- 9 Ağustos 2023
- 1.518
- 1.047
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.101
Herkeste farklı olur tabi sen bi bak bu ayGerçekten mi yaben daha regl olmadım bi şey diyemiyorrum ama dur bakalım bende nasıl bi etkisi olacak
Aynen kuzum ben bi inceleyeyim kendimi bi şey kalmadı zaten regle ama dediğin doğru olabilir çünkü yumurtlama geç oldu bu ay benimHerkeste farklı olur tabi sen bi bak bu ay
Kullandığın takviyelerin etkisiyle de böyle güzel yumurtlama görmüş olabilirsin kuzum, dvit olarak hangisini kullandın damla şeklinde miEvet pregnare kullndim birde dvitaminim 13du onu kullndim 41 oldu dvitaminin hafta bir balik yedim he birde sogan kuru yaptim 15.gun kestim canim
Bebişim bu ay ben bi salcam hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum testte almadım ovuAynen kuzum yine denk düştükkkBu ay daha sıkı çalışalım ekstra bişeyler felan mı yapsakk
Merhaba kizlar çoğu gruba yazdim sizede sormak istedim. Bugun dra kontrole gittim 6 haftalik dedi kese buyumus ama bebek gorunmuyor dedi. Bos gebelik gibi duruyor ama 1 hafta sonra tekrar gel dediayni durumu yasayan bana umut verecek biri varmi aranizda
Cumaya kadar regl olmazsam yapacağım.Canim ne zaman test yapmayi planliyorsun
Canım ne güzel pik olmuş masallah bence yarın yap testi bugün yapma tekrarAy vallhi bende anlamadim suan soklardayim insallh bu kirmizilari hcg testlerindede gormek nasip olur hepbirlkte cannn evet vallhi allh razi olsun cok dediniz hatta testi bile degistrcektim demekki benle alakaliymis labo ile devam aksam yapayim mi test yoksa yarin oglenemi birakayim can
Canım boşa test harcama bence bugün 13:00 da yapmışsın pik görmüşsün yarın da 13:00 da yap yumurta 24-36 saat arasında çatlayacak. Aynı saatlerde test yapmak önemli kaçırmamak için senin biraz farklı farklı olmuş saatler ama Allah'tan piki yakalamissin. Bu akşamı değerlendir yarın 13:00 de test yap inşallah çatlamayi da göreceğizAy vallhi bende anlamadim suan soklardayim insallh bu kirmizilari hcg testlerindede gormek nasip olur hepbirlkte cannn evet vallhi allh razi olsun cok dediniz hatta testi bile degistrcektim demekki benle alakaliymis labo ile devam aksam yapayim mi test yoksa yarin oglenemi birakayim can
Ay ben de eve gidip ovülasyon testimi yapmak için hevesleniyorum dün biraz koyulaşmaya başlamıştı bakalım bugün ne olduAynen kuzum ben bi inceleyeyim kendimi bi şey kalmadı zaten regle ama dediğin doğru olabilir çünkü yumurtlama geç oldu bu ay benimdur bakalım neler olacak
Yap da at beni de etiketle merak ettim kuzummAy ben de eve gidip ovülasyon testimi yapmak için hevesleniyorum dün biraz koyulaşmaya başlamıştı bakalım bugün ne oldu
Bende aynen ovü testi almıcam kuzumm.Bebişim bu ay ben bi salcam hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum testte almadım ovuçok strese giriyorum takip yapınca bu ay eksik vitaminlerimi de tamamlayım aralıkta sıkı yönetime giriyim diyorum
Yok canim doktorun verdihini dcolefor du sanirim ama bnce tabiki ilacin etkisi vardr ama haftada bir hamsi yedim sogan kuru bunlarda tetikledi rabbim insallh hcgdede bole cizgiler gormeyi nasip etsin bizeKullandığın takviyelerin etkisiyle de böyle güzel yumurtlama görmüş olabilirsin kuzum, dvit olarak hangisini kullandın damla şeklinde mi
İnşallah kuzum, böyle güzel bi yumurtlama görmene çok sevindimYok canim doktorun verdihini dcolefor du sanirim ama bnce tabiki ilacin etkisi vardr ama haftada bir hamsi yedim sogan kuru bunlarda tetikledi rabbim insallh hcgdede bole cizgiler gormeyi nasip etsin bize
Sagol tatlim bende saskinin catlar diye beklerken dahda kirmizi oldu vallhi bosuna dertlenmisim allah hepinzden razi olsun vallhi rabbim hepbirlikte hcg testlerinde cift kirmizilari gormek nasip etsinCumaya kadar regl olmazsam yapacağım.
Canım ne güzel pik olmuş masallah bence yarın yap testi bugün yapma tekrar
Tatlis akintim cogalinca sabah aksama don dedi kizceler bende oglen 12 13 arasi aksamda 20 21 arasi yaptim kacirmiyim diye catlar diye beklerken en son pik diye dusundum dahada pik olmaz sandim yarina anca catlar sanirim akintim basladi 5gun snra pikleri gordum sagol cannnCanım boşa test harcama bence bugün 13:00 da yapmışsın pik görmüşsün yarın da 13:00 da yap yumurta 24-36 saat arasında çatlayacak. Aynı saatlerde test yapmak önemli kaçırmamak için senin biraz farklı farklı olmuş saatler ama Allah'tan piki yakalamissin. Bu akşamı değerlendir yarın 13:00 de test yap inşallah çatlamayi da göreceğiz
Anladim cok gecms olsun. Ole yapcam bakalim beklemekten baska care yokAynı durumu 5 ay önce yaşadım ben 1 hafta sonra gitmedim uzattım 2 hafta sonra gittim tekrar görünmeyince hemen kürtaja aldılar ama bekle bence erken gitme 2 3 hafta sonra git zaten 9 haftaya kadar ancak görünebilir miş bazılarında
Senden de razı olsun canim benimSagol tatlim bende saskinin catlar diye beklerken dahda kirmizi oldu vallhi bosuna dertlenmisim allah hepinzden razi olsun vallhi rabbim hepbirlikte hcg testlerinde cift kirmizilari gormek nasip etsin
Evet pik olmuş bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin sonrasın da 1 hafta 1 dolu 1 boş gidebilirseniz çok iyi olurArkadaşlar bi bakarmısınız ben ilk kez ovulasyon testi yaptım bu ay
Pik olmuş mu ? Olmuş diye düşünüyorum bir de siz bakarmısınız ? Iki çizgi de aynı renk.
asıl sorum şu dün ovulasyon testi yapmadım gün boyu dışarıdaydık. Bugün saat 13.00 de yaptım ve 2-3 dk içinde bu şekilde oldu. Dünü değerlendirmedik. Değerlendirmeyi bugün ve yarın mi yapmamız gerekiyor ? Yoksa çizgi siliklesene kadar mi ? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?