• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil bir kavga, boşanma kararı. Anlık durum için fikre ihtiyacım var.

Ortalik bosanmis kadinlarla dolu.babasi belli olmayan .babasiz annesiz buyuyen cocuklarla dolu .yeni birilerini eklemek icin onunuze gelene bosan demeyin. anne bosaniyo cocugunu birilerine teslim ediyor .(guya hakli ya calisip ayaklri uzurinde durucak)Cocugu buyurken yannda ne sevgi ne saygi ne din ne edep hicbsy ogretemiyor. Cocuk napiyo ilk onune gelenden sevgi bekliyor. Onlarda genelde s..rfsiz cigeri pes para etmez insanlar oluyor. Gelicegimiz dinimiz yok oluyor .gurur duyun siz ayaklari uzerinde duran guclu kadinlar...
Tamam siz dayak yerseniz aldalirsaniz hiç sevilmezseniz boşanmayin siz oturun kocanizla kendinizi alkislayin siz dünyayı kurtarın tamam en doğru sizsiniz

Ortalik bosanmis kadinlarla dolu.babasi belli olmayan .babasiz annesiz buyuyen cocuklarla dolu .yeni birilerini eklemek icin onunuze gelene bosan demeyin. anne bosaniyo cocugunu birilerine teslim ediyor .(guya hakli ya calisip ayaklri uzurinde durucak)Cocugu buyurken yannda ne sevgi ne saygi ne din ne edep hicbsy ogretemiyor. Cocuk napiyo ilk onune gelenden sevgi bekliyor. Onlarda genelde s..rfsiz cigeri pes para etmez insanlar oluyor. Gelicegimiz dinimiz yok oluyor .gurur duyun siz ayaklari uzerinde duran guclu kadinlar...
Bosanmasinlar da ne yapsınlar hanimefendi? Dayak yesinler, aldatilsinlar, insan yerine konmasinlar yada en önemlisi sevmesinler.. ama dizini kırıp otursunlar.. babasiz çocuklar ne demek hem.. kadın boşalırsa çocuklar ağaç kovugundan gelmiyor sonuçta tabi ki babaları var.. ne kadar kötü bir yorum..
Başınıza gelmez inşallah kimse boşanmak için evlenmez.. ama sizin bu sığ düşünceler ile uzunnn musmutlu evliliginiz olur eminim..
En kötüsü mutsuz bir evde büyümek bir çocuk için.. İnsan yerine koymayan annesinin ağlama sesi ile uyuyamayan çocukların yarası daha büyük olur..

Eltinden başka güçlü kadınlara da takıksın belli ki 🤣 sen git eltine bak boşver milleti

Komikmisin sen acaba
Hayır aslında üzülùyorum yazık diyorum kendinize bahane olarak sunduğunuz dini basklarina da dayatmaya çalışıyor anneliginden yaralamaya çalışıyorsunuz. Oysa ki inancınixa göre kıskançlık ve haset yasaklanmış birsey . Sıla ı rahim yapmayı reddediyorsunuz eşinizin gönlünu hoş tutmuyorsunuz sürekli eltiniz ne yapmış onu takip ediyorusniz siz nasıl çocuk yetistirirdiniz ? Kapıdan geçerken bile ordan takip ettigini düşünecek kadar takıntı sahibiyken hemde . Biraz kendinizi sorgulayın boşanmış insanlara laf ederken .

Hayır aslında üzülùyorum yazık diyorum kendinize bahane olarak sunduğunuz dini basklarina da dayatmaya çalışıyor anneliginden yaralamaya çalışıyorsunuz. Oysa ki inancınixa göre kıskançlık ve haset yasaklanmış birsey . Sıla ı rahim yapmayı reddediyorsunuz eşinizin gönlünu hoş tutmuyorsunuz sürekli eltiniz ne yapmış onu takip ediyorusniz siz nasıl çocuk yetistirirdiniz ? Kapıdan geçerken bile ordan takip ettigini düşünecek kadar takıntı sahibiyken hemde . Biraz kendinizi sorgulayın boşanmış insanlara laf ederken .
Sıla yi rahim deyince cok iyi bir insan oldunuz.oturupta kendimi anlatamiycam sana

