💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bende havuc yiyorm ilk kez catlama gorcem basarabilirlsem testi kullanmayi

Daha yeni bır akrabam kuzum kalp atışı duymadı kürtaj oldu sonraki 3 ay hamile kaldı yıne

Kuzum bence biraz dinlenip kendine gelsin rahmin ne olur ne olmaz, en azından 2 ay bekle

Canim bende 7 ağustosta 8 haftalik düşük yaptim doktorum 2 adet korun deyse rahim toplanmadigi icin ayni sorunu yasar düşük olur dedi ben 2 adet korundum bu ay korunmayi bıraktım
Canımlar.o zaman ben kasım aralık adetlerim geçsin bekleyeyim ocakta başlarım takibe

Canim bende 7 ağustosta 8 haftalik düşük yaptim doktorum 2 adet korun deyse rahim toplanmadigi icin ayni sorunu yasar düşük olur dedi ben 2 adet korundum bu ay korunmayi bıraktım
Canım inşallah hemencecik nasip olsun sana şimdi sabırla beklemişsin sağlıkla gelsin bebiş

Kuzum ne zaman dogacak falan hiç bakmadım desem eşimde soruyo ne zaman dogacak diye ne bileyim ben dedim
HAziran sonu temmuz basi gibi ikizler yada yengeç burcu adetinden 3 ay geri gidince bulunuyor hemen bir bebek takibi uygualmasi oneriyim arkdasim onu kullniyr cok guzel bilgiler var hatta bebege dokunuyrsun harket ediyr falan degisik

Eklentiler

• Screenshot_20231024_214639_Google Play Store.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…