💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bacim ben ne oldum bole anlamadimki kipkirmizi ben şok hic bole gormedim catalayackmi diye bakarken yarin öglenemi birakayim saat 9.30 tekrar yapiyimmi
Yaaa o kadar panik yaptın yumurtlama olmayacak mı diye bak ne dedik sana mis gibi pik bu maşallah canım yarın öğlen yap inşallah çatlamış olur esinde sperm sorunu yoksa yarını da degerlendirirsin sonra gelsin gebelik testleri

Merhabalar adete 6 gün var yerleşme kanaması ne zaman olması gerekir ki bu ay ovulasyon testide yaptım umarım güzel sonuç alırız hepimiz çok sevdim bu siteyi gerçekten herkes yardımcı oluyor teşekkürler Allah hepimizin kucağını doldursun bebeklerimiz olsun

Magnezyum falan ölçtürdüm vitaminlere baktırdım magnezyum en yüksek değer sınırında çıkınca doktorum kullan demedi ama d vitamini 17 çıktı doktor yine takviye vermedi bakıyorum internette 30un altı düşük kabul ediliyormuş ben de d vitamini takviyesi alayım

Canım benim 15 diye ben kendim kullanmaya başladım bana da doktor vermemişti, ve burda birçok kişiden duydum yumurta sağlığı için çok önemli bir vitaminmiş o yüzden kullanıyorum ben eczaneden aldım ilaç zaten kullandığım takviye değil, bakalım bitince ölçtürücem inşallah artar

Ay vallhi bende anlamadim suan soklardayim insallh bu kirmizilari hcg testlerindede gormek nasip olur hepbirlkte cannn evet vallhi allh razi olsun cok dediniz hatta testi bile degistrcektim demekki benle alakaliymis labo ile devam aksam yapayim mi test yoksa yarin oglenemi birakayim can

Tamam kuzum teşekkür ederim ben de bir bakayım ya benim kalsiyum magnezyum hep üst sınırda çıkınca güzel güzel deyip yolladı ama d vitamini önemli gerçekten

Kızlar selam yine ben midem böyle çok kötü ağrıyor gibi bulanıyor gibi anlayamadım belimde ağrıyor hafif normal dimi bunlar ?

Tamam kuzum teşekkür ederim ben de bir bakayım ya benim kalsiyum magnezyum hep üst sınırda çıkınca güzel güzel deyip yolladı ama d vitamini önemli gerçekten
Üst sınırdaysa onları boşvr kuzum bakalım ben dee baktırırım belki regl gelince ona göre bi yol haritası belirlerim bak yapacaklarımı not aldım atayım sana da

Eklentiler

• 16980574648026325766171665700795.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 49
Ay bu arada soğan kürü bana hiç gelmedi Ocak ayında yaptım sabah akşam 10 gün normalde 27 28 29 günde gelir adetim o zaman 32 33. Günde geldi ve 10 gün sürdü adetim Merveeee57

Ay bu arada soğan kürü bana hiç gelmedi Ocak ayında yaptım sabah akşam 10 gün normalde 27 28 29 günde gelir adetim o zaman 32 33. Günde geldi ve 10 gün sürdü adetim Merveeee57
Gerçekten mi ya ben daha regl olmadım bi şey diyemiyorrum ama dur bakalım bende nasıl bi etkisi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…