Rezil etmelimiyim onları

sonsuzaaa kadar evetttt

Haydaaa
Aksi yöndeki 2017 HGK kararı aile birliğinin korunması açısından yerindeydi. 3. kişiler için de caydırıcıydı, üzüldüm.
Fikirlerinize katılıyorum keşke herkes böyle düşünüp böyle yaşasaydı.

Doğru söylüyorsunuz modern dünya bunu bile normal görüyor artık hoşlandık beraber olduk diyecek kadar modernleştık kadınlar yarı çıplak resimlerini atacak göğüslerini paylaşacak kadar modern olacak fakat biz kadını bu konuda suçlu dahi bulamayacağız

Uzgunum ama boyle.

Hani diyorlar ya herkes kendi kapisinin önünü supurse dunya tertemiz olur diye tam da boyle bisey iste....

Dünya daha da kirleniyor , kimse süpürmüyor demekki herkes bir banane durumunda taki başa gelene kadar belkide

Basa gelse de bisey yapamıyorsun ki... Herkes o cesit modern olmus sanki. Ve bir o kadar da kabullenici... En gayri ahlaki duruma bile sesini cikarinca ne var bunda diyorlar...

Kötülük disinda kazanan kalmadi sanki dunyada..

Basa gelse de bisey yapamıyorsun ki... Herkes o cesit modern olmus sanki. Ve bir o kadar da kabullenici... En gayri ahlaki duruma bile sesini cikarinca ne var bunda diyorlar...

Kötülük disinda kazanan kalmadi sanki dunyada..
Kötülük dışında kazanan kalmamış nasıl güzel bir tespit gerçekten de

Ben olsam bişey yapmazdım. Kız da suçlu demişsiniz de kızın hayatından bize ne? Burda aldatılan konu sahibi. Aldatan da sevgilisi değil mi? Kızın kim olduğunun önemi yok bence. Erkek gitmeyecekti. .
Ben olsam uğraşmazdım. Hadi diyelim tüm akrabaları tüm çevreleri duydu. Bi şekilde kandırabilirler. Biz kıza oyun oynadık kurtulmak için yaptım der sevgiliniz vs. Bir sürü bahane bulunur. Ve size dava açabilirler olan yine size olur.
Ve ben olsam rezil etsem de içim rahatlamazdı. Rezil olsalar da benim aldatılmış olduğum gerçeği değişmezdi. Bu yüzden ben olsam uzaklaşır önüme bakardım.

Kesinlikle rezil edin.hatta nolur rezil edin.

Suçlu olan tek sevgilisi mi? Kadın da biliyormuş ama bile bile başka bir kadının günahına girmesi doğru mu? Her ikisi de suçlu burada...

Ben olsam uğraşmam

Onları rezil edeceğim diye yapacağım her şey benim seviyemi düşürür, kendime yakıştırmam. Çek git ne oyalanacaksın daha böyle bir adamla

Elinden geleni yap benim elimde oyle bi firsat olsa onlari rahatsiz etmek icin her turlu seyi yapardim

Suçlu olan tek sevgilisi mi? Kadın da biliyormuş ama bile bile başka bir kadının günahına girmesi doğru mu? Her ikisi de suçlu burada...
Biliyor Tabiki kadın hatta dalga bile geçiyor görse ne olacak ki herkes herkes ile konuşuyor diyor kendini onla harcıyorsun bile diyor
Her iki kişide suçlu burada .

Ben olsam uğraşmam

Onları rezil edeceğim diye yapacağım her şey benim seviyemi düşürür, kendime yakıştırmam. Çek git ne oyalanacaksın daha böyle bir adamla
Gittim gitmesine de beynim den gitmiyor kadının rahat halleri eski sevgilimin söylediği yalanlar kemiriyor beynimi , ve her kötülük böyle yanlarına mı kalacakmış insanların

Gittim gitmesine de beynim den gitmiyor kadının rahat halleri eski sevgilimin söylediği yalanlar kemiriyor beynimi , ve her kötülük böyle yanlarına mı kalacakmış insanların
merak etme kalmaz.
onu adam yerine koymamak, hiç olmamış gibi davranmak en büyük ceza..
zamanın ve emeğin kıymetli. hiç uğraşma..

Adamin telefonundan herkese gonder
Ortalik ne karişir ama .Benim hicbişiden haberim yokkiiiiiiii dersinn Suçsa oda ona kalır

Ayy çok fenaaayım.

Biliyor Tabiki kadın hatta dalga bile geçiyor görse ne olacak ki herkes herkes ile konuşuyor diyor kendini onla harcıyorsun bile diyor
Her iki kişide suçlu burada .

bu yazdığına kadar boşver uğraşma derdim ama sırf o kadını rezil etmek icin uğraş derim .....harcanmak nasıl olur görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…