- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.081
Yaaa o kadar panik yaptın yumurtlama olmayacak mı diye bak ne dedik sanaBacim ben ne oldum bole anlamadimki kipkirmizi ben şok hic bole gormedim catalayackmi diye bakarken yarin öglenemi birakayim saat 9.30 tekrar yapiyimmi
Takviye falan kullandın mı bu ay canımBacim ben ne oldum bole anlamadimki kipkirmizi ben şok hic bole gormedim catalayackmi diye bakarken yarin öglenemi birakayim saat 9.30 tekrar yapiyimmi
Evet sabah yaptım bendePozitifleri de birlikte görürüz inşallah bu sabah negatifti testim canım ekledim. Sen test yaptin mı bugün
Arada adet agrisi oluyor sonra geçiyor 2 ay oncede düşük yaptim nasipEvet sabah yaptım bende
Magnezyum falan ölçtürdüm vitaminlere baktırdım magnezyum en yüksek değer sınırında çıkınca doktorum kullan demedi ama d vitamini 17 çıktı doktor yine takviye vermedi bakıyorum internette 30un altı düşük kabul ediliyormuş ben de d vitamini takviyesi alayımKuzum ben inofolic i bu ay kullandım şimdi de folidays e başladım, aynı zamanda D vitamini kullanıyorum D-colefor, omega 3 ve magnezyum da alıyorum. Bu ay soğan kürü yapmıştım kasımda da bal çörekotu taarçın yicez eşimle soğan kürü yine yaparım diye düşünüyorum bir de pregnare almayı düşünüyorum
Evet pregnare kullndim birde dvitaminim 13du onu kullndim 41 oldu dvitaminin hafta bir balik yedim he birde sogan kuru yaptim 15.gun kestim canimTakviye falan kullandın mı bu ay canım
Aynen canımO zman 12 degil 11 günüm oluyor
Çooookca amin diyelim o zamanAhahahah keşkeeeee böyle bir sürprize çok ihtiyacım var şu ann
Canım benim 15 diye ben kendim kullanmaya başladım bana da doktor vermemişti, ve burda birçok kişiden duydum yumurta sağlığı için çok önemli bir vitaminmiş o yüzden kullanıyorum ben eczaneden aldım ilaç zaten kullandığım takviye değil, bakalım bitince ölçtürücem inşallah artarMagnezyum falan ölçtürdüm vitaminlere baktırdım magnezyum en yüksek değer sınırında çıkınca doktorum kullan demedi ama d vitamini 17 çıktı doktor yine takviye vermedi bakıyorum internette 30un altı düşük kabul ediliyormuş ben de d vitamini takviyesi alayım
Ay vallhi bende anlamadim suan soklardayim insallh bu kirmizilari hcg testlerindede gormek nasip olur hepbirlkte cannn evet vallhi allh razi olsun cok dediniz hatta testi bile degistrcektim demekki benle alakaliymis labo ile devam aksam yapayim mi test yoksa yarin oglenemi birakayim canYaaa o kadar panik yaptın yumurtlama olmayacak mı diye bak ne dedik sanamis gibi pik bu maşallah canım yarın öğlen yap inşallah çatlamış olur esinde sperm sorunu yoksa yarını da degerlendirirsin sonra gelsin gebelik testleri
Tamam kuzum teşekkür ederim ben de bir bakayım ya benim kalsiyum magnezyum hep üst sınırda çıkınca güzel güzel deyip yolladı ama d vitamini önemli gerçektenCanım benim 15 diye ben kendim kullanmaya başladım bana da doktor vermemişti, ve burda birçok kişiden duydum yumurta sağlığı için çok önemli bir vitaminmiş o yüzden kullanıyorum ben eczaneden aldım ilaç zaten kullandığım takviye değil, bakalım bitince ölçtürücem inşallah artar
Üst sınırdaysa onları boşvr kuzum bakalım ben dee baktırırım belki regl gelince ona göre bi yol haritası belirlerimTamam kuzum teşekkür ederim ben de bir bakayım ya benim kalsiyum magnezyum hep üst sınırda çıkınca güzel güzel deyip yolladı ama d vitamini önemli gerçekten
Olmaması anormal olurdu bence kuzum ilk trimester çünküKızlar selam yine benmidem böyle çok kötü ağrıyor gibi bulanıyor gibi anlayamadım belimde ağrıyor hafif normal dimi bunlar ?
Ay süper kuzum teşekkür ederim ekran görüntüsü aldımÜst sınırdaysa onları boşvr kuzum bakalım ben dee baktırırım belki regl gelince ona göre bi yol haritası belirlerimbak yapacaklarımı not aldım atayım sana da
Gerçekten mi yaAy bu arada soğan kürü bana hiç gelmedi Ocak ayında yaptım sabah akşam 10 gün normalde 27 28 29 günde gelir adetim o zaman 32 33. Günde geldi ve 10 gün sürdü adetimMerveeee57
Aynen kuzum yine denk düştükkkGel kader arkadaşım batlarımız da yine aynı el ele gidelim kasıma doğruBu sefer hamiş çıkalım inşallah
Rica ederim kuzum benimAy süper kuzum teşekkür ederim ekran görüntüsü aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?