💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

9. Günden günaydın kızlar zorla bi gölge görüyorum rabbim aratmasın yarın sabah tekrarlıcam artık Varmı aranızda gören eden

Eklentiler

• IMG_20231025_072129_376-01.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20231025_072129_376.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 73
9. Günden günaydın kızlar zorla bi gölge görüyorum rabbim aratmasın yarın sabah tekrarlıcam artık Varmı aranızda gören eden
Canım çok hafif bi gölge ben de görür gibi oldum ama emin de olamadım

Canım gözüküyor ama inşallah regl öncesi HCG artışından dolayı değildir yinede umutlanmadan yarın sabahı beklemek en iyisi zaten 9.gün erken daha

Eklentiler

• IMG_20231025_072947_551-01.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar günaydın. Ben yine tahmin ettiğim gibi negatif kasımda devam inşallah
Günaydın canım kasımda beraberiz yani benim de ateşim iyice düştü ikilisinde bekletmeden gelsin inşallah yeni ay yeni umutlar
Kızlar günaydın uyuyamadım bir türlü nolur dua edin beta düşmüş olsun
Günaydın canım inşallah düşmüştür dualarım seninle

Günaydın canım kasımda beraberiz yani benim de ateşim iyice düştü ikilisinde bekletmeden gelsin inşallah yeni ay yeni umutlar

Çok teşekkür ederim canım benim o acı beynime işledi resmen allahım kimseye yaşatmasın

kızlar günaydın bende şuan da az az lekelenme oluyor normal mi acaba yumurta toplamanın 4.günü. tarlusal ve dostinex içiyorum. ilaçlarım bittikten sonra adet olmam gerekiyor. böyle çok az kahverengi lekelenme

Kızlar günaydın. Ben yine tahmin ettiğim gibi negatif kasımda devam inşallah
Günaydin canim yeni ay yeni umut insallh mucizeelerimize kavusalim en yakin zamanda rabbim daha fazla zorlastirmasin kolaylastirsin
Gunaydin canim daha erken sanirim hafif bir gogle var gibi ama emin olamadim insallh vardr 1. 2 gune belli olur allhin izniyle umarim mucizen seninledr

Canım çok geçmiş olsun üzülme diyecem ama çok zor bilirim bende düşükler insanı yıpratıyor ama en azından hamile kalabildiğini biliyorsun buna tutundum ben hep Allahım bir daha yaşatmasın inşallah çok zor

İnşallah canım benim kasım bizim ayımız olsun

Bebeğimm moral bozmak yok daha fazla gecikmeden kasımda gelecek bebişin
İnşallah kuzum ne diyim ki, ben niye bu kadaar ağrı çekiyorum aklım almıyor artık vücurumu da anlayamıyorum. Göğüslerim şişti çok hassas, sağ kasığımın ağrısı günlerdir hiç durmuyor arada bıçak batar gibi sancı giriyor ateşim yüksek bacağıma kramp giriyor belimin ağrısı da hiç geçmiyor dün çok şiddetliydi ama bebek yok hamilelerden daha çok belirti yaşıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…