- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.081
Bende havuc yiyormCanım benim de öyle oldu 10 u pik sandık hatta meğer değilmiş T çizgisi daha koyu çıkınca ertesi gün oyle anladıkbende hep innovita kullandım o test biraz belirgin gösteriyor renkleri de. İlk görselde hepsi pik gibi aslında di mi ikinci attığım da çatlama. Bir de canım tam pik oldu esim var ertesi gün sabahtan şehir dışına çıktı kızlar dedi ki bana havuç ye çatlasın. Gerçekten işe yaradı
Daha yeni bır akrabam kuzum kalp atışı duymadı kürtaj oldu sonraki 3 ay hamile kaldı yıne
Kuzum bence biraz dinlenip kendine gelsin rahmin ne olur ne olmaz, en azından 2 ay bekle
Canımlar.o zaman ben kasım aralık adetlerim geçsin bekleyeyim ocakta başlarım takibeCanim bende 7 ağustosta 8 haftalik düşük yaptim doktorum 2 adet korun deyse rahim toplanmadigi icin ayni sorunu yasar düşük olur dedi ben 2 adet korundum bu ay korunmayi bıraktım
Canım inşallah hemencecik nasip olsun sana şimdiCanim bende 7 ağustosta 8 haftalik düşük yaptim doktorum 2 adet korun deyse rahim toplanmadigi icin ayni sorunu yasar düşük olur dedi ben 2 adet korundum bu ay korunmayi bıraktım
Tabikide kuzum inan peşi sıra hamile kalıcaktınCanımlar.o zaman ben kasım aralık adetlerim geçsin bekleyeyim ocakta başlarım takibe
En iyisi canim rahim kendini toparlasınCanımlar.o zaman ben kasım aralık adetlerim geçsin bekleyeyim ocakta başlarım takibe
HAziran sonu temmuz basi gibi ikizler yada yengeç burcuKuzum ne zaman dogacak falan hiç bakmadım desemeşimde soruyo ne zaman dogacak diye ne bileyim ben dedim
Bu kız beni fazla çözdü ...Duysun ona attım zatenbebeğim o alınmaz
Senden beklerim sende o potansiyel varAy dahada heyecanlı olur bebi olunca
En sevdiğim aktiviteDoğruu alınmaz o minnoş bize kardeş kardeşe alınır mıymış a aaa saç baş girmek varken
Ahahahahah yok beee yattım dişimi falan fırçaladım ondannOrtadan kayboldu özelllll işi var galibaaaa
Çözemedim kişi sayısı azdırBu kız beni fazla çözdü ...
Amin kuzum hepimiz inşallah kız anneler grubunda buluşalımTabikide kuzum inan peşi sıra hamile kalıcaktın
Kocam da kocamaklın fikrin orda pü sana
Şaka şaka kesin öyledir o da aynı senin gibi kocacı
Bende sandıydımAhahahahah yok beee yattım dişimi falan fırçaladım ondann
Cok zor oldu yavas yavas topladım kendimi amin insllah isteyen herkese nasip olsunCanım inşallah hemencecik nasip olsun sana şimdisabırla beklemişsin sağlıkla gelsin bebiş
Aynen kuzucum öyle yap inşalalh sağlıklı bir bebiş nasip olsunCanımlar.o zaman ben kasım aralık adetlerim geçsin bekleyeyim ocakta başlarım takibe
Ben de ben deeeeBilmiyorum ama bende aşığım sabah akşam yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?