💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet pregnare kullndim birde dvitaminim 13du onu kullndim 41 oldu dvitaminin hafta bir balik yedim he birde sogan kuru yaptim 15.gun kestim canim
Kullandığın takviyelerin etkisiyle de böyle güzel yumurtlama görmüş olabilirsin kuzum, dvit olarak hangisini kullandın damla şeklinde mi

Aynen kuzum yine denk düştükkk Bu ay daha sıkı çalışalım ekstra bişeyler felan mı yapsakk
Bebişim bu ay ben bi salcam hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum testte almadım ovu çok strese giriyorum takip yapınca bu ay eksik vitaminlerimi de tamamlayım aralıkta sıkı yönetime giriyim diyorum

Merhaba kizlar çoğu gruba yazdim sizede sormak istedim. Bugun dra kontrole gittim 6 haftalik dedi kese buyumus ama bebek gorunmuyor dedi. Bos gebelik gibi duruyor ama 1 hafta sonra tekrar gel dedi ayni durumu yasayan bana umut verecek biri varmi aranizda

Aynı durumu 5 ay önce yaşadım ben 1 hafta sonra gitmedim uzattım 2 hafta sonra gittim tekrar görünmeyince hemen kürtaja aldılar ama bekle bence erken gitme 2 3 hafta sonra git zaten 9 haftaya kadar ancak görünebilir miş bazılarında

Canim ne zaman test yapmayi planliyorsun
Cumaya kadar regl olmazsam yapacağım.
Canım ne güzel pik olmuş masallah bence yarın yap testi bugün yapma tekrar

Canım boşa test harcama bence bugün 13:00 da yapmışsın pik görmüşsün yarın da 13:00 da yap yumurta 24-36 saat arasında çatlayacak. Aynı saatlerde test yapmak önemli kaçırmamak için senin biraz farklı farklı olmuş saatler ama Allah'tan piki yakalamissin. Bu akşamı değerlendir yarın 13:00 de test yap inşallah çatlamayi da göreceğiz

Aynen kuzum ben bi inceleyeyim kendimi bi şey kalmadı zaten regle ama dediğin doğru olabilir çünkü yumurtlama geç oldu bu ay benim dur bakalım neler olacak
Ay ben de eve gidip ovülasyon testimi yapmak için hevesleniyorum dün biraz koyulaşmaya başlamıştı bakalım bugün ne oldu

Bebişim bu ay ben bi salcam hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum testte almadım ovu çok strese giriyorum takip yapınca bu ay eksik vitaminlerimi de tamamlayım aralıkta sıkı yönetime giriyim diyorum
Bende aynen ovü testi almıcam kuzumm. Ama 3.gün hem hormonlara hem de vitaminlere felan baktırayım diyorum. Prolaktin ve tsh beni korkutuyor yine yükseldiyse diye
Bir de canım sende bu ay inofolic kullanmıştın dimi? Geçen aylara göre bu ay ki regl sancında bi faklılık ya da regl miktarında bi farkılık var mı ?

Kullandığın takviyelerin etkisiyle de böyle güzel yumurtlama görmüş olabilirsin kuzum, dvit olarak hangisini kullandın damla şeklinde mi
Yok canim doktorun verdihini dcolefor du sanirim ama bnce tabiki ilacin etkisi vardr ama haftada bir hamsi yedim sogan kuru bunlarda tetikledi rabbim insallh hcgdede bole cizgiler gormeyi nasip etsin bize

Yok canim doktorun verdihini dcolefor du sanirim ama bnce tabiki ilacin etkisi vardr ama haftada bir hamsi yedim sogan kuru bunlarda tetikledi rabbim insallh hcgdede bole cizgiler gormeyi nasip etsin bize
İnşallah kuzum, böyle güzel bi yumurtlama görmene çok sevindim

Cumaya kadar regl olmazsam yapacağım.

Canım ne güzel pik olmuş masallah bence yarın yap testi bugün yapma tekrar
Sagol tatlim bende saskinin catlar diye beklerken dahda kirmizi oldu vallhi bosuna dertlenmisim allah hepinzden razi olsun vallhi rabbim hepbirlikte hcg testlerinde cift kirmizilari gormek nasip etsin

Tatlis akintim cogalinca sabah aksama don dedi kizceler bende oglen 12 13 arasi aksamda 20 21 arasi yaptim kacirmiyim diye catlar diye beklerken en son pik diye dusundum dahada pik olmaz sandim yarina anca catlar sanirim akintim basladi 5gun snra pikleri gordum sagol cannn

Anladim cok gecms olsun. Ole yapcam bakalim beklemekten baska care yok

Arkadaşlar bi bakarmısınız ben ilk kez ovulasyon testi yaptım bu ay

Pik olmuş mu ? Olmuş diye düşünüyorum bir de siz bakarmısınız ? Iki çizgi de aynı renk.

asıl sorum şu dün ovulasyon testi yapmadım gün boyu dışarıdaydık. Bugün saat 13.00 de yaptım ve 2-3 dk içinde bu şekilde oldu. Dünü değerlendirmedik. Değerlendirmeyi bugün ve yarın mi yapmamız gerekiyor ? Yoksa çizgi siliklesene kadar mi ? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

Eklentiler

• 20231023_141804.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar bi bakarmısınız ben ilk kez ovulasyon testi yaptım bu ay

Pik olmuş mu ? Olmuş diye düşünüyorum bir de siz bakarmısınız ? Iki çizgi de aynı renk.

asıl sorum şu dün ovulasyon testi yapmadım gün boyu dışarıdaydık. Bugün saat 13.00 de yaptım ve 2-3 dk içinde bu şekilde oldu. Dünü değerlendirmedik. Değerlendirmeyi bugün ve yarın mi yapmamız gerekiyor ? Yoksa çizgi siliklesene kadar mi ? (Dün test yapmadigim için korkuyorum akşama kadar siliklesirse günü kaçırırsam diye)

Sagol tatlim bende saskinin catlar diye beklerken dahda kirmizi oldu vallhi bosuna dertlenmisim allah hepinzden razi olsun vallhi rabbim hepbirlikte hcg testlerinde cift kirmizilari gormek nasip etsin
Senden de razı olsun canim benim insallah inşallah birlikte tadacağız o duyguyu artık stres yapmazsın ne guzel yumurtluyorsun kaliteli olduğu da çok belli
Evet pik olmuş bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin sonrasın da 1 hafta 1 dolu 1 boş gidebilirseniz çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…