- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi elifff_____
-
evt aynen ben de göz atayım dedim de daral geldi.
çekilir gibi değil.
ya eliff eski bir üye mi.nick mi değişti sonradan.
böyle çok kıskanç bir arkadaş daha vardı.
ve eliff malesef büyük ihtimal eşinin başkaca planları varmış ki bir detayı atlayarak yakalanmış sana.
hatırladın değil mi.sevgilisi üniversitede deilmiydi.nick i çıkaramadım ama.
Evet o 2 sayfa öncede yazdı kızlar lorena kendisiSevgilisi okulda stajer ogretmen degilmiydi? Ondanmi bahsediyosunz?
Evet o 2 sayfa öncede yazdı kızlar lorena kendisi
Kimse beni deşifre etmedi yönetiminde bilgisi dahilinde ben açıkladımBi ara baska bi uyelik daha acmisti diye hatirliyorum. Desifre olmustu kk hanimlari tarafindan. Kiskancligindan ve yazi tarzindan anlamistik. Sonuna kadar inkar etmisti tabi.
Kimse beni deşifre etmedi yönetiminde bilgisi dahilinde ben açıkladım
İyi de rezervasyon internet üzerinden yapıldıysa eşiniz hesabından kim girip ikinizin adına rezervasyon yapacak?Dün akşam aradık,evt mail gönderiyoruz reklam amaçlı ama bu rezervasyon internet üzerinden yapılmış dedi adam,yani rezervasyonu yapan kişi aramamış internetten rezervasyon yapılmış sadece başka da bişey öğrenemedim
Eşimlede tartıştık ben yapmadım diyip duruyo ama kanıt yok
Bu arada bazı arkadaşlar sormuş uçak bileti alınmış mı diye buna ben o gece yani rezervasyonu öğrendiğim gece baktım bilet filan ayırtılmamış ama mail silindiyse bilmem tabi
Nasıl çözülcek bu iş bilmiyorum en başında aptallık ettim ben
Yönetimin izni yoktu çünkü o zaman napabilirdim başka ayrıca bi önyargı oluşmuş bana karşıIyi hatirliyorum elif.
" elif diye birini tanimiyorum hayir ben o degilim" diyordun baslarda.
Simdi yeme beni ben acikladim felan filan diye.
Hala inada bindiriyosun elif.
Sen boyle bi karakterde oldukca hic bi zaman samimi gelmiyosun bana ve senin icin kafa felanda yormuycam.
Resmen mutfak dolabindan yuruttugu lollipopla yakalanan ama " ben almadimki lollipop" diye direten 5 yasindaki cocuk gibisin.
Ben maili görmedim yani zaten mail de yoktu bende o sitenin uygulaması var ve bana uygulamadan mesaj geldi böyle böyle rezervasyonunuz yapılmış diyeİyi de rezervasyon internet üzerinden yapıldıysa eşiniz hesabından kim girip ikinizin adına rezervasyon yapacak?
Siz rezervasyon mailini gördüğünüzde mail okunmuş muydu?
eşinin açıklaması ne oldu peki.Ben maili görmedim yani zaten mail de yoktu bende o sitenin uygulaması var ve bana uygulamadan mesaj geldi böyle böyle rezervasyonunuz yapılmış diye
sabah sabah bu ikinci konum olcak ama kafama bşy takıldı
Şimdi bi site var baya bilinen bi site oradan otel seçiyosun resimlerine filan bakıyosun vs bende de uygulaması var ve eşimin hesabından giriyorum hep
Geçen akşam mesaj geldi uygulamadan çok uzak olmayan yurtdışında bi yerde bizim adımıza yer ayırtılmış ama iki oda ayrı ayrı gördüm çok şaşırdım tabi ve odalar çift kişilik neyse eşimi aradım haberim yok dedi gelince gösterdim oda şaşırdı, sonra iptal ettik rezervasyonu
Böyle bşy olabilir mi sizce yani benim bi arkadaşım, bazen bu site mail gönderiyo indirim olduğunda vs linke tıkladıysanız yer ayırtılmış olabilir dedi ama hiç duymadım öyle bişey bilgisi olan başına gelen var mı
Üzerinden iki gün geçti ben bugün arasam bana bilgi verirler mi sizce?
Anladım.Ben maili görmedim yani zaten mail de yoktu bende o sitenin uygulaması var ve bana uygulamadan mesaj geldi böyle böyle rezervasyonunuz yapılmış diye
Ondan şüphelenmişim diye surat yapıyo bende hem suçlusun hem güçlü dedim tartıştık biraz ben yapmadım haberim yok diyip duruyoeşinin açıklaması ne oldu peki.
bunu yazmamışssın.
O zaman ortaya çıkınca söylemesi gerekirdi ben yapmadım diyoBelkide eşiniz size süpriz yapacaktı ?
Sürpriz yapsa bu kadar kavga gürültünün üstüne açıklamaz mıydı? Eşinin şüphelendiğini bildiği halde.Belkide eşiniz size süpriz yapacaktı ?
kim yapmış peki.Ondan şüphelenmişim diye surat yapıyo bende hem suçlusun hem güçlü dedim tartıştık biraz ben yapmadım haberim yok diyip duruyo
O zaman ortaya çıkınca söylemesi gerekirdi ben yapmadım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?