- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.061
Koz çocuk değil onlar yaratık gibi bişey galiba ne oldunu anlayamadımcanımı zor kurtardım
kuzum bilmiyorum benim yarın sabah randevum ama beta yavaş yavaş düşüyor diye okumuştum hemen 0lanmıyormuş ama.. senin ne zaman olacak vakum ? Sen ama düşürüyor musun şu an canımcım yani kanamada geldi mi parça ? Ben baya düşürdüm çünkü gördüm sadece rahim de parça kalırsa vakum olucak ona da yarın bakılacak. Ben sana yazarım yarın bi öğrendiklerimibegmsss kuzum benide vakum dedi ama şırınga benzeri birşeyle temizledi.. senin betan düştü mü onunla temizleyince ? Eğer betam düşmezse dış gebelik ilacı yapıcam dedi bana kanamam var
Aboooo seni dinledikçe ben yoruluyorumAyyyy keşke sabah değerlendıreydım gördünmü olanı 7 gün dükkan Kapalı
Ay kahkaha attımmmmmmabooo kınama sus kızzz
Ben ablamınkileri o benimkini kınaya kınaya aynılarını doğurduk şimdi bin pişmanız
Hele ben 2.yi doğurursam ortaya ne çıkacak diye çok korkuyorum kınamadık bebe bırakmadım
Bak kuzum bebim de böyle çıktı 22 pik 23 çatlama ama bu testlerden anlamadım bir şeyBende 1 saat öncesinde 1 bardak su içip tutuyorum acaba ondan mı testlerim silik çıkıyor
Olurmu öyle ya her zaman aşk şehvet olmalıAboooo seni dinledikçe ben yoruluyorum
BEn sadece yumurtlama zamanı verip dükkanı kapatacam elimden gelse ama adam beni salmıyoo
Şöyle bi döndüm baktım arkamada benden bu konuşmalarla çaki gibi bişey bekliyorumYaaa ben yandım sen yanma
Daha yeni bır akrabam kuzum kalp atışı duymadı kürtaj oldu sonraki 3 ay hamile kaldı yıneKızlar bu arada genel sorayım 8.haftada düşük yaptıktan hemen sonra sağlıklı gebelik geçireniniz var mı ? Ben bu bekleme süresinde çok kararsız kaldım cidden rahimin kendi gelmesi sıkıntı varsa iyileşmesi için 3 ay falan bekleyeyim mi yoksa denesem mi reglim geçince ? Korkuyorum da bir de yine sağlıksız olursa hemen tutarsa gebelik 1 ay sonra bir daha aynı şeyleri yaşamak istemem ..
Keşke mendil olaydı dermişimOlurmu öyle ya her zaman aşk şehvet olmalıne o mendıl mi sandın yumurtlama sonrası kullanıp ataksın adamı
Töbe de töbeeeŞöyle bi döndüm baktım arkamada benden bu konuşmalarla çaki gibi bişey bekliyorum
Kızz ben tavuğa aşığım var mı öyle bi etkisi yoksaaaBol bol tavuk yiyom ben belki yımırtlamaya yardımcı olur
Koyu degillermi canim testlerim resimde koyu durmyormu hemen iki cizgi net belirginlesiyorEe peşisıra silikleşmişler çatlamış olmuyor mu
Canım 9 da epey koyulaşmış aslında, reglin düzenli mi kaç günde bir oluyor ?Evet ilk kez bu ay başladım ovü testine bende atayım testlerimi
Kuzum bence biraz dinlenip kendine gelsin rahmin ne olur ne olmaz, en azından 2 ay bekleKızlar bu arada genel sorayım 8.haftada düşük yaptıktan hemen sonra sağlıklı gebelik geçireniniz var mı ? Ben bu bekleme süresinde çok kararsız kaldım cidden rahimin kendi gelmesi sıkıntı varsa iyileşmesi için 3 ay falan bekleyeyim mi yoksa denesem mi reglim geçince ? Korkuyorum da bir de yine sağlıksız olursa hemen tutarsa gebelik 1 ay sonra bir daha aynı şeyleri yaşamak istemem ..
Canim bende 7 ağustosta 8 haftalik düşük yaptim doktorum 2 adet korun deyse rahim toplanmadigi icin ayni sorunu yasar düşük olur dedi ben 2 adet korundum bu ay korunmayi bıraktımKızlar bu arada genel sorayım 8.haftada düşük yaptıktan hemen sonra sağlıklı gebelik geçireniniz var mı ? Ben bu bekleme süresinde çok kararsız kaldım cidden rahimin kendi gelmesi sıkıntı varsa iyileşmesi için 3 ay falan bekleyeyim mi yoksa denesem mi reglim geçince ? Korkuyorum da bir de yine sağlıksız olursa hemen tutarsa gebelik 1 ay sonra bir daha aynı şeyleri yaşamak istemem ..
Bilmiyorum ama bende aşığım sabah akşam yiyebilirimKızz ben tavuğa aşığım var mı öyle bi etkisi yoksaaa
Ay dahada heyecanlı olur bebi oluncaKeşke mendil olaydı dermişim
Bebe olsun da görürüm seni sonragerçi düşündüm de bende son bir senedir durulmuşum yaşlanıyorum galiba
Töbe de töbeee
Senin pikini görsem benim de bebişim olur bence bu neeeCanım benim de öyle oldu 10 u pik sandık hatta meğer değilmiş T çizgisi daha koyu çıkınca ertesi gün oyle anladıkbende hep innovita kullandım o test biraz belirgin gösteriyor renkleri de. İlk görselde hepsi pik gibi aslında di mi ikinci attığım da çatlama. Bir de canım tam pik oldu esim var ertesi gün sabahtan şehir dışına çıktı kızlar dedi ki bana havuç ye çatlasın. Gerçekten işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?