- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.961
İnşallah kuzum ama bu bir süreç bunu kabullenerek bir yola girdik inşallah sonu güzel olacakKuzum hayırlısı o zaman ümit kesmeyelim normalde de belirtisizmişsin zatenevet evet en güzeli tekrar bir git için de rahatlar kontrol ettirin eşinle beraber
Ben eylülde film çekildim bu ay benim 3 4 gün erken geldi bence hamile olabilirsinBende bu ay hsg çekildim korunmadık bugün regl günümdü gelmedi testte yapmadim beklicem üç gün kadar acaba hsg adet gecikmesi yapar mi bnmde hiç şaşmazdi regl
Evet canımcım gerçekten süreçmiş her türlü zorluğu içerebilen o yüzden buradan birbirimize destek olup devam edicez, ben hep diyorum beraber anneler grubunda buluşalım..İnşallah kuzum ama bu bir süreç bunu kabullenerek bir yola girdik inşallah sonu güzel olacak
Amin canım inşallahDüzenledim canıminşallah herkes güzel haberler alıcak
Fsh yukseltmek onemlimi bir cok sayfa gezdim ama bitsey bulamadim yukseltmem gerekitse bunun icin ne kullanmam gerekiyor doktor cok ilgilenmedi sehir disindan gelmistim oysaki ama denk gelemedim galibaKuzu tsh düşük biraz. O da dediğiniz gibi sınırdan bir tık düşük. Onun dışında diğer değerler normal görünüyor.
İlerleyen günlerde çift çizgi olur inşallahBi 10. Gün negatifi de benden
İnşallah ikimizin de olur kuzumİlerleyen günlerde çift çizgi olur inşallah
Daha erken olabilir dimi ya, anlık bi moralim bozulduİnşallah ikimizin de olur kuzum
Benim de moralim biraz bozuldu ama tabii ki erken aslındaDaha erken olabilir dimi ya, anlık bi moralim bozuldu
Yarın sabah yapmaya cesaretim yok sanırım 12.-13.günde yaparımBenim de moralim biraz bozuldu ama tabii ki erken aslındamoralimzi bozmayalım yarın sabah yine yapalım
Tamam kuzum sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapYarın sabah yapmaya cesaretim yok sanırım 12.-13.günde yaparım
İnşallah güzel sonuçlar alırız kuzumTamam kuzum sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap
Yarın sabah yapmaya cesaretim yok sanırım 12.-13.günde yaparım
Kızlar kızlarrr moral bozmak yok daha çok erken negatife üzülmek için inşallah pozitife dönecekTamam kuzum sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap
Ne güzel bir düşüş o öyleGünaydın kızlar iyi haftalar güzel haberler alalım inşallahbugün dpo 9 dayım. Tablomda dün ani bir düşüş oldu ama bugün hafif kramplar var regl olacak gibi. Bakalım tam regl günümü de kestiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?