💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bende bu ay hsg çekildim korunmadık bugün regl günümdü gelmedi testte yapmadim beklicem üç gün kadar acaba hsg adet gecikmesi yapar mi bnmde hiç şaşmazdi regl

Kuzum belirtisiz de oluyor ama Allah hayırlısıyla versin yarın etiketlersin bizi.. akıntı var mı sorayım o hiç şaşmıyor gibi çünkü
Yok kuzum hiç akıntı da yok, az biraz göğüs şişliği var ama artık regl de yaklaştığı için ona yorabilirim. Kasık,bel ağrısı yaşayanlar olmuş benim regl sancım olmadığı için() onu da çok ayırt edemiyorum. Olmazsa ya yapacak bir şey yok, jinekologuma görünüp bir yol haritası çıkaracağım

Kizlar merhaba bebek planım yok fakat gecen hafta p tesi korunmasiz iliskim oldu adetim 2 gun gecti test yaptim bu sekilde yorumlarinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20231022_125951.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20231022_123705.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 81
Aşırı aşırı saat başı gece dahil idrara kalkardım ve sanki hiç yapmamış gibi yine.snra kesin enfeksiyon kaptım sandım doktora gittim çatlatma iğnesinin12.günü beta baktık ekstra öyle öğrendim gebeydim malesef sonra düştü

Kizlar bata 1 gün kaldi umut var mi sizce bu test hep silik çıkarıyor ama

Eklentiler

• 20231022_210735.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 88
Kizlar bata 1 gün kaldi umut var mi sizce bu test hep silik çıkarıyor ama
Canım ne marka bu test. Freely mi? Paylaştığın fotoda belli değil ama siyah beyaz yaptım görebildim bence umut var başka marka testin varsa yarın sabahtan ilk idrarla bir dene istersen

Eklentiler

• IMG_20231023_000016.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 81
Canım ne marka bu test. Freely mi? Paylaştığın fotoda belli değil ama siyah beyaz yaptım görebildim bence umut var başka marka testin varsa yarın sabahtan ilk idrarla bir dene istersen
Teşekkür ederim güzel emeklerin icin prodoctor testin markası ilk idrar değildi baska markam yok bundan var ama sabah adet olmazsam bir tane daha yapayım inşallah,

Teşekkür ederim güzel emeklerin icin prodoctor testin markası ilk idrar değildi baska markam yok bundan var ama sabah adet olmazsam bir tane daha yapayım inşallah,
Ne demek inşallah koyulastigini da görürsünBugün öncesinde silik çizgi görmüş muydun canım bir de. Benim bata 3-4 gün kaldı benim elimde de iki testim kaldı bu marka da var birini yarın sabah yapacağım freely sipariş ettim ne olur ne olmaz diye.

Kuzum hayırlısı o zaman ümit kesmeyelim normalde de belirtisizmişsin zaten evet evet en güzeli tekrar bir git için de rahatlar kontrol ettirin eşinle beraber

İnşallah hepimiz görürüz 2 negatif aşılamadan sonra cok umutlu değilim ama. İlk kez bugün yaptim canim ama daha önce bu testte arada çıkıyordu bu biraz belirgin geldi bana farkli markalar denemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…