💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Reglinin 3. Gunu başladım ölçmeye. Ovu testiyle 18. Gün pik oldu ertesi gün catladi. Dpo 9 bugün aslında. Test için biraz daha beklemek istiyorum perşembe cuma olsun en azından bu arada o çizgileri hiç anlamıyorum kendim girdim ovu gününü tabloya

Neler alıyorsun kuzum ben İnofolic ve möllersin omega 3 hapını içiyorum

Kız tabiii çok erken daha bi de bana diyosun daha dur biiii

Kizlar pik 11 ekim catlama 12 bugun yumurtalamadan sonra 12. Gün test yaptim negatif benim sorum pikten sonra mi yoksa çatlamadan sonra mi sayiyoruz
Kız benle senin tarihler aynı. 11 i pik benimde 12 si çatlama bugün test yaptım benimde negatif reglimize çok az kaldı bakalım ne olacak inşallah pozitifleri birlikte görürüz

Kizcelerim benim test gittikce dahda kirmizi oldu agrim cok fazla femometer doruk yapti test cizgisini aksam tekrar edeyimmi testi catladimi diye

Eklentiler

• 20231023_130550.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 20231023_130634.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 63
Neler alıyorsun kuzum ben İnofolic ve möllersin omega 3 hapını içiyorum
Kuzum ben inofolic i bu ay kullandım şimdi de folidays e başladım, aynı zamanda D vitamini kullanıyorum D-colefor, omega 3 ve magnezyum da alıyorum. Bu ay soğan kürü yapmıştım kasımda da bal çörekotu taarçın yicez eşimle soğan kürü yine yaparım diye düşünüyorum bir de pregnare almayı düşünüyorum

Pik olmuş bebişim, çatlama için yarın da test yaparsin bugünü mutlaka değerlendir inşallah pozitiflerini de görürüz
Bacim ben ne oldum bole anlamadimki kipkirmizi ben şok hic bole gormedim catalayackmi diye bakarken yarin öglenemi birakayim saat 9.30 tekrar yapiyimmi

Kizcelerim benim test gittikce dahda kirmizi oldu agrim cok fazla femometer doruk yapti test cizgisini aksam tekrar edeyimmi testi catladimi diye
Kuzummçok sevindim pik olmuş yaaa sen bu ay diğer aylardan farklı olarak ne yapmıştın yumurta içinn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…