Evet babam tepki gösterdi ben 22 yasındayımBaban mı tepki gösterdi?
Kaç yaşındasınız?
Bencede en güzel cevap bu. Ne kadar sinir bozucu ya"Esma'yla limoni misiniz şu ara? Hayırdır?" diyeydin.
Birşey demedi gitti. Ama akşam bekliyorum kesin saçma sapan konuşur. Geri kafalı ya sinir oldumAaa olaya bak. Once kendine baksin bence. Yaptigi cok ayip. Sonrasinda ne oldu?
Birşey demedi gitti. Ama akşam bekliyorum kesin saçma sapan konuşur. Geri kafalı ya sinir
kendi potansiyeli varya herkesi kendisi gibi bilmek bu adamların bir numaralı özelliği zaten..
"Esma'yla limoni misiniz şu ara? Hayırdır?" diyeydin.
Evet babam tepki gösterdi ben 22 yasındayım
Sorun tabiki yine babam.
Bugün akşam üzeri 4 gibi iş yerime geldi. Normalde pek sık gelmez buradan geçiyormuş uğradı.
İş yerinde abi yerine koyduğum hatta arkadas gibi konusup, dertlesip, akıl alabilceğim birisi var. 47 yasında hiç bi zaman art niyetli düşünmedim onunda bana karsı düşünmediğini biliyorum. Zaten babamda tanıyor.
Neyse bu abiyle aramız iyidir sohbet muhabbet samimiyiz yani, ben kahve içecektim ona da söyledim kahveler geldi içerken babam geldi. Telefonla konuşuyordu selam bile vermeden yerine geç gibi hareket yaptı yüzünde kızgın ifadeyle birsey söylemedi ama anladım. Sonra lavaboya gitti. Ben yerime geçtim ama o an yerin dibine girsem daha iyiydi yaniyaptığı hareketi abide gördü sanıyorum kahvesini hızlı hızlı içip gitti. Rezil oldum ya
Nefret ediyorum gerçekten böyle saçma sapan hareketlerinden Nefret ediyorum.
Yanlış birşey yapsam tepki göstermesini anlarım ama bunda yanlış bisey yok ki.Yani , babadır korur , kollar. Bu rezillik değildir bence ama sizin babanız için diyeceğim şey " kendi gibi görmüş galiba "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?