💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Koz çocuk değil onlar yaratık gibi bişey galiba ne oldunu anlayamadım canımı zor kurtardım
abooo kınama sus kızzz
Ben ablamınkileri o benimkini kınaya kınaya aynılarını doğurduk şimdi bin pişmanız
Hele ben 2.yi doğurursam ortaya ne çıkacak diye çok korkuyorum kınamadık bebe bırakmadım

[
begmsss kuzum benide vakum dedi ama şırınga benzeri birşeyle temizledi.. senin betan düştü mü onunla temizleyince ? Eğer betam düşmezse dış gebelik ilacı yapıcam dedi bana kanamam var
kuzum bilmiyorum benim yarın sabah randevum ama beta yavaş yavaş düşüyor diye okumuştum hemen 0lanmıyormuş ama.. senin ne zaman olacak vakum ? Sen ama düşürüyor musun şu an canımcım yani kanamada geldi mi parça ? Ben baya düşürdüm çünkü gördüm sadece rahim de parça kalırsa vakum olucak ona da yarın bakılacak. Ben sana yazarım yarın bi öğrendiklerimi

Bende 1 saat öncesinde 1 bardak su içip tutuyorum acaba ondan mı testlerim silik çıkıyor
Bak kuzum bebim de böyle çıktı 22 pik 23 çatlama ama bu testlerden anlamadım bir şey innovita da çok koyu çıkardı bugün yapmadım yapsam mı

Eklentiler

• IMG_4433.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 49
Aboooo seni dinledikçe ben yoruluyorum
BEn sadece yumurtlama zamanı verip dükkanı kapatacam elimden gelse ama adam beni salmıyoo
Olurmu öyle ya her zaman aşk şehvet olmalı ne o mendıl mi sandın yumurtlama sonrası kullanıp ataksın adamı

Kızlar bu arada genel sorayım 8.haftada düşük yaptıktan hemen sonra sağlıklı gebelik geçireniniz var mı ? Ben bu bekleme süresinde çok kararsız kaldım cidden rahimin kendi gelmesi sıkıntı varsa iyileşmesi için 3 ay falan bekleyeyim mi yoksa denesem mi reglim geçince ? Korkuyorum da bir de yine sağlıksız olursa hemen tutarsa gebelik 1 ay sonra bir daha aynı şeyleri yaşamak istemem ..

Daha yeni bır akrabam kuzum kalp atışı duymadı kürtaj oldu sonraki 3 ay hamile kaldı yıne

Olurmu öyle ya her zaman aşk şehvet olmalı ne o mendıl mi sandın yumurtlama sonrası kullanıp ataksın adamı
Keşke mendil olaydı dermişim
Bebe olsun da görürüm seni sonra gerçi düşündüm de bende son bir senedir durulmuşum yaşlanıyorum galiba
Şöyle bi döndüm baktım arkamada benden bu konuşmalarla çaki gibi bişey bekliyorum
Töbe de töbeee

Benim kirmizilar geldi kizlar neden olmuyor gerçekten amlamiyorum gerçekten.. 1yil iki aydır evliyiz bunkadar süredir deniyoruz fakat olmuyor. Ocakta nasip olursa tüp bebeğe başliyoruz mehmet resit hocaya

Kuzum bence biraz dinlenip kendine gelsin rahmin ne olur ne olmaz, en azından 2 ay bekle

Canim bende 7 ağustosta 8 haftalik düşük yaptim doktorum 2 adet korun deyse rahim toplanmadigi icin ayni sorunu yasar düşük olur dedi ben 2 adet korundum bu ay korunmayi bıraktım

Senin pikini görsem benim de bebişim olur bence bu neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…