Rezil insan

Ya konunuz sayesinde bir anim aklıma geldi :)
Annem çalıştığı dönemlerde bir akrabamiza bırakıyor beni işgüzar akrabalarımız saçlarım çok seyrek olduğu için oturup sıfıra vuruyorlar yani bildiğiniz kel oluyorum. Annem ilk gordugunde ağlamış hatta bir hafta küs kalmis. Yillar yıllar sonra o akrabalarımıza teşekkür edeceğim aklıma gelmezdi şu an belki üç kişilik saça sahibim :))) Kardeşinizin belki öyle olmayabilir ama saç uzayan bir şey bu kadar üzülmeyin.

O halanın saçını kesmeden bırakmazdım herhalde, saç öyle değil böyle kesilir diye. Hadsiz, ona mı kalmış çocuğun saçını kesmek.
Yok bir de annem gayet sakin uzar diyor. İyi dedim ya, iyi. Gelsin girsin eve istediğini kessin biçsin, olmadı bizim saçları da kessin. O zaman telaş yaparsın belki

Annem çalıştığı dönemlerde bir akrabamiza bırakıyor beni işgüzar akrabalarımız saçlarım çok seyrek olduğu için oturup sıfıra vuruyorlar yani bildiğiniz kel oluyorum. Annem ilk gordugunde ağlamış hatta bir hafta küs kalmis. Yillar yıllar sonra o akrabalarımıza teşekkür edeceğim aklıma gelmezdi şu an belki üç kişilik saça sahibim :))) Kardeşinizin belki öyle olmayabilir ama saç uzayan bir şey bu kadar üzülmeyin.
Bakın sizinki seyrek diye kesmiş. Bence o da yanlış ama iyilik yapmak istemiş. Bizim zekası kıt ise mis gibi saçı afedersin b*ok ediyor. Terbiyesiz kadın ya

Kafasını alıp yanan ocağa tutsam içim ancak öyle rahatlacakmış gibi. Geçenlerde de benim saçıma bakıp ‘ne güzel kabarık duruyor’ falan diyordu şimdi geldi aklıma. Bana hırslanıp kardeşimin saçını mı kesti n’aptı? Gereksiz insan!

Boş işler müdürü n’olcak!
Bu yaptığı yanına kalmamalı...

Kıskançlık bu,başka birşey değil...

Akrabaya bak sen yürek yemiş resmen.

Vay terbiyesiz vay!
Çok sinirlendim!
Böyle birşey başıma gelse o kadını döverdim.
Hiç şiddete karşıyım filan diyemicem,gider yapışırdım saçına,çirkeflik yapardım!
Hiçbir gerekçe göremiyorum çünkü bunu yapması için.
Bu adiliktir,pisliktir.
Gidin kapısına sayın sövün.
Size dövün demiyorum ama sövün.
Hayret bir olay!
Tam bir manyaklık!

Bugün kesin kararımı verdim; ne kadar deli, işlevsiz, doğru düşünebilmekten yoksun insan varsa hepsini çekiyorum!

Gerçekten çok sinirliyim.

5 yaşında bir kız kardeşim var. O kadar sevimli bir şey ki bakmaya kıyamazsınız. Ve çok güzel belinin hemen üzerinde saçları var. Vardı... Halam denen, her haltı bildiğini sanan, kadın bugün kesip biçmiş güzelim saçları! Ve kuaför falan değil. Bildiğiniz kumaş makasıyla saç kesmiş. Her yer makas izi. Rezil bir halde yani! Ön kısmı çenesine kadar gelmiş, arkası ensesinin altında, inanın tarif edemiyorum. Baktıkça ağlayasım geliyor!

Karşılıklı oturuyoruz halam demek istemediğim insanla. Evde tamirat işi olduğu için annem oraya göndermiş. Ben de uyuyordum. Kardeşim bir ara gelmiş halam saçımı kesecek falan demiş annem de başı kalabalık olduğu için ‘tamam’ falan deyip göndermiş.

Ya gerçekten hırsımı alamıyorum. Düzelttirsem erkek saçı gibi olacak. Annem her zamanki gibi umursamaz. Rezil rüsva olmuş çocuğun saçı uzar diyor.

Halam demek istemediğim kadının, bu yaptığının yanına kalmasını istemiyorum. Ya lütfen bir şeyler söyleyin!
Caninizi sikmayin cocuk o duzelir

Vay terbiyesiz vay!
Çok sinirlendim!
Böyle birşey başıma gelse o kadını döverdim.
Hiç şiddete karşıyım filan diyemicem,gider yapışırdım saçına,çirkeflik yapardım!
Hiçbir gerekçe göremiyorum çünkü bunu yapması için.
Bu adiliktir,pisliktir.
Gidin kapısına sayın sövün.
Size dövün demiyorum ama sövün.
Hayret bir olay!
Tam bir manyaklık!
Kapıyı kilitledi annem. Rezillik çıksın istemiyormuş ama eninde sonunda açılacak.

hala kesinlikle haksız ve suçlu.
ama kardeşinin saçları kesildi diye oturup ağlamak, halanın kafasını yanan ocağa tutmak, suratına koluna şiddetle vurmak istemek pek normal gelmedi bana.
Allah allah neden gelmedi acaba?

