- 8 Mayıs 2023
- 2.352
- 2.568
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.281
Canım çok hafif bi gölge ben de görür gibi oldum ama emin de olamadım9. Günden günaydın kızlar zorla bi gölge görüyorum rabbim aratmasın yarın sabah tekrarlıcam artıkVarmı aranızda gören eden
Kuzum kaçıncı günde yaptınKızlar günaydın. Ben yine tahmin ettiğim gibi negatifkasımda devam inşallah
Günaydın canım kasımda beraberiz yani benim de ateşim iyice düştü ikilisinde bekletmeden gelsin inşallah yeni ay yeni umutlarKızlar günaydın. Ben yine tahmin ettiğim gibi negatifkasımda devam inşallah
Günaydın canım inşallah düşmüştür dualarım seninleKızlar günaydın uyuyamadım bir türlü nolur dua edin beta düşmüş olsun
Bebeğimm moral bozmak yok daha fazla gecikmeden kasımda gelecek bebişinKızlar günaydın. Ben yine tahmin ettiğim gibi negatifkasımda devam inşallah
Çok teşekkür ederim canım benimGünaydın canım kasımda beraberiz yani benim de ateşim iyice düştü ikilisinde bekletmeden gelsin inşallah yeni ay yeni umutlar
Günaydın canım inşallah düşmüştür dualarım seninle
Ay umutta yoruyor insanı hakkında hayırlısı olsun canımmYani benim umudum yok ama senin inşallah vardır canım benim
İnşallah düşmüştür de bu süreç hemencecik geçer canımKızlar günaydın uyuyamadım bir türlü nolur dua edin beta düşmüş olsun
Çok geçmiş olsun canım, yeri bir an önce sağlıkla dolsunKızlar bende bugün kürtaj oldum8 haftalık olması gerekirken 6+5 de kalmış gelişim ve kalp atışı yoktu ne yazık ki
@fnd_50melegim can sizde girince görürsünüz diye etiketleme yaptım canlar
Kız maşallahAaa kuzum çok üzüldüm bende dün sana bakmışım grubta hiç sesin çıkmıyor diye. Çok geçmiş olsun allahım inşallah saglıklı gebelik nasip etsin
Büyüdük teyzesi çok şükür allahım bu günleri gösterdi inşallah kucagımızada almak nasip olurKız maşallahne kadar büyümüşsün
Günaydin canim yeni ay yeni umut insallh mucizeelerimize kavusalim en yakin zamanda rabbim daha fazla zorlastirmasin kolaylastirsinKızlar günaydın. Ben yine tahmin ettiğim gibi negatifkasımda devam inşallah
Gunaydin canim daha erken sanirim hafif bir gogle var gibi ama emin olamadim insallh vardr 1. 2 gune belli olur allhin izniyle umarim mucizen seninledr9. Günden günaydın kızlar zorla bi gölge görüyorum rabbim aratmasın yarın sabah tekrarlıcam artıkVarmı aranızda gören eden
Canım çok geçmiş olsun üzülme diyecem ama çok zor bilirim bende düşükler insanı yıpratıyor ama en azından hamile kalabildiğini biliyorsun buna tutundum ben hep Allahım bir daha yaşatmasın inşallah çok zorKızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederimiyi ki yanımdasınız her zaman alıntılayamadım hiçbirinizi siz görürsünüz biliyorum dua etmeye devam edin betam düşsün nolur.. allahım bu şeyi kimseye yaşatmasın bir süre kendimi toparlamaya çalışacağım
11 ya da 12 bugün kuzumKuzum kaçıncı günde yaptın
İnşallah canım benim kasım bizim ayımız olsunGünaydın canım kasımda beraberiz yani benim de ateşim iyice düştü ikilisinde bekletmeden gelsin inşallah yeni ay yeni umutlar
Günaydın canım inşallah düşmüştür dualarım seninle
İnşallah kuzum ne diyim ki, ben niye bu kadaar ağrı çekiyorum aklım almıyor artık vücurumu da anlayamıyorum. Göğüslerim şişti çok hassas, sağ kasığımın ağrısı günlerdir hiç durmuyor arada bıçak batar gibi sancı giriyor ateşim yüksek bacağıma kramp giriyor belimin ağrısı da hiç geçmiyor dün çok şiddetliydi ama bebek yokBebeğimm moral bozmak yok daha fazla gecikmeden kasımda gelecek bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?