- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.001
Bakalım görücez nasıl gidecekAynen ufak düşüşler olabilir ama yüksek seyretmeli kuzum
Günaydın kırmızılar gelmedikçe umut var belki geç döllenmedirGünaydın kızlar bir negatif de bendenbrrr Merveeee57 kuzular sizin daha vakit var da benim regl de yaklaştı iyice
İnşallah canım bu hafta öğreniriz ne olduğunuAy inşallah yerleşme düşüşüdür kuzum inşallah
Ya 3 gün geciktin idrar testi yapmadın mı ?Yaaa cansınız bugün gecikmeminin 3.günü bir iki gün daha beklicem bakalım kanda çikar varsa antbytk hiç kullanmadm vermedi doktor
Canım bu belirtiler herkeste olmuyor herkesin belirtsi farklı oluyor hatta hiç belirti olmadan da oluyorYani dediğim gibi psikolojik değilse senin aşıeı aşııe idrar olması lazım
Hayırlı haberler inzşallah kuzumBakalım görücez nasıl gidecek
Günaydın kırmızılar gelmedikçe umut var belki geç döllenmedir
İnşallah canım bu hafta öğreniriz ne olduğunu
Ya 3 gün geciktin idrar testi yapmadın mı ?
Mutlaka yazarim canımkesinlikle umut hep var olsunda
Gaz malesef sürekli oluyor adete yakın adet günüŞişkinlik ve gazda eklendi dün sğrekli ağzimdan gaz çikardim mesela en cok ağizdan yediklerm genzime gelir gibi oldu
Günün ilk testi benden olsun, tertemiz bir negatif, çatlamanın 10.günü
Henüüz erken kızlarr ikinizinde testi pozitifw döner inşallahhBi 10. Gün negatifi de benden
Valla ben reglin 3. Günü tekrar doktora gideceğim bu ay regl geldiğinde eşimle birlikte bakalım ne diyecek. yumurta takibi önerebilir Eylül'de demişti gel takip edelim diye doktor ama ben inanılmaz yoğun ve stresli çalışıyorum bu ara. iş stresine de bağlıyorum açıkçası bu durumu.Kuzucum napalım hayırlısı olsun kasımdan çok umutluyum ben hatta o yüzden klomeni de erteliyorum 1 ay olacak inşallah kasımda pozitif görücez inanıyorum
Belirtiler şaşırtıyor kuzum bır dahakı aya kısmetse geliyor bebişZumruduanka96 kuzucum sat 23 Ekim bat 16 Kasım günceller misin
Bu ay vücudum benii çok kandırdı bir daha hiçbir belirtiyi ciddiye almıcam
İnşallah kuzummHenüüz erken kızlarr ikinizinde testi pozitifw döner inşallahh
İnşallah kuzumHenüüz erken kızlarr ikinizinde testi pozitifw döner inşallahh
Bakalım görücez nasıl gidecek
Günaydın kırmızılar gelmedikçe umut var belki geç döllenmedir
İnşallah canım bu hafta öğreniriz ne olduğunu
Ya 3 gün geciktin idrar testi yapmadın mı ?
Her şey çok etkiliyor kuzum bence de bi git bakalım bu ay da doktor kontrolünde olsun ben de gidip hormon vitamin baktırırım belkiValla ben reglin 3. Günü tekrar doktora gideceğim bu ay regl geldiğinde eşimle birlikte bakalım ne diyecek. yumurta takibi önerebilir Eylül'de demişti gel takip edelim diye doktor ama ben inanılmaz yoğun ve stresli çalışıyorum bu ara. iş stresine de bağlıyorum açıkçası bu durumu.
Anlayamiyorum o nedenle en iyisi sanirim kan testi olacak iki gün dha geçsin yapicamGaz malesef sürekli oluyor adete yakın adet günü
Canım ben aslında belirti olmamasından anlamıştım hamile gibi değildim asla 8hafta oldu mesela ne uyku ne bulantı ne koku gibi… sonra ultrasonda anladık işte
Canım ben 3 gün kala öğrendimİnan yapmadim çnki o kadar test yaptim negatif gördüm ki şimdiye denk elim gitmiyo
Bakalım kuzum benim esim test de vermemişti Eylül'de. Bu ay verir boşa mı kürek çekiyoruz öğreniriz. 1 tane gebelik testim kaldı sipariş verdim bir 5 tane daha yarın elimde olur onlar da bugün itibaren regle kadar yaparım da zaten belirtim de yok muhtelemen bu ay olmadı kuzum. İnşallah senin pozitifleri görürüzHer şey çok etkiliyor kuzum bence de bi git bakalım bu ay da doktor kontrolünde olsun ben de gidip hormon vitamin baktırırım belki
Valla çok haklısın ben de sevmiyorum test yapmayı ama 3 gün geçmiş olsaydı ben kesin yapardımİnan yapmadim çnki o kadar test yaptim negatif gördüm ki şimdiye denk elim gitmiyo
Ya inşallah öyledir ben de merakla bekliyorum sen gibiValla çok haklısın ben de sevmiyorum test yapmayı ama 3 gün geçmiş olsaydı ben kesin yapardımsonucunu merakla bekliyorum güzel haberlerini alalım inşallah
Mervisim valla haftasonu yogun geciyor ya pek bakamadim. Sen naptin. Daha senin bugunku mesajlarina bile bakamadim. Once bi cevap yazayim dedim. Gerci etiketlerdin heralde pozitif olsa. Neyse onemli degil hala erken kuzucum. Benim de bu ay olmadi bence. Hic belirti yok. Umudum kalmadi o yuzden. Yarinki testte de cikmazsa daha da cikmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?