- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.061
Reglinin 3. Gunu başladım ölçmeye. Ovu testiyle 18. Gün pik oldu ertesi gün catladi. Dpo 9 bugün aslında. Test için biraz daha beklemek istiyorum perşembe cuma olsun en azındanUmudunu regle kadar hic kesmehic bir tablonun kesin diye söylediği bisey yok bence canim. Tablona tekrar baktim da şimdi. Sonradan mi olcmeye basladin. Tamami yok sanki degil mi reglden itibaren. Ovulasyona cizgi de cekmemis. Ovu testi yapmis miydin. Teste gore de 9.gun mu. Bir de dususu dun gormussun bugun yukselmis zaten. Yarin sabah bi hcg testi yapsana cikma ihtimali olabilir gibi geliyor bana insallah hakliyizdir bebis yerlesiyordur
Hahaha doğruuSon gunlerdeki olcumlerime guvenebilsem umutlanicam kuzum ama bilemedim. Dünkü ölçüm de yok zaten o yüzden cok yorum yapamadım. Amaan zaten ak koyun kara koyun belli olur 2 gune
31 canımYaş kac
Çatlamadan sonra 1 sayılıyor canım yani sen 13 ekimi 1.gün sayacaksınKizlar pik 11 ekim catlama 12 bugun yumurtalamadan sonra 12. Gün test yaptim negatif benim sorum pikten sonra mi yoksa çatlamadan sonra mi sayiyoruz
İnşallahhhInsallah bebisim ya bu ay, obur ay, sonraki ay hic farketmez olsun da hepimizin insallah
Ahahahah keşkeeeee böyle bir sürprize çok ihtiyacım var şu annİnşallah kuzucummSen yine planlarını yap tabi ama bebişin sürpriz yapsın da planların suya düşsün inşallahh
Neler alıyorsun kuzum ben İnofolic ve möllersin omega 3 hapını içiyorumKuzucum ben gittim doktora çok şükür hiçbir sorun çıkmadı hsg de falan da, hsg den sonraki 2. Aydayım o yüzden dedim 1 ay daha doğal deneyeyim belki olur çünkü çok takviye almayaa başladımbir ay daha denemek istiyorum ne bileyim çok umutluyum kasımdan inşallah hepimiz görürüz pozitifleri
Kız tabiii çok erken daha bi de bana diyosunBu benim bugunku ates tablosu kizlar. Ama buna pek guvenemiyorum. Dunku ölçümü yapamadim. Atlamis oldum. Bir de son gunlerde gece sık uyanmaya basladim ne derece saglikli oldu bilemiyorum. Tablonun ovulasyon diye cektigi cizgi de dogru degil bu arada. 15. Gundeki dusuk olan gun bence oldu ovulasyon. Ignenin 36. Saati o gune denk geliyor cunku. Oyle olunca bugun 8. Gun oluyor aslinda. Bir tarafim erken daha diyor. Ama diger tarafim beni coktan kasima postaladiMerveeee57 B bernaad bliiss
O zman 12 degil 11 günüm oluyorÇatlamadan sonra 1 sayılıyor canım yani sen 13 ekimi 1.gün sayacaksın
Kız benle senin tarihler aynı. 11 i pik benimde 12 si çatlama bugün test yaptım benimde negatif reglimize çok az kaldı bakalım ne olacak inşallah pozitifleri birlikte görürüzKizlar pik 11 ekim catlama 12 bugun yumurtalamadan sonra 12. Gün test yaptim negatif benim sorum pikten sonra mi yoksa çatlamadan sonra mi sayiyoruz
Insllah canimm aminn reglin hangi günKız benle senin tarihler aynı. 11 i pik benimde 12 si çatlama bugün test yaptım benimde negatif reglimize çok az kaldı bakalım ne olacak inşallah pozitifleri birlikte görürüz
Ben bu ay piki birkaç gün erken gördüm kaydı regl haliyle pike göre 26 sinda regl olmam gerekiyor.Insllah canimm aminn reglin hangi gün
Pik olmuş bebişim, çatlama için yarın da test yaparsin bugünü mutlaka değerlendir inşallah pozitiflerini de görürüzKizcelerim benim test gittikce dahda kirmizi oldu agrim cok fazlafemometer doruk yapti test cizgisini aksam tekrar edeyimmi testi catladimi diye
Benimde ayni 26sıBen bu ay piki birkaç gün erken gördüm kaydı regl haliyle pike göre 26 sinda regl olmam gerekiyor.
Kuzum ben inofolic i bu ay kullandım şimdi de folidays e başladım, aynı zamanda D vitamini kullanıyorum D-colefor, omega 3 ve magnezyum da alıyorum. Bu ay soğan kürü yapmıştım kasımda da bal çörekotu taarçın yicez eşimle soğan kürü yine yaparım diye düşünüyorum bir de pregnare almayı düşünüyorumNeler alıyorsun kuzum ben İnofolic ve möllersin omega 3 hapını içiyorum
Pozitifleri de birlikte görürüz inşallah bu sabah negatifti testim canım ekledim. Sen test yaptin mı bugünBenimde ayni 26sı
Bacim ben ne oldum bole anlamadimki kipkirmizi ben şok hic bole gormedim catalayackmi diye bakarken yarin öglenemi birakayim saat 9.30 tekrar yapiyimmiPik olmuş bebişim, çatlama için yarın da test yaparsin bugünü mutlaka değerlendir inşallah pozitiflerini de görürüz
Kuzummçok sevindim pik olmuş yaaaKizcelerim benim test gittikce dahda kirmizi oldu agrim cok fazlafemometer doruk yapti test cizgisini aksam tekrar edeyimmi testi catladimi diye
Canim ne zaman test yapmayi planliyorsunİnşallah beni de heveslendirdi bu düşüş ama ağrılarım var o korkutuyor yine olmadı diye bakalım hayırlısı sen ne durumdasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?