta önce anlıyoruz sanırımDimi düşüş beni de heyecanlandırdıevet düşürme tabi doktorlar regl 1 hafta geçince test yapın diyorlar biz erkenden yapıyoruz
Valla ben de öyle ama kaptirmamaya çalışıyorum kendimi
Valla öyle anlasildigi kesinBiz onu 1 hafta önce anlıyoruz sanırımşaka bi yana düşüşün gerçekten heyecanlandırdı inşallah yerleşme düşüşüdür kuzumm
Aynen ufak düşüşler olabilir ama yüksek seyretmeli kuzumValla öyle anlasildigi kesininşallah canim Sanırım bundan sonraki ateş gidişatı önemli yüksek seyretmeli
İnşallah canımmmİnşallah 2 ay içinde hamile kalırsın kuzum aşılamaya gerek kalmaz
Hsg değil de sonrasında antibiyotik kullandırıyorlar ya eğer onu kullandıysan o yapabilir canım. Gebelik varsa belli olur artık zaten beklemene de gerek yok ama sen bilirsin tabiBende bu ay hsg çekildim korunmadık bugün regl günümdü gelmedi testte yapmadim beklicem üç gün kadar acaba hsg adet gecikmesi yapar mi bnmde hiç şaşmazdi regl
Ay inşallah yerleşme düşüşüdür kuzum inşallahGünaydın kızlar iyi haftalar güzel haberler alalım inşallahbugün dpo 9 dayım. Tablomda dün ani bir düşüş oldu ama bugün hafif kramplar var regl olacak gibi. Bakalım tam regl günümü de kestiremiyorum
Yaaa ağzindan bal damliyor canımsınn inşallah öyledir biraz daha beklicem iki gün sonra kan vericemBen eylülde film çekildim bu ay benim 3 4 gün erken geldi bence hamile olabilirsin
Yaaa cansınız bugün gecikmeminin 3.günü bir iki gün daha beklicem bakalım kanda çikar varsa antbytk hiç kullanmadm vermedi doktorHsg değil de sonrasında antibiyotik kullandırıyorlar ya eğer onu kullandıysan o yapabilir canım. Gebelik varsa belli olur artık zaten beklemene de gerek yok ama sen bilirsin tabiİnşallah bebiştendir gecikmen
Yaaa cok geçmişş olsun allah birdaha yaşatmasın böyle şeyler ben bu ay hsg çekildim die ertlenmesni ona verdim açikçasiAşırı aşırı saat başı gece dahil idrara kalkardım ve sanki hiç yapmamış gibi yine.snra kesin enfeksiyon kaptım sandım doktora gittim çatlatma iğnesinin12.günü beta baktık ekstra öyle öğrendim gebeydim malesef sonra düştü
Haber ver kuzumYaaa ağzindan bal damliyor canımsınn inşallah öyledir biraz daha beklicem iki gün sonra kan vericem
İnşallah canımKızlar kızlarrr moral bozmak yok daha çok erken negatife üzülmek için inşallah pozitife dönecek
Çatlamanın kaçıncı günündesin kuzumGünaydın kızlar bir negatif de bendenbrrr Merveeee57 kuzular sizin daha vakit var da benim regl de yaklaştı iyice
Yani dediğim gibi psikolojik değilse senin aşıeı aşııe idrar olması lazımYaaa cok geçmişş olsun allah birdaha yaşatmasın böyle şeyler ben bu ay hsg çekildim die ertlenmesni ona verdim açikçasi
Mutlaka yazarim canımHaber ver kuzumben de çektirdim hsg eylülde sağ tüp açık sol kapalı hsg çektirip hamile kalanları gördükçe umut oluyor bana da
Şişkinlik ve gazda eklendi dün sğrekli ağzimdan gaz çikardim mesela en cok ağizdan yediklerm genzime gelir gibi olduYani dediğim gibi psikolojik değilse senin aşıeı aşııe idrar olması lazım
Kuzucum napalım hayırlısı olsun kasımdan çok umutluyum ben hatta o yüzden klomeni de erteliyorum 1 ay olacak inşallah kasımda pozitif görücez inanıyorumGünaydın kızlar bir negatif de bendenbrrr Merveeee57 kuzular sizin daha vakit var da benim regl de yaklaştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?