💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yerleşme düşüşüne benzetdim ben

Ne güzel bir düşüş o öyle

İnşallah kuzum bakalım modumu düşürmemeye çalışıyorum ben de erken olduğunu biliyorum çünkü
Dimi düşüş beni de heyecanlandırdı evet düşürme tabi doktorlar regl 1 hafta geçince test yapın diyorlar biz erkenden yapıyoruz
Yerleşme düşüşüne benzetdim ben
Valla ben de öyle ama kaptirmamaya çalışıyorum kendimi

Dimi düşüş beni de heyecanlandırdı evet düşürme tabi doktorlar regl 1 hafta geçince test yapın diyorlar biz erkenden yapıyoruz

Valla ben de öyle ama kaptirmamaya çalışıyorum kendimi
Biz onu 1 hafta önce anlıyoruz sanırım şaka bi yana düşüşün gerçekten heyecanlandırdı inşallah yerleşme düşüşüdür kuzumm

Bende bu ay hsg çekildim korunmadık bugün regl günümdü gelmedi testte yapmadim beklicem üç gün kadar acaba hsg adet gecikmesi yapar mi bnmde hiç şaşmazdi regl
Hsg değil de sonrasında antibiyotik kullandırıyorlar ya eğer onu kullandıysan o yapabilir canım. Gebelik varsa belli olur artık zaten beklemene de gerek yok ama sen bilirsin tabi İnşallah bebiştendir gecikmen

Ay inşallah yerleşme düşüşüdür kuzum inşallah

Hsg değil de sonrasında antibiyotik kullandırıyorlar ya eğer onu kullandıysan o yapabilir canım. Gebelik varsa belli olur artık zaten beklemene de gerek yok ama sen bilirsin tabi İnşallah bebiştendir gecikmen
Yaaa cansınız bugün gecikmeminin 3.günü bir iki gün daha beklicem bakalım kanda çikar varsa antbytk hiç kullanmadm vermedi doktor

Yaaa cok geçmişş olsun allah birdaha yaşatmasın böyle şeyler ben bu ay hsg çekildim die ertlenmesni ona verdim açikçasi

Günaydın kızlar bir negatif de benden brrr Merveeee57 kuzular sizin daha vakit var da benim regl de yaklaştı iyice
Kuzucum napalım hayırlısı olsun kasımdan çok umutluyum ben hatta o yüzden klomeni de erteliyorum 1 ay olacak inşallah kasımda pozitif görücez inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…