Rezil etmelimiyim onları

Bu kadar ciddi cezalar varken aklıma Mustafa ceceli nin eşi geldi onların nasıl özel hayatı böyle ortaya seriliyor bu kanunlar kime göre nasıl işliyor anlayamadım , bu arada Eminim aldatıldığıma karşı taraf önce inkar etti sonra kabul etti ihtiyaçlarım vardı gittim dedi

Aynen şuna benzettim. Simit çalan çocuk 20 yıl hapis yemiş. İnsan öldürene bi kaç ay hapis yatmış. O aklıma geliyo hep

Karakter olarak bu yapıma çok ters sadece şeytan uymak istemediğim için burada sizlerden belkide bir kez daha bunu duymak istedim kadından nefret bile etmiyorum o kendince bu erkeğe aşık ve toprak olacağıma senin olayın modun da biri .
Erkek ise lütfen ailem ile paylaşma senin kaybetmek en büyük kaybım zaten demişti belkide beni frenlemek için dedi bunu bilmiyorum ama beni birde şu üzdü bazı arkadaşların o kadının suçu yok sevgiliniz size sadık kalacaktı demesi o kadınlar suçu olmaz diye lanse edersek yaşanmaz bir toplum olacağız iyice

Amerikadan bi kişi ifşa etmiş. Ceceli dava açacakmış ifşa eden kişiye.

Bende sadık olması gereken eşlerdir diye düşünüyorum. Birbirine söz veren eşler başkasına bakmasa sorun yok .zaten mahkemede böyle düşünüyo o yüzden 3.kişiye dava bile açılamıy aldatılan eş bile olsa

Üye
Aynen şuna benzettim. Simit çalan çocuk 20 yıl hapis yemiş. İnsan öldürene bi kaç ay hapis yatmış. O aklıma geliyohep
Herkes e farklı cezalar

Son düzenleme:
Ben de aldatıldım diğer kadınları suçlamadım ama. Gerçeği bu kabullenin. Aldatan insan kimse o suçlu. Ben niye aldatmadım. Bana da onla beraberken yazanlar ayartmaya çalışanlar oluyordu. Hiçbirini kabul etmedim. Niye sevgiliniz sizi aldatmış diğer kadını suçluyorsunuz. Aldatmasaydı bu kadar basit. Ben aldatıldım gerçeği kabullendim. Yüzde yüz pislik olan benim sevgilimdi. Diğer kadınlar değil. Çunkü aldatan hep aldatır. O kadın olmazsa diğeri olur.

Bu arada benim de elimde kozlar vardı. En basiti benle beraberken başka kadınlarla çıkmaya çalışıyordu o kadınlara yazıp ilişkisini bozabilirdim. Hıçbir şey demedim. Kendimi düşürmedim. Bitirdim. Sonrasında ne aramalarına çıktım, ne mesajlarına cevap verdim.

Yani yapmayın. Asil olun. Değer kaybetmezsiniz. Aksine ezilirler. Burda bizlere anlatın rahatlayın. Kendinuzi düşürmeyin.

Hanfendi pek ifade edememiş olabilirim benim nezdım de her iki tarafta hatalı toplum da belli ahlak kurullarına uymak zorundayız tabi şimdi düzen çığrından çıkmış o ayrı

bu olayıburadan okuyan başka bir bayan şu yazıyı gördüğünde ve karşısına da aldatmaya karar verirmiş bir erkek çıktığın da banane erkek aldatmasa idi sevgilisini beni bağlayan birşey Yok diyecektir ve o erkeğe belkide karşılık verecektir çünkü toplum nasılsa böyle görüyor bu düzeni kadını da erkeği de cinsiyet ayrımı gözetmeksizin aldatma olayların da eşit suçlu görmeliyiz ve Böyle dile getirmeliyiz biz bir Avrupa ülkesi kadar rahat olmayalım bu konuda yeter

Valla çok sinir oldum. Aynı şeyleri yaşadık sonuçta aldatıldık. Kadınları sü
Erkeğin ilgisine cevap verip vermemesi onu bağlar. Ben aldatma konusunda hiç rahat değilim. Bana göre çok büyük ahlaksızlık bu yüzden hayatım boyunca aldatan kimseyi yanimda tutmadım. Diğer kadınların size karşı sorumluluğu yok yalnız. Ve ahlak kişisel, göreceli bir kavram. Herkesin doğrusu kendinedir. Siz kendi dogrunuzu uygulayın. Başka kadınları suçlamanın ardına sığınmayın bence.

Yok ben size yazmayacagım artik, dünya görüşlerimiz cok farklı. Sizin yazdıklarinızı okuyan da erkeğının aldatmasini sineye cekecek belki de o zaman. Cinsiyet ayrimi gözetiyoruz kusura bakma. Uckurunun pesine düsen, cogu sapikligi yapan erkekler genelde. Senin sevgilin sapik olacak, milletin karisina kizina yavsayscak on taneden biri yuz verince esit mi suclu olacak. O iğrenç adamlari savunmaýin. Ayrilmayarak asıl sizin gibi kadinlar yüzünden aldatmaya devam ediyoelar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…