💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

B bernaad canim regl olmussun ya sen simdi gördüm. Uzulmedim özendim desem ne dersin bilmiyorum. Erkenden gelmesi bekletmemesi ne guzel. Yok oldugundan emin olduktan sonra regli beklemek en kotusu sanki
Gerçekten öyle bebeğim ya var mı yok mu diye kafayı yeme noktasına geliyor insan
SEnde inşallahh çok beklemeden pozitifi görürsün de bir oh çekeriz

İnşallah kuzum görürüm bu ay pozitifi de daha plan yapmama gerek kalmaz ama ne bileyim içimden bir ses inatla bu ay da olmadı umutlanma diyor o yüzden ben de planlarımı yapıyorum kasım için
İnşallah kuzucumm Sen yine planlarını yap tabi ama bebişin sürpriz yapsın da planların suya düşsün inşallahh

Gerçekten öyle bebeğim ya var mı yok mu diye kafayı yeme noktasına geliyor insan
SEnde inşallahh çok beklemeden pozitifi görürsün de bir oh çekeriz
Direndin almadin o testleri iyi yaptin maddi olarak kârdasin en azindan bu ay. Ama gelecek ay stoklarini doldur bak. Sonra meraktan ölüyoruz burda

Direndin almadin o testleri iyi yaptin maddi olarak kârdasin en azindan bu ay. Ama gelecek ay stoklarini doldur bak. Sonra meraktan ölüyoruz burda
Kız durdum durdum sonra sipariş ettim ya daha gelmedi ama bugün gelecekti sözde
Test olunca yapmadan duramıyor insan gerçekten bir sürü para harcıyoruz testlere hepsi çöp oluyor

Yerleşme ağrısıdır belki bebeğim adet ağrıların erken başlar mı ki bu kadar
Bilmiyorum canım valla kafam karisti artık baslamamasi lazım aslında ay adet mi oldun sen kaçırdım görmemişim. Bekletmeden gelmiş bir sonra ki ay inşallah gelecek bebisin
bliiss kuzum yerleşme dususune cok benziyor seninki de eger oyleyse yarin ya da en gec sonraki gun testte cikar bence
Tablona ondan bakmak istedim benziyor mu diye kendimi heveslendirmek istemiyorum inşallah öyledir yarın da yüksek gitmeli ateş

Evet kuzucum ya oldum, inşallah bu ay sizden güzel haberler alırım da içimde kalan sevinci sizinle yaşarımm sonra da arkanızdan gelirim

Bu benim bugunku ates tablosu kizlar. Ama buna pek guvenemiyorum. Dunku ölçümü yapamadim. Atlamis oldum. Bir de son gunlerde gece sık uyanmaya basladim ne derece saglikli oldu bilemiyorum. Tablonun ovulasyon diye cektigi cizgi de dogru degil bu arada. 15. Gundeki dusuk olan gun bence oldu ovulasyon. Ignenin 36. Saati o gune denk geliyor cunku. Oyle olunca bugun 8. Gun oluyor aslinda. Bir tarafim erken daha diyor. Ama diger tarafim beni coktan kasima postaladi Merveeee57 B bernaad bliiss

Eklentiler

• Screenshot_20231023_113828_Femometer.webp
    15 KB · Görüntüleme: 39
Tabi yarin keskin bir yukselis gorursen aksamina yap testi bence

Kız durdum durdum sonra sipariş ettim ya daha gelmedi ama bugün gelecekti sözde
Test olunca yapmadan duramıyor insan gerçekten bir sürü para harcıyoruz testlere hepsi çöp oluyor
Off amaaann napalim su stresli hayatimiza az bir renk katiyor testler. O kadarcik da eglenmeye hakkimiz yok mu yani

Evet kuzucum ya oldum, inşallah bu ay sizden güzel haberler alırım da içimde kalan sevinci sizinle yaşarımm sonra da arkanızdan gelirim
Canım benim yaa çok tatlısın inşallah sırayla göreceğiz o günleri

Tabi yarin keskin bir yukselis gorursen aksamina yap testi bence
Ümidini sakın kesme daha çok çok erken 8. Gün diyorsun. Pozitif düşünelim ben inanıyorum yakın zamanda göreceğine pozitifi dun 36 bugün 36,40 oldu ya yine buna benzer bir yükseliş mi olmalı peki ? Yine ayni değerlerde giderse umudumu kesmeli miyim

Bugün kontrole gittim keseyi gördük 5,5 mm dedi keseye.haftaya pazartesi tekrar gideceğiz ölçümde 4+2 dedi ama sat a göre 5+3 olması gerekiyor küçük diye net olçüm yapamamış olabilir mi acaba

Umudunu regle kadar hic kesme hic bir tablonun kesin diye söylediği bisey yok bence canim. Tablona tekrar baktim da şimdi. Sonradan mi olcmeye basladin. Tamami yok sanki degil mi reglden itibaren. Ovulasyona cizgi de cekmemis. Ovu testi yapmis miydin. Teste gore de 9.gun mu. Bir de dususu dun gormussun bugun yukselmis zaten. Yarin sabah bi hcg testi yapsana cikma ihtimali olabilir gibi geliyor bana insallah hakliyizdir bebis yerlesiyordur

Senin düşüşünde düşündürücü değil mi amaa
Yarın nAsıl olacak bakalımm

Kizlar pik 11 ekim catlama 12 bugun yumurtalamadan sonra 12. Gün test yaptim negatif benim sorum pikten sonra mi yoksa çatlamadan sonra mi sayiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…