İşte geri kafalı olduğu için böyle saçma sapan tepki verdi. Rezil oldum ya OffBabanız adamı zaten tanıyormuş neden sorun çıkarmış ki? Her oturup kahve içen kadın- erkek aralarında bir şey olması gerekiyor bu algı var çoğu insanda. Babanıza söyleyin bence onun bu hareketinden rahatsız olduğunuzu, küçük duruma düştüğünüzü. Umarım düzelir aranız
Sorun tabiki yine babam.
Bugün akşam üzeri 4 gibi iş yerime geldi. Normalde pek sık gelmez buradan geçiyormuş uğradı.
İş yerinde abi yerine koyduğum hatta arkadas gibi konusup, dertlesip, akıl alabilceğim birisi var. 47 yasında hiç bi zaman art niyetli düşünmedim onunda bana karsı düşünmediğini biliyorum. Zaten babamda tanıyor.
Neyse bu abiyle aramız iyidir sohbet muhabbet samimiyiz yani, ben kahve içecektim ona da söyledim kahveler geldi içerken babam geldi. Telefonla konuşuyordu selam bile vermeden yerine geç gibi hareket yaptı yüzünde kızgın ifadeyle birsey söylemedi ama anladım. Sonra lavaboya gitti. Ben yerime geçtim ama o an yerin dibine girsem daha iyiydi yaniyaptığı hareketi abide gördü sanıyorum kahvesini hızlı hızlı içip gitti. Rezil oldum ya
Nefret ediyorum gerçekten böyle saçma sapan hareketlerinden Nefret ediyorum.
İşte geri kafalı olduğu için böyle saçma sapan tepki verdi. Rezil oldum ya Off
Yanlış birşey yapsam tepki göstermesini anlarım ama bunda yanlış bisey yok ki.
kötü olmuş gerçekten yerinde olsam ben de çok utanırdım. umarım iş arkadaşınla aran bozulmaz baban yüzünden
47 yaşındaki adam ile arası bozulsa ne bozulmasa ne ?
Mesai saatleri içerisinde işini yapsın.
ne alakası var hanımefendi? kaç yaşında olur olsun adam iş arkadaşı sonuçta. abi diyor üstelik konu sahibesi. kim ister çalıştığı yerde iş arkadaşı ile tatsızlık olmasını?47 yaşındaki adam ile arası bozulsa ne bozulmasa ne ?
Mesai saatleri içerisinde işini yapsın.
Sorun tabiki yine babam.
Bugün akşam üzeri 4 gibi iş yerime geldi. Normalde pek sık gelmez buradan geçiyormuş uğradı.
İş yerinde abi yerine koyduğum hatta arkadas gibi konusup, dertlesip, akıl alabilceğim birisi var. 47 yasında hiç bi zaman art niyetli düşünmedim onunda bana karsı düşünmediğini biliyorum. Zaten babamda tanıyor.
Neyse bu abiyle aramız iyidir sohbet muhabbet samimiyiz yani, ben kahve içecektim ona da söyledim kahveler geldi içerken babam geldi. Telefonla konuşuyordu selam bile vermeden yerine geç gibi hareket yaptı yüzünde kızgın ifadeyle birsey söylemedi ama anladım. Sonra lavaboya gitti. Ben yerime geçtim ama o an yerin dibine girsem daha iyiydi yaniyaptığı hareketi abide gördü sanıyorum kahvesini hızlı hızlı içip gitti. Rezil oldum ya
Öz abiniz mi değil. Babanız haklı. Burada ne kadar çok görüyoruz iş yerinde babam yaşında adam bana şöyle dedi, böyle yaptı diyenleri.Sorun tabiki yine babam.
Kisi kendinden bilir isi...
Yas farkinin onemsiz oldugunu, çoğunlukla kardes abi olayinin hikaye oldugunu en iyi babaniz bildiginden tepki vermis..
Sizin niyetiniz iyi olabilir suphem yok. Ama dunya cok kirli artik...
Evet mesafe iyidir.Öz abiniz mi değil. Babanız haklı. Burada ne kadar çok görüyoruz iş yerinde babam yaşında adam bana şöyle dedi, böyle yaptı diyenleri.
Mesafe iyidir
Saygı duyuyorum. Hayat sizin.Evet mesafe iyidir.
Ve Evet insanlara güvenilmez ama kiminle mesafeli olacağımı bilecek yaştayım. Samimiyet kurmuşsam güveniyorumdur.Babamın haklı olduğunu düşünmüyorum iş ortamında yaptığı hareket tam bi geri kafalılık.
Herhangi bir arkadasiniz mahcup oldu diye babanizdan nefret edemezsiniz...
Babanız tipik bir Türk babası olduğu için olayı bu kadar abartmamak gerekir.Sorun tabiki yine babam.
Babanız tipik bir Türk babası olduğu için olayı bu kadar abartmamak gerekir.
Zira etrafta olan olaylar televizyonlarda çıkan haberler çevrenin psikolojik baskısı yanlış anlaşılmalar vs vs vs....
Şimdi konunuzu yazarken nerde ve nasıl bir çevrede yaşadığınızı belirtmemişsiniz.
O abin de gördüyse gördü dert değil yani.En azından öyle çok relax modern bir ailen olmadığını anlamıştır sanırım.
Birde burada ki Kk bayanlarının yaşadığı ortam aile yapısı babalarının eğitimi karakteri davranışları vs hepsi birbirinden farklı. Bu kk da babası eşi çalıştırmayan işe yollamayan bayanlar var demek ki sen onlara göre daha şanslısın yani bu konuyu kafana bu kadar takarken 22 yaşında Türkiye şartlarında yaşayan kızlar arasında nerede olduğunu iyi anla.
Babaları döven nefes aldırmayan sokağa çıkmayan biryere gidemeyen bu sebepten evden kaçan o kadar kız var ki babanın senin işyerine gelip seni yaşı ne olursa olsun bir erkekle oturup karşılıklı kahve içmeni hazmedememiş belli ki.
Sen o kahveyi kendi masanda içmiş olsaydın bu derece sorun teşkil etmeyecekti belki de?
Baban o manzara karşısında kendi kendine "Tanıdık biri görse kesin yanlış anlardı" demiş olabilir.
Babanız o abiyi tanıyor olabilir fakat herkes o abiyi tanımıyor olabilir.
Aynı işyerinde çalışmış olsanız belki sizi anlardım ancak yazdığınız kadarıyla o abi sizinle çalışmıyor.
Biraz daha babanızın tarafından görmeye çalışın yani empati kurun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?