Rezervasyon

Bi ara baska bi uyelik daha acmisti diye hatirliyorum. Desifre olmustu kk hanimlari tarafindan. Kiskancligindan ve yazi tarzindan anlamistik. Sonuna kadar inkar etmisti tabi.

Evet o 2 sayfa öncede yazdı kızlar lorena kendisi

Evet sonradan gordum.
Ismi dilimin ucundaydi okuyunca hah dedim.
Dogruya dogru. Diger konuda beni delirtmisti lorena. Sinirlerim tepeme cikmisti. Aldatilmayi hic bi kadin haketmez ama lorenada bilemiycem.
Kimse kendini kandirmasin, 2 tane rezervasyon tesadufen olmaz. Yanlislik desen lorenanin kocasini, aliyle veliyi yazarlar. Tamda lorena ve kocasi icn ayrilmis 2 oda. Ayni otel. Otel nasil ogrensin kari kocanin bilgilerinide gelsin ayni otelde yanlislikla oda ayirtsin ayni gunlere. Bu ihtimal 8 milyarda bir bile olmaz.

Lorena/ elif gel bi sefer " hakliydiniz kizlar, hataliydim" de. Icim soguycak. Bi onceki konunda gercekten kafami taslara vurasim gelmisti sana laf anlaticam diye. Bide diyodunki " insallah sizin kocanizda ogrencisine kalem verir birgun" bedduaya gel..

Dün akşam aradık,evt mail gönderiyoruz reklam amaçlı ama bu rezervasyon internet üzerinden yapılmış dedi adam,yani rezervasyonu yapan kişi aramamış internetten rezervasyon yapılmış sadece başka da bişey öğrenemedim
Eşimlede tartıştık ben yapmadım diyip duruyo ama kanıt yok
Bu arada bazı arkadaşlar sormuş uçak bileti alınmış mı diye buna ben o gece yani rezervasyonu öğrendiğim gece baktım bilet filan ayırtılmamış ama mail silindiyse bilmem tabi
Nasıl çözülcek bu iş bilmiyorum en başında aptallık ettim ben

Kimse beni deşifre etmedi yönetiminde bilgisi dahilinde ben açıkladım

Iyi hatirliyorum elif.
" elif diye birini tanimiyorum hayir ben o degilim" diyordun baslarda.
Simdi yeme beni ben acikladim felan filan diye.
Hala inada bindiriyosun elif.
Sen boyle bi karakterde oldukca hic bi zaman samimi gelmiyosun bana ve senin icin kafa felanda yormuycam.
Resmen mutfak dolabindan yuruttugu lollipopla yakalanan ama " ben almadimki lollipop" diye direten 5 yasindaki cocuk gibisin.

İyi de rezervasyon internet üzerinden yapıldıysa eşiniz hesabından kim girip ikinizin adına rezervasyon yapacak?

Siz rezervasyon mailini gördüğünüzde mail okunmuş muydu?

Yönetimin izni yoktu çünkü o zaman napabilirdim başka ayrıca bi önyargı oluşmuş bana karşı
Samimi gelmiyosam başka konular var forumda onlarla ilgilenebilirsin benim konumla değil

İyi de rezervasyon internet üzerinden yapıldıysa eşiniz hesabından kim girip ikinizin adına rezervasyon yapacak?

Siz rezervasyon mailini gördüğünüzde mail okunmuş muydu?
Ben maili görmedim yani zaten mail de yoktu bende o sitenin uygulaması var ve bana uygulamadan mesaj geldi böyle böyle rezervasyonunuz yapılmış diye

Belkide eşiniz size süpriz yapacaktı ?

Ben maili görmedim yani zaten mail de yoktu bende o sitenin uygulaması var ve bana uygulamadan mesaj geldi böyle böyle rezervasyonunuz yapılmış diye
Anladım.
Mobili bilmiyorum ama bilgisayardan rezervasyon yapınca teyit maili geliyor.

Ondan şüphelenmişim diye surat yapıyo bende hem suçlusun hem güçlü dedim tartıştık biraz ben yapmadım haberim yok diyip duruyo
kim yapmış peki.
fena yakandığı için ancak ben yapmadım diyebiliyor.
internet üzerinden bilgi doldurularak rezervasyonu kim yapabilir.
geçmiş olsun gerçek apaçık ortada

İnkar etmesi kötü, yani senin şifrenle sen ve o harici kim rezervasyon yapacak kı bide odalar sizin adınıza.

Bir de her pazartesi gidiyor diyorsun, nereye gittiğini ispat ettir ona, gerçekten dediği yere mi gidiyormuş.

Bence sakin ol belki mantıklı bir açıklaması vardır, sıkma canını, araştır gizliden, olayı büyütme, unutmuş gibi yap bir süre varsa bişey devam edecektir yapmaya.

Allah yardımcın olsun umarım sen yanılıyorsundur....

Bir silgi alıp verme meselesi ve benzeri bir çok saçma şeyi bu kadar büyüten sen, aldatıldığın ya da aldatılmak üzere olduğun gün gibi ortadayken hala sakin olman beni çok şaşırttı. Herşey ortada. Ne yapmayı düşünüyorsun bundan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…