rezil kadın ya..

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Iyi akşamlar hanımlar. . Daha önce eşimin babaannsi ile ilgili konu almıştım. .. 2 gündür evde dip bucak heryeri temizliyoum tek başıma mobilyaların yerlerini değiştirdim.. cuma gecesi saat 4 kadar is yaptım dünden ogleden gece 2 ye kadar hala daha isim var. Bugün eşim izinli olduğu için avizelerimi perdeleri akşam ütülerm dedim. Ogleden sonra biraz uyumusuz. . Bi baktım eltimin annesi arıyor. . Bende açtım bi baktım eşimin babaannesi size gelicem akşam televizyon izlemeye diye. Aynı binada oturuyoruz bu arada. Uyuyon mu kız sen dedi uyuyoruz babaanne eşimle dedim iyi birazdan gelcem dedi. Tavuk musun sen bu saatte uyuyorum bırak esin ulusun dedi. Yorgunum kaç gündür geç yatıyorum dedim geliyoruz birazdan dedi kapadı telefonu.. sonra bi baktım kp zile bastı kızım nasılsın falan dedi kapıdan eve çıkıyordu oda. Iyiyim baba uyuyorduk dedim hadi ya dedi yoruldum çok falan.. sonra akşam gelin isterseniz açmalar Yengeler gelecek dedi babaannene. Bende bilmiyorum dedim gitti.. sonra ben eltime çıktım babaannesi yukarıya çıkıyordu beni görmedi. Girdim eltime . Eltim bana dönüp bize babaanne dicle yi ara aşağıya gelecek dedi bizde orhan abi evde rahatsız etmeyelim babaanne dedim diyor. Sonra verin telefonu ben ararım demiş eltimin annesinden aradı. Böyle oldu işte. . Bi pazarımiz var eşimle uyuyoruz is yapyorum bana Tavuk musun sen kalk esin uyusun diyor. Geçen gün eltim ile bana durduk yere sizden bi bok olmaz dedi şok oldum. Bugün eltime diyor ki yarın benim Evimi temizle. Bende çıkmicam Eltim gitsin temizlesin. Geçenlerde durduk yere eltim le benim için park kızı sokak kızı sokak kızından ev karısı olmaz oruspular bilmem neler. . Simdi amaçlar Yengeler yukarıya çıktı babaanneye ben evdeyim.. mübarek günde allah bildiği gibi yapsın inşallah. .

Tatlim olayi anladim ama.biraz karisik yazmissin.
Eltinin annesi ne alaka odami sizle ayni binada yasiyor.

Son düzenleme:
Bende hic bisey anlamadim, ama babaanne yasindaki bir kadindan beklentin olmasin,
sozunden alinman bile ciddi anlamda cok sacma.
Uyudugun zaman ariyosa biraz rahatsizim basim agriyo de.

Biraz karışık olmuş tam anlayamadım gerçi de babaannenin kullandığı kelimeler pek hoş değil.
Çok mu yaşlı ?

canım cok takmamaya calıs sonucta yaslı sen ne yaparsan yap üzülsende sevinsende taksanda takmasanda değişmez o kadın zannetmem yani eşine güzel bii dille izah et oda güzelce konussun soylesın üzülme sen bencede gıtme temzlıge morelını bozma daha cok zaten yorulmussun dınlen

anlayamadım kimin kim olduğunu ya

sen muhtemelen karakterleri de bildiğin için düşündüğün hızda yazmışsın :26:

Evet cnm eşimin babaannesi kısaca başımızda laf yapıp duruyor.. Eşim ailesine düşkün değil takmz ama ben sinir oluyorum

kadın küfür etmese yaşlı boşver diycem de. küfür ettiği bir gün konuşmuyorum ben senle artık de. kapat kapını açma. millet yaşlı falan der bidaha ederse bu son konuşmam de. hiç mi yaşlı görmedik bu ne

Tekrar tekrar okudum ama anlayamadım pek. Baya karışık yazmışsın. Yalnız anladığım kadarıyla eşinin babaannesinin eltine ve sana karşı tutumu, kullandığı kelimeler çok kötü. Sonuçta evli, barklı insanlarsınız. Kendi evinizde işiniz gücünüz var. Ona gidip temizlik yapmak zorunda filan değilsiniz. Sen takma kafana. Ne de olsa yaşlı. Belli ki ne dediğini bilmiyor.

şimdi bir babaanne
bir elti
bir de onun annesi var orası kesin
bunlardan biri çok terbiyesiz ve yaşlı
sonuç olarak koy tepkini benim eşim sabah onun yanından kalkmamı istemiyo de...
yaşlılar bazen söyledikleri şeyin nereye gittiğini bilmezler bunun için canını üzme sen...

okudum okudum anlamadım.çok karışık yazmışsın.şimdi babaanne geliyoruz dedikten sonra geldiler mi:44:

size geleceğiz denirken neden eltine çıktın:26:

babanne yaşlı kadın bu kadar kafana takma eşinle ve diğerleriyle aranı bozmuyorsa

Siz çalışmıyorsunuz evdesiniz sanırım gece 4 lere kadar neden temizlik yapıyorsunuz ki günler çuvala mı girdi orasını anlamadım yani bu kadar kendinizi yoracak ne var gün gün azar azar yapın zaten birikmez. Yaşlılar böyledir haklı haksız laf söylerler böyle kabul edeceksin yapacak bir şey yok yani. Ne diyeceksin. He deyip geçeceksin eşinle iyi ol da. Seni bilen bilir zaten. Benim kaynana da yaşlı aman neler der kayınpederime demediğini bırakmıyor adamcağız ne yapacağını şaşırıyor bize de öyle 6 senelik evliyim birşeyi kırk kere demiştir anlatmıştır hem de hiç dememiş gibi gına gelir artık ama yine de ilk defa dinliyormuş gibi yaparım ya da daha önce demiştin derim. Böyleler işte boşver takma kafana yetmişinden sonra insanları değiştiremezsin.

bence karşınızda bunak bir yaşlı var.hee deyin geçin

Bayanlar tamam yaşlı diyorum bizde sonuçta yaşlı olacaz diyorum boşver diyorum ama söyledikleri sözler hakaretlerin arkası sırası bitmiuor bir dünya küfür hakaret bi çıkarız iyidir bi çıkarız saldırır laf yapmaya

peki sadece size karşı mı böyle? sanmam..mutlaka çevresindekilerle de münakaşa içindedirler.. bizim de o özelliklerde kuzenimin babaannesi var.. gelinlerini bırak kızıyla da öyle..ya da kızının çocuklarıyla da öyle.tüm torunlarıyla da öyle..kız kardeşleriyle de öyle.. yani sonuçta büyükleri ne söylerse ne yapsa alttan alıyorlar. çünkü yaşlı kadın.. çok görülmez. mümkün olduğunca görüşmemeye çalış. ki dediğim gibi o tanıdık yaşlı kadına bir şekilde bakıyorlar. kızsa da sövse de bakıyorlar..

kolay gelsin

Son düzenleme:
Bir daha küfürlü konuştuğunda gülerek babaanne ben böyle küfürlerden hoşlanmıyorum.Lütfen bana bişey söylerken ismimle söyle lakap veya küfür etme de İster anlasın ister anlamasın . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…