- Konu Sahibi diclem3555
-
Evet cnm eşimin babaannesi kısaca başımızda laf yapıp duruyor.. Eşim ailesine düşkün değil takmz ama ben sinir oluyorum
Iyi akşamlar hanımlar. . Daha önce eşimin babaannsi ile ilgili konu almıştım. .. 2 gündür evde dip bucak heryeri temizliyoum tek başıma mobilyaların yerlerini değiştirdim.. cuma gecesi saat 4 kadar is yaptım dünden ogleden gece 2 ye kadar hala daha isim var. Bugün eşim izinli olduğu için avizelerimi perdeleri akşam ütülerm dedim. Ogleden sonra biraz uyumusuz. . Bi baktım eltimin annesi arıyor. . Bende açtım bi baktım eşimin babaannesi size gelicem akşam televizyon izlemeye diye. Aynı binada oturuyoruz bu arada. Uyuyon mu kız sen dedi uyuyoruz babaanne eşimle dedim iyi birazdan gelcem dedi. Tavuk musun sen bu saatte uyuyorum bırak esin ulusun dedi. Yorgunum kaç gündür geç yatıyorum dedim geliyoruz birazdan dedi kapadı telefonu.. sonra bi baktım kp zile bastı kızım nasılsın falan dedi kapıdan eve çıkıyordu oda. Iyiyim baba uyuyorduk dedim hadi ya dedi yoruldum çok falan.. sonra akşam gelin isterseniz açmalar Yengeler gelecek dedi babaannene. Bende bilmiyorum dedim gitti.. sonra ben eltime çıktım babaannesi yukarıya çıkıyordu beni görmedi. Girdim eltime . Eltim bana dönüp bize babaanne dicle yi ara aşağıya gelecek dedi bizde orhan abi evde rahatsız etmeyelim babaanne dedim diyor. Sonra verin telefonu ben ararım demiş eltimin annesinden aradı. Böyle oldu işte. . Bi pazarımiz var eşimle uyuyoruz is yapyorum bana Tavuk musun sen kalk esin uyusun diyor. Geçen gün eltim ile bana durduk yere sizden bi bok olmaz dedi şok oldum. Bugün eltime diyor ki yarın benim Evimi temizle. Bende çıkmicam Eltim gitsin temizlesin. Geçenlerde durduk yere eltim le benim için park kızı sokak kızı sokak kızından ev karısı olmaz oruspular bilmem neler. . Simdi amaçlar Yengeler yukarıya çıktı babaanneye ben evdeyim.. mübarek günde allah bildiği gibi yapsın inşallah. .
Bayanlar tamam yaşlı diyorum bizde sonuçta yaşlı olacaz diyorum boşver diyorum ama söyledikleri sözler hakaretlerin