Sıla yi rahim deyince cok iyi bir insan oldunuz.oturupta kendimi anlatamiycam sana
Ama sen inanıyorsun millete diyorsun ya siz boşandığıniz için kötü insanlar yetiştiriyorsunuz onları bırakıp ise gidiyorsunuz . Ben simdilik iyi bir insanim evde çocuk bakıyorum sonra " kötü kadın ve kötü anne (!)" Olacağım ise gideceğim . Sende evde otur tamam mı . Yazık ki ne yazık

Ama sen inanıyorsun millete diyorsun ya siz boşandığıniz için kötü insanlar yetiştiriyorsunuz onları bırakıp ise gidiyorsunuz . Ben simdilik iyi bir insanim evde çocuk bakıyorum sonra " kötü kadın ve kötü anne (!)" Olacağım ise gideceğim . Sende evde otur tamam mı . Yazık ki ne yazık
Yarım yamalak bildikleri dini de zaten yanlış öğretiyorlar :)
Hiç saşmaz bu tipler

Ayrıca dini bir şeylere alet ederken düşünmedin mi boşanmış kadınlara laf ediyorsun babası belli değil çocuklarınızın diye sen kim olarak yazıyorsun bu yorumları ? Senin inandığın dinde iftiranın suçu ne en büyük günahlardan olmasın ? Konuşurken biraz süzgeçten geçirmek zorundasin

Yarım yamalak bildikleri dini de zaten yanlış öğretiyorlar :)
Hiç saşmaz bu tipler
Terbiye yok ama bosaninca çocukların babasi belli olmuyormuş bilmem ne . Hangi din acaba bu ? Kendilerine göre yontuyotlar bir şeyleri gelmiş insanların sinirini bozuyor

Protokolü daha önce de onun mahkemeye başvuracağı şekilde hazırlamıştım, yine öyle. Pazartesi günü götüreceğini söyledi bağırti çağırti arasında. Ben işim dolayısıyla en geç 4 Şubat'ta falan dönecektim. Plan program açısından kafam dondu.
İmzaladığın protokolü okudun mu peki daha önce hazırladığın protokol gibi gözüküp degişen sana zararı olan maddeler varsa ne yapacaksın sinirle önüne uzatılan şeyi imzalamışsın erkeklere güven olmuyor özellikle boşanma söz konusu olunca herşeyi yapıyorlar adam belkide bilerek önceden vazgeçirdi sonra da böyle sinir anında istedigi maddeler olan protokolü sana imzalattı

Sizin gbi birine gereken cvbi vermek anca sizinki gbi bir zihniyete yakisir.
Evet evet benim gibi birine cevap da veremezsiniz zaten. Ben kafama darbe alıp kocişim kocam erim diye gezmem ortalıkta. Herkesten önce kızlarımın yüzüne bakamam.
Bugün ne yapsam da, eşim eltim yüzünden bana vurmasa kursu yok mu sizin oralarda? Varsa mutlaka kaydolun.

🤮

Evet evet benim gibi birine cevap da veremezsiniz zaten. Ben kafama darbe alıp kocişim kocam erim diye gezmem ortalıkta. Herkesten önce kızlarımın yüzüne bakamam.
Bugün ne yapsam da, eşim eltim yüzünden bana vurmasa kursu yok mu sizin oralarda? Varsa mutlaka kaydolun.
🤮

Dünyada katlanamadığınız özgür kadınlar, sizinle sonsuza dek cennette yaşasın istiyorsunuz. Yüce gönlünüzden bıktık! Kadınlar özgürleşiyor diye din yok olmaz, korkmayın. Sizin gibi iyi kızlar cennete gitmeye devam eder. Diğerlerini dert etmeyin artık lütfen 🙂

Bn nikahsiz onune gelenle birlikte olan kadinlar icin yazdim .ama yarasi olan ustune alinir
Neyse gitmişsin yeni gördüm nikahsız birlikte olmak ahlaksızlik değildir ama tanımadığın birine önüne gelenle birlikte oluyorsun demek ahlaksızlıktır güle güle böyle böyle azalin inşallah

Back
X