- 24 Şubat 2023
- 2.400
- 2.325
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.941
Bende bu ay hsg çekildim korunmadık bugün regl günümdü gelmedi testte yapmadim beklicem üç gün kadar acaba hsg adet gecikmesi yapar mi bnmde hiç şaşmazdi reglKızlarrr selam,
Ben cuma günü hsg çekildim. Adetimin 4. günüydü ama 3. ve 4. günü kanamam olmamıştı 2 gün sürdü. Muayene olayım diye gitmiştim doktor da vajinal muayene yaptı bir sorun görmedi dedi ki kanaman yok istersen bugün çekelim. Anestezisiz çekildim özel hastanede. Bilgi olsun diye söylüyorum diğer arkadaşlara da. İşlem sırasında biraz adet sancısı oldu ama adetleri çok sancılı biri olarak bana koymadı açıkçası bu sancıSonrasında tekrar az bir kanamam oldu lekelenme gib iki günde bitti. Bu ay korunmalı mıyız diye sordum aksine denemelisiniz dedi. Tüplerde de rahimde de çok şükür bir anormallik görmedi. Her şey yolunda bir iki ay daha doğal yollarla olmazsa aşılama için konuşuruz dedi. Çok tatlı bir kadındı uzun uzun konuştu benimle süreci anlattı falan. Tedaviye ihtiyaç kalacağını düşünmüyorum dedi ama hadi inşallah Sizlerle de paylaşmak istedim
Yok kuzum hiç akıntı da yok, az biraz göğüs şişliği var ama artık regl de yaklaştığı için ona yorabilirim. Kasık,bel ağrısı yaşayanlar olmuş benim regl sancım olmadığı için(Kuzum belirtisiz de oluyor ama Allah hayırlısıyla versinyarın etiketlersin bizi.. akıntı var mı sorayım o hiç şaşmıyor gibi çünkü
Malesef 2side düştü meğer pıhtılaşma varmış yeni öğrendikİki tane bebiş var sizde o halde
Aşırı aşırı saat başı gece dahil idrara kalkardım ve sanki hiç yapmamış gibi yine.snra kesin enfeksiyon kaptım sandım doktora gittim çatlatma iğnesinin12.günü beta baktık ekstra öyle öğrendim gebeydim malesef sonra düştüBen de aşiri idrara çikma var onuda üşüttüm diye düşünüyorum ona bağliyorum bide ara ara sirt ağrisi ekleniyor eğilimce kasık ağrisi çok olmadiği için bende her ay yoruyorum ister istmez sizde nasıl olmştu
Dediğim gibi aşırı idrar varsa gebelik olabilir gecikme var test yapsan garanti arda vardır yoksa yoktur artıkİki tane bebiş var sizde o halde
Ben bişey göremedim ya istiyor muydunuzKizlar merhaba bebek planım yok fakat gecen hafta p tesi korunmasiz iliskim oldu adetim 2 gun gecti test yaptim bu sekilde yorumlarinizi bekliyorum
Bende aynindna istiyorumZumruduanka96 beni listeden silebilir misin regl oldum bir kaç gün önce.
bu ay regl tarihimi falan unutup, yumurtlama günümü de bilmemek istiyorum. Öylece takılalım bakalım
Ben bişey göremedim ya istiyor muydunuz
İlk fotoda goremedim. Siyah beyaz olan fotoda belli oluyor canım silik çizgi birkaç gün daha yap istersen testi.Kizlar merhaba bebek planım yok fakat gecen hafta p tesi korunmasiz iliskim oldu adetim 2 gun gecti test yaptim bu sekilde yorumlarinizi bekliyorum
Teşekkür ederim adet olmazsam tekrsr yapicam eger bisey cikmazsada bir kadin doguma gidicem bakalimİlk fotoda goremedim. Siyah beyaz olan fotoda belli oluyor canım silik çizgi birkaç gün daha yap istersen testi.
Canım ne marka bu test. Freely mi? Paylaştığın fotoda belli değil ama siyah beyaz yaptım görebildim bence umut var başka marka testin varsa yarın sabahtan ilk idrarla bir dene istersenKizlar bata 1 gün kaldi umut var mi sizcebu test hep silik çıkarıyor ama
İnşallah adet olmazsın da pozitifi daha net görürsunTeşekkür ederim adet olmazsam tekrsr yapicam eger bisey cikmazsada bir kadin doguma gidicem bakalim
Teşekkür ederim güzel emeklerin icinCanım ne marka bu test. Freely mi? Paylaştığın fotoda belli değil ama siyah beyaz yaptım görebildim bence umut var başka marka testin varsa yarın sabahtan ilk idrarla bir dene istersen
Ne demek inşallah koyulastigini da görürsünTeşekkür ederim güzel emeklerin icinprodoctor testin markası ilk idrar değildi baska markam yok bundan var ama sabah adet olmazsam bir tane daha yapayım inşallah,
Kuzum hayırlısı o zaman ümit kesmeyelim normalde de belirtisizmişsin zatenYok kuzum hiç akıntı da yok, az biraz göğüs şişliği var ama artık regl de yaklaştığı için ona yorabilirim. Kasık,bel ağrısı yaşayanlar olmuş benim regl sancım olmadığı için() onu da çok ayırt edemiyorum. Olmazsa ya yapacak bir şey yok, jinekologuma görünüp bir yol haritası çıkaracağım
İnşallah hepimiz görürüz 2 negatif aşılamadan sonra cok umutlu değilim ama. İlk kez bugün yaptim canim ama daha önce bu testte arada çıkıyordu bu biraz belirgin geldi bana farkli markalar denemek lazimNe demek inşallah koyulastigini da görürsünBugün öncesinde silik çizgi görmüş muydun canım bir de. Benim bata 3-4 gün kaldı benim elimde de iki testim kaldı bu marka da var birini yarın sabah yapacağım freely sipariş ettim ne olur ne olmaz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?