- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi elifff_____
-
Amin tşk ederimİnkar etmesi kötü, yani senin şifrenle sen ve o harici kim rezervasyon yapacak kı bide odalar sizin adınıza.
Bir de her pazartesi gidiyor diyorsun, nereye gittiğini ispat ettir ona, gerçekten dediği yere mi gidiyormuş.
Bence sakin ol belki mantıklı bir açıklaması vardır, sıkma canını, araştır gizliden, olayı büyütme, unutmuş gibi yap bir süre varsa bişey devam edecektir yapmaya.
Allah yardımcın olsun umarım sen yanılıyorsundur....
Bilmiyorum emin değilim ki sen olsan napardınBir silgi alıp verme meselesi ve benzeri bir çok saçma şeyi bu kadar büyüten sen, aldatıldığın ya da aldatılmak üzere olduğun gün gibi ortadayken hala sakin olman beni çok şaşırttı. Herşey ortada. Ne yapmayı düşünüyorsun bundan sonra?
Whatsapp kullanmıyo ama takip programı olabilir nerden indiriyoruz adı ne programınEsinizin telefonuna takip programı indirebilirsiniz yahut whatsappweb programı.. bir naneler yedigi belli gibi. Takip ederseniz anlayabilirsiniz, takip ettiniz baktınız bisey yok o zaman da masum dersiniz
Amin tşk ederim
Keske yanılsam şifre olmadan da girip başkasının adıma rezervasyon yapılıyo denedim ama burda iki kişi ve 2 oda var bu kadar olur mu
Bilmiyorum emin değilim ki sen olsan napardın
Whatsapp kullanmıyo ama takip programı olabilir nerden indiriyoruz adı ne programın
Nereden giriliyor şifre olmadan?Amin tşk ederim
Keske yanılsam şifre olmadan da girip başkasının adıma rezervasyon yapılıyo denedim ama burda iki kişi ve 2 oda var bu kadar olur mu
aynen bunu düşünmüştüm.Bir silgi alıp verme meselesi ve benzeri bir çok saçma şeyi bu kadar büyüten sen, aldatıldığın ya da aldatılmak üzere olduğun gün gibi ortadayken hala sakin olman beni çok şaşırttı. Herşey ortada. Ne yapmayı düşünüyorsun bundan sonra?
Uygulamadan giriliyoNereden giriliyor şifre olmadan?
Bende bilmiyorum yani donmuş gibiyim hiçbişey hissedemiyorum çok garipaynen bunu düşünmüştüm.
silgi verme gibi absurd bir konudaki tepkilerine bakılınca şurada yazdığı yorumlar çook şaşırtıcı.
ilk defa gerçekten kıskanılacak bir olay yaşıyor sanırım gerçek olma ihtimalinin yüksekliği karşısında şoka girdi.
Eşinizin telefonundan şifresiz girilir tabii, uygulama onda yüklü. Ama eşinizin telefonundaki uygulama dışında bir yerden şifresiz girilemez.Uygulamadan giriliyo
Esine siteyi dava edecegini soyleBen maili görmedim yani zaten mail de yoktu bende o sitenin uygulaması var ve bana uygulamadan mesaj geldi böyle böyle rezervasyonunuz yapılmış diye
bu nasıl oluyor peki.Bende bilmiyorum yani donmuş gibiyim hiçbişey hissedemiyorum çok garip
Bence ötekilerde kendi de biliyordu aslında eşinden şüpheleneceği bir şey olmadığını, kendi kıskançlığını yaşıyordu.bu nasıl oluyor peki.
diğer milyon tane olayın var.silgidir kalemdir gülmedir vs.resmen kıskançlıktan çatlıyorsun ve o kadar anlamsız ileri derecede tepkilerin vardı.bişey hissedememen çok garip.ilk defa somut delilli bir olay var karşında afalladın haliyle
aynen.Bence ötekilerde kendi de biliyordu aslında eşinden şüpheleneceği bir şey olmadığını, kendi kıskançlığını yaşıyordu.
Şimdi eşi açısından "acaba" var aklında ve ne yapacağını bilemedi iş ciddiye binince.
Bilmiyorum eşi nişanlılıkta da evlilikte de biz bile bunalırken tahammüllüydü. Şimdi niye bu derece riske atsın? Ya yakalanmayacağından emindi ya da "amaan nolursa olsun artık" dedi ki öyle demiş olsa şimdi bu kadar kıvırmaya çalışmazdı.aynen.
ilk defa işin ciddi olduğunu gördü.
kıskanılacak mesele neymiş anladı.
umarım bundan sonra normalleşmesinde vesile olur.
eliff lorena bildiğim kadarıyla hiçbir zaman kendini suçlu hatalı görmedi.
milyon tane yazılan yorumlar onun için hiçbişey ifade etmedi.
kendi yaptıkları en doğru en doğal hakkıymış gibi bir tavrı vardı hep.
eşi gerçekten iyi tahammül etti şimdiye kadar.
ama belli ki onda da tahmmül kalmamış artık.
ee bi yerde patlayacağı belliydi.
bence olay açık.adam bi işe yeltenmiş yüzüne gözüne bulaştırmış.
bence sadece tedbirsiz davranmış eşi.düşünememiş bu ayrıntıyı.eşine mesaj gideceğini atlamış.Bilmiyorum eşi nişanlılıkta da evlilikte de biz bile bunalırken tahammüllüydü. Şimdi niye bu derece riske atsın? Ya yakalanmayacağından emindi ya da "amaan nolursa olsun artık" dedi ki öyle demiş olsa şimdi bu kadar kıvırmaya çalışmazdı.
Yine de konu bana da normal gelmiyor ve eşinin bir şey çevirdiğini düşünüyorum. Çünkü gerçekten kolay bir ilişki değil onlarınki. Ha bu aldatmayı meşru kılar mı hayır tabii.
Bunalsa bile, öyle biri olmasa bile bir şeyler karıştırmaya hakkı yok. Hiçbir şey aldatmanın nedeni olamaz zaten, o konuda hemfikirim. Yani Elif'i çoğu kez çok sert eleştirdim, özellikle Lorena'yken ama kalkıp "oh olsun, haklı adam" diyemem.
Elbette kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. aldatma konusu hakkında söylemedim yukarıda yazdığımı, bir çok kişi Elif'in kocasının Elif'e tahammül gösterdiğini söylemiş, bunun üzerine yazdım aslında karşılıklı bir durum var bir kişinin tahammül etme durumu yok bu evlilikte. Aldatma ile ilgili düşüncelerinizin hepsine katılıyorum.Bunalsa bile, öyle biri olmasa bile bir şeyler karıştırmaya hakkı yok. Hiçbir şey aldatmanın nedeni olamaz zaten, o konuda hemfikirim. Yani Elif'i çoğu kez çok sert eleştirdim, özellikle Lorena'yken ama kalkıp "oh olsun, haklı adam" diyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?