- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.101
Cümlelerimi zumrudumde tükettim bünyem kaldırmıyor yarabbimmmEn sevdiğim aktivite
Hadi hadii ne çeşit fırçalama acabaAhahahahah yok beee yattım dişimi falan fırçaladım ondann
Seni anca ben tüketirimCümlelerimi zumrudumde tükettim bünyem kaldırmıyor yarabbimmm
Tövbe de o neçesözYoksammmm yoksam sen bana alındın
Ay bende yapammm canım çekti pilav üstü yaparım benYarın akşamki menüm belli davuklu pilav
Yok bebeğim kocişi zor durdurdum ama gece sen uyurken her şey olabilir dedi gitti odaya korkuyorumBende sandıydım
Bende bende anam adet olmasam aşerdim dicemAy bende yapammm canım çekti pilav üstü yaparım ben
Tükeniyorum geri enerji doluyorum öyle de güzel yanın varSeni anca ben tüketirim
Tövbe de o neçesözkovsan gitmem
Ne konuştunuz gece geceee yetişemiyorum sizeeCümlelerimi zumrudumde tükettim bünyem kaldırmıyor yarabbimmm
He bıde o var ya sabahın 6 sında neye uğradığı şaşırdım geçen günYok bebeğim kocişi zor durdurdum ama gece sen uyurken her şey olabilir dedi gitti odaya korkuyorum
Al benden de o kadar bebeğimBende bende anam adet olmasam aşerdim dicem
Benim de fırında tavuklu biberli patatesYarın akşamki menüm belli davuklu pilav
Sen mi korkuyorsunnn hayatta inanmamYok bebeğim kocişi zor durdurdum ama gece sen uyurken her şey olabilir dedi gitti odaya korkuyorum
Özleşmişiz yaNe konuştunuz gece geceee yetişemiyorum sizee
Hemde çokkkSen mi korkuyorsunnn hayatta inanmam
Özleşmişiz ya
Kız 6 yı beklese iyi 3 4 bizimkiHe bıde o var ya sabahın 6 sında neye uğradığı şaşırdım geçen günkolla kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?