Hiç canınızdan çok sevdiğiniz bir insanın gereksiz ‘olsa da olur olmasa da’ diyeceğiniz bir insan yüzünden üzüldüğüne şahit oldunuz mu? Hele ki bir çocuğun. ‘Beni kandırdı saçlarımı kıvırcık yapacaktı ama baktım saçlarım yok artık’ dediğine şahit oldunuz mu? Dudak büktüğüne şahit oldunuz mu?

Bırakın kafasını yakmayı, koparabilirim. Normal değilse değil. Bu konuda normal olmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Haydi sağlıcakla güzel kardeşim

Allah allah neden gelmedi acaba?

Hiç canınızdan çok sevdiğiniz bir insanın gereksiz ‘olsa da olur olmasa da’ diyeceğiniz bir insan yüzünden üzüldüğüne şahit oldunuz mu? Hele ki bir çocuğun. ‘Beni kandırdı saçlarımı kıvırcık yapacaktı ama baktım saçlarım yok artık’ dediğine şahit oldunuz mu? Dudak büktüğüne şahit oldunuz mu?

Bırakın kafasını yakmayı, koparabilirim. Normal değilse değil. Bu konuda normal olmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Haydi sağlıcakla güzel kardeşim

Böyle bir konu yüzünden insan yakma, kafa koparma hayalleri kuran kişilerle aynı sokaklarda yürüme ihtimalim beni ürkütüyor. O yüzden normal gelmedi.

Böyle bir konu yüzünden insan yakma, kafa koparma hayalleri kuran kişilerle aynı sokaklarda yürüme ihtimalim beni ürkütüyor. O yüzden normal gelmedi.
Böyle bir konu dediğiniz? Tırnaklarını kesmemiş. Saçlarını rezil etmiş. Umarım yaşamazsınız ancak yaşayacak olursanız nasıl hissedip neler düşüneceğinize şahit olmak isterdim:)

Ayrıca canavar değilim. Bana ve sevdiklerime zararı dokunmayan insanların kılına zarar vermem.

Böyle bir konu dediğiniz? Tırnaklarını kesmemiş. Saçlarını rezil etmiş. Umarım yaşamazsınız ancak yaşayacak olursanız nasıl hissedip neler düşüneceğinize şahit olmak isterdim:)

Ayrıca canavar değilim. Bana ve sevdiklerime zararı dokunmayan insanların tüyüne zarar vermem.

Ben bu kadar sorun yapacağımı düşünmüyorum. size de fazla üzülmemenizi öneriyorum. saç bu uzar. kendinize bu kadar hırpaladığınıza, sinirlendiğinize değmez. hayat bu neler yaşıyor insanlar, bdv deki diğer konulara bakın. kardeşiniz de siz de üzülmeyin boşuna.

yine de siz bilirsiniz tabi. iyi akşamlar.

Bugün kesin kararımı verdim; ne kadar deli, işlevsiz, doğru düşünebilmekten yoksun insan varsa hepsini çekiyorum!

Gerçekten çok sinirliyim.

5 yaşında bir kız kardeşim var. O kadar sevimli bir şey ki bakmaya kıyamazsınız. Ve çok güzel belinin hemen üzerinde saçları var. Vardı... Halam denen, her haltı bildiğini sanan, kadın bugün kesip biçmiş güzelim saçları! Ve kuaför falan değil. Bildiğiniz kumaş makasıyla saç kesmiş. Her yer makas izi. Rezil bir halde yani! Ön kısmı çenesine kadar gelmiş, arkası ensesinin altında, inanın tarif edemiyorum. Baktıkça ağlayasım geliyor!

Karşılıklı oturuyoruz halam demek istemediğim insanla. Evde tamirat işi olduğu için annem oraya göndermiş. Ben de uyuyordum. Kardeşim bir ara gelmiş halam saçımı kesecek falan demiş annem de başı kalabalık olduğu için ‘tamam’ falan deyip göndermiş.

Ya gerçekten hırsımı alamıyorum. Düzelttirsem erkek saçı gibi olacak. Annem her zamanki gibi umursamaz. Rezil rüsva olmuş çocuğun saçı uzar diyor.

Halam demek istemediğim kadının, bu yaptığının yanına kalmasını istemiyorum. Ya lütfen bir şeyler söyleyin!
Dogal parlak ve canlı sactır çocuk saçı kalkıp satmasın o saçları

Back
X