- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.041
İnşallah kuzucum inşallahAa tamam o zaman dur canim bence de. Hsg den sonraki 3 4 ay cok onemli. Insallah hic biseye gerek kalmadan goruruz pozitifini
Gerçekten öyle bebeğim ya var mı yok mu diye kafayı yeme noktasına geliyor insan
Insallah bebisim ya bu ay, obur ay, sonraki ay hic farketmez olsun da hepimizin insallahİnşallah kuzucum inşallahben senden çok umutluyum bu arada bu ay olmasa bile sonraki ay kesin bence
Kuzum seni de en hayırlı ve kısa zamanda bulsun inşallahO zaman bekle canim bence de. Psikolojik olarak da toparlamis olursun daha iyi olur. Insallah saglikli bir gebelik en kisa zamanda seni bulsun
İnşallah kuzucummİnşallah kuzum görürüm bu ay pozitifi de daha plan yapmama gerek kalmaz ama ne bileyim içimden bir ses inatla bu ay da olmadı umutlanma diyor o yüzden ben de planlarımı yapıyorum kasım için
Direndin almadin o testleri iyi yaptinGerçekten öyle bebeğim ya var mı yok mu diye kafayı yeme noktasına geliyor insan
SEnde inşallahh çok beklemeden pozitifi görürsün de bir oh çekeriz
Kız durdum durdum sonra sipariş ettim ya daha gelmedi ama bugün gelecekti sözdeDirendin almadin o testleri iyi yaptinmaddi olarak kârdasin en azindan bu ay. Ama gelecek ay stoklarini doldur bak. Sonra meraktan ölüyoruz burda
Tabi ki kuzum
Bilmiyorum canım valla kafam karisti artık baslamamasi lazım aslındaYerleşme ağrısıdır belki bebeğim adet ağrıların erken başlar mı ki bu kadar
Tablona ondan bakmak istedim benziyor mu diyebliiss kuzum yerleşme dususune cok benziyor seninki de eger oyleyse yarin ya da en gec sonraki gun testte cikar bence
Evet kuzucum ya oldum, inşallah bu ay sizden güzel haberler alırım da içimde kalan sevinci sizinle yaşarımm sonra da arkanızdan gelirimBilmiyorum canım valla kafam karisti artık baslamamasi lazım aslındaay adet mi oldun sen kaçırdım görmemişim. Bekletmeden gelmiş bir sonra ki ay inşallah gelecek bebisin
Tablona ondan bakmak istedim benziyor mu diyekendimi heveslendirmek istemiyorum inşallah öyledir yarın da yüksek gitmeli ateş
Tabi yarin keskin bir yukselis gorursen aksamina yap testi benceBilmiyorum canım valla kafam karisti artık baslamamasi lazım aslındaay adet mi oldun sen kaçırdım görmemişim. Bekletmeden gelmiş bir sonra ki ay inşallah gelecek bebisin
Tablona ondan bakmak istedim benziyor mu diyekendimi heveslendirmek istemiyorum inşallah öyledir yarın da yüksek gitmeli ateş
Off amaaann napalim su stresli hayatimiza az bir renk katiyor testler. O kadarcik da eglenmeye hakkimiz yok mu yaniKız durdum durdum sonra sipariş ettim ya daha gelmedi ama bugün gelecekti sözde
Test olunca yapmadan duramıyor insan gerçekten bir sürü para harcıyoruz testlere hepsi çöp oluyor
Canım benim yaa çok tatlısın inşallah sırayla göreceğiz o günleriEvet kuzucum ya oldum, inşallah bu ay sizden güzel haberler alırım da içimde kalan sevinci sizinle yaşarımm sonra da arkanızdan gelirim
Bu benim bugunku ates tablosu kizlar. Ama buna pek guvenemiyorum. Dunku ölçümü yapamadim. Atlamis oldum. Bir de son gunlerde gece sık uyanmaya basladim ne derece saglikli oldu bilemiyorum. Tablonun ovulasyon diye cektigi cizgi de dogru degil bu arada. 15. Gundeki dusuk olan gun bence oldu ovulasyon. Ignenin 36. Saati o gune denk geliyor cunku. Oyle olunca bugun 8. Gun oluyor aslinda. Bir tarafim erken daha diyor. Ama diger tarafim beni coktan kasima postaladiMerveeee57 B bernaad bliiss
Ümidini sakın kesme daha çok çok erken 8. Gün diyorsun. Pozitif düşünelim ben inanıyorum yakın zamanda göreceğine pozitifiTabi yarin keskin bir yukselis gorursen aksamina yap testi bence
Yaş kacGayet güzel bir değer benim 2.88 çıktığında doktor güzel demişti
Umudunu regle kadar hic kesmeCanım benim yaa çok tatlısın inşallah sırayla göreceğiz o günleri
Ümidini sakın kesme daha çok çok erken 8. Gün diyorsun. Pozitif düşünelim ben inanıyorum yakın zamanda göreceğine pozitifidun 36 bugün 36,40 oldu ya yine buna benzer bir yükseliş mi olmalı peki ? Yine ayni değerlerde giderse umudumu kesmeli miyim
Senin düşüşünde düşündürücü değil mi amaaBu benim bugunku ates tablosu kizlar. Ama buna pek guvenemiyorum. Dunku ölçümü yapamadim. Atlamis oldum. Bir de son gunlerde gece sık uyanmaya basladim ne derece saglikli oldu bilemiyorum. Tablonun ovulasyon diye cektigi cizgi de dogru degil bu arada. 15. Gundeki dusuk olan gun bence oldu ovulasyon. Ignenin 36. Saati o gune denk geliyor cunku. Oyle olunca bugun 8. Gun oluyor aslinda. Bir tarafim erken daha diyor. Ama diger tarafim beni coktan kasima postaladiMerveeee57 B bernaad bliiss
Var tabi canım ama ben sizin testlerinizle eğlenmeyi tercih ederimOff amaaann napalim su stresli hayatimiza az bir renk katiyor testler. O kadarcik da eglenmeye hakkimiz yok mu yani
Son gunlerdeki olcumlerime guvenebilsem umutlanicam kuzum ama bilemedim. Dünkü ölçüm de yok zaten o yüzden cok yorum yapamadım. Amaan zaten ak koyun kara koyun belli olur 2 guneSenin düşüşünde düşündürücü değil mi amaa
Yarın nAsıl olacak bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?