- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bu açıklama mantıklı geldi ama bana. Bence sırf bu yüzden eşinden boşanma ama ileride takipte tetikte ol.Son gelişmeleri anlatıyorum,bizim bölüme geldi aradı siteyi numarayıda gösterdi bana nyse işte konuştu görevliyle ben daga öncede aradım dedi benim adıma rezervasyon yapıldı dedi
Adamın söylediklerini yazıyorum: daha önce 14 şubat için yer ayırtılmış istnblda sizceşiniz x ve y (bunlar da eşimin arkadaşı ve eşi oluyolar 14 şubatta biyere gittk bzmle gelceklerdi vazgeçtiler gelmediler) snra bu rezervasyon iptal olmuş iptal olunca yakında ki ülkelere aynı şekilde indirimli rezervasyon için mail gönderilmiş sizde bunu internetten aktif etmişsiniz.dedi
Dedi ama ben inanmadım ya içim rahat değil acaba bi arkadaşını mı ayarladı konuşması için??? Keske iyice kontrol etseydim numaranın detaylarına girip yani numara o siyenin ama belki ararken bi numara yaptı olamaz mI
Sonuç olarak konuştuk ben eşyalarımı alıp gidicem akşam o da ne hali varsa görür bundan sonra
Tamam internetten aktif etmisSon gelişmeleri anlatıyorum,bizim bölüme geldi aradı siteyi numarayıda gösterdi bana nyse işte konuştu görevliyle ben daga öncede aradım dedi benim adıma rezervasyon yapıldı dedi
Adamın söylediklerini yazıyorum: daha önce 14 şubat için yer ayırtılmış istnblda sizceşiniz x ve y (bunlar da eşimin arkadaşı ve eşi oluyolar 14 şubatta biyere gittk bzmle gelceklerdi vazgeçtiler gelmediler) snra bu rezervasyon iptal olmuş iptal olunca yakında ki ülkelere aynı şekilde indirimli rezervasyon için mail gönderilmiş sizde bunu internetten aktif etmişsiniz.dedi
Dedi ama ben inanmadım ya içim rahat değil acaba bi arkadaşını mı ayarladı konuşması için??? Keske iyice kontrol etseydim numaranın detaylarına girip yani numara o siyenin ama belki ararken bi numara yaptı olamaz mI
Sonuç olarak konuştuk ben eşyalarımı alıp gidicem akşam o da ne hali varsa görür bundan sonra
Bahane olsunda ne olursa olsunİftira atmışsın diye oraya gidecekmiş pess..
Şu an dava açmycam biraz zaman snra yani ailelere söyledkten sonraBu açıklama mantıklı geldi ama bana. Bence sırf bu yüzden eşinden boşanma ama ileride takipte tetikte ol.
Evt ben kasıtlı olarak yapmadım diyo hala linke tıkladığım için olmuş dedi ama ipler koptu artıkTamam internetten aktif etmis
Ama esin inkar etmemis miydi? Ben yapmadim rezervasyon dememis miydi?
Eger internetten aktif ettiyse inkar niye etti durduk yere? Bu adam hem beceriksiz hem de yalanci bence elif
Yahu valla anlasilir gibi degilEvt ben kasıtlı olarak yapmadım diyo hala linke tıkladığım için olmuş dedi ama ipler koptu artık
Defolsun GitsinHafta sonuda oraya gidecekmiş iftara atmışım diye bende demek ki gitmek için bahane arıyodun dedim
Herşey bitti yani anlayacağınız bi süre ailemin yannda kalırım sonrada..
Bencede işte sırf bu yüzden dönemem Allah cezasını versinDefolsun Gitsin
Zaten gidecekmis sana kendini acindiriyor aklinnca
ben sadece kendimin nasıl yaptıgını söyledim.aaaa kesin senin kocan seni aldatmıştır böyle birşey mümkün değil diye.. net konuşmadım dikkatinizi çekerimmm.hatta bence ara bilgi al diyede yazmışımmmmmb-----ing sitesinde kredi karti bilgisi vermeden rezervasyon yapiliyor, odemesiz olarak. keza bircok kez de bu yontem yurt disina turist vizesi alinirken kullaniliyor. yanlis bilgi paylasiminda bulunmayalim.
Bencede işte sırf bu yüzden dönemem Allah cezasını versin
Çok mu senaryo kuruyorum bilmem ama o zaman bile iki odaymış yine ayırtılan, arkadaşlar son dk vazgeçmiş?Son gelişmeleri anlatıyorum,bizim bölüme geldi aradı siteyi numarayıda gösterdi bana nyse işte konuştu görevliyle ben daga öncede aradım dedi benim adıma rezervasyon yapıldı dedi
Bak hala gideceğim diyorsa vazgeçilmez bi durum var demek kiHafta sonuda oraya gidecekmiş iftara atmışım diye bende demek ki gitmek için bahane arıyodun dedim
Herşey bitti yani anlayacağınız bi süre ailemin yannda kalırım sonrada..
Yetkili adam söyledi bunu yani gönderdkleri mail yoluyla olmuş diye bilemiyorumEsin bilmeden mi yapmis rezervasyonu anlamadim ven.sadece linke tiklayip mi.ee kac gundur niye aramamis o zaman.insan o anda tepki gostermezmi kendini temize cikarmak icin.
Hala gidicem diye inatlasmasi da ilginc
Daha önceki yani 14şubattakinden haberim vardı benim iki odaydı gelmedi onlarÇok mu senaryo kuruyorum bilmem ama o zaman bile iki odaymış yine ayırtılan, arkadaşlar son dk vazgeçmiş?
Hayır olsun
Onu biraz tanıyosam bana inat gidicem dedi gitmez yani ama bilemem tabi iş işten geçti zatenGeri donceksen kesinlikle evi terketme.
O karar verme suresini evde gecir oyle karar ver.
esin yokmus gibi davran.ama geri donceksen gitme.o gitcekmis zaten
hersey olabilir senin gibi herseyden nem kapan birine esin bunu yapabilirmi.belki aciklayamayacagi bi durum felan vardir.arkadaslari gidelim demistir sen sorun cikarirsin diye dememistir.cunku var sende ole bi potansiyel.adami cok bunaltiyosun cok ustune dusuyosun.cocuk gibi her haraketini kontrol ediyon etrafindaki kizlardan gereksiz kiskaniyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?