💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aynen ufak düşüşler olabilir ama yüksek seyretmeli kuzum
Bakalım görücez nasıl gidecek
Günaydın kızlar bir negatif de benden brrr Merveeee57 kuzular sizin daha vakit var da benim regl de yaklaştı iyice
Günaydın kırmızılar gelmedikçe umut var belki geç döllenmedir
Ay inşallah yerleşme düşüşüdür kuzum inşallah
İnşallah canım bu hafta öğreniriz ne olduğunu
Yaaa cansınız bugün gecikmeminin 3.günü bir iki gün daha beklicem bakalım kanda çikar varsa antbytk hiç kullanmadm vermedi doktor
Ya 3 gün geciktin idrar testi yapmadın mı ?

Hayırlı haberler inzşallah kuzum

Zumruduanka96 kuzucum sat 23 Ekim bat 16 Kasım günceller misin

Bu ay vücudum benii çok kandırdı bir daha hiçbir belirtiyi ciddiye almıcam

Kuzucum napalım hayırlısı olsun kasımdan çok umutluyum ben hatta o yüzden klomeni de erteliyorum 1 ay olacak inşallah kasımda pozitif görücez inanıyorum
Valla ben reglin 3. Günü tekrar doktora gideceğim bu ay regl geldiğinde eşimle birlikte bakalım ne diyecek. yumurta takibi önerebilir Eylül'de demişti gel takip edelim diye doktor ama ben inanılmaz yoğun ve stresli çalışıyorum bu ara. iş stresine de bağlıyorum açıkçası bu durumu.

İnan yapmadim çnki o kadar test yaptim negatif gördüm ki şimdiye denk elim gitmiyo

Her şey çok etkiliyor kuzum bence de bi git bakalım bu ay da doktor kontrolünde olsun ben de gidip hormon vitamin baktırırım belki

Canım ben aslında belirti olmamasından anlamıştım hamile gibi değildim asla 8hafta oldu mesela ne uyku ne bulantı ne koku gibi… sonra ultrasonda anladık işte

Tez vakitte daha hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin cnm

Her şey çok etkiliyor kuzum bence de bi git bakalım bu ay da doktor kontrolünde olsun ben de gidip hormon vitamin baktırırım belki
Bakalım kuzum benim esim test de vermemişti Eylül'de. Bu ay verir boşa mı kürek çekiyoruz öğreniriz. 1 tane gebelik testim kaldı sipariş verdim bir 5 tane daha yarın elimde olur onlar da bugün itibaren regle kadar yaparım da zaten belirtim de yok muhtelemen bu ay olmadı kuzum. İnşallah senin pozitifleri görürüz

Herkese günaydın. Var mı yorumlamak isteyen ateş uzmanı Borsa grafiği gibi mübarek, ben işin içinden çıkamadım

Valla çok haklısın ben de sevmiyorum test yapmayı ama 3 gün geçmiş olsaydı ben kesin yapardım sonucunu merakla bekliyorum güzel haberlerini alalım inşallah
Ya inşallah öyledir ben de merakla bekliyorum sen gibi çok sağolun canımsınız

S simurgggg kuzu sen nerelerdesin sesin çıkmadı hiç
Mervisim valla haftasonu yogun geciyor ya pek bakamadim. Sen naptin. Daha senin bugunku mesajlarina bile bakamadim. Once bi cevap yazayim dedim. Gerci etiketlerdin heralde pozitif olsa. Neyse onemli degil hala erken kuzucum. Benim de bu ay olmadi bence. Hic belirti yok. Umudum kalmadi o yuzden. Yarinki testte de cikmazsa daha da cikmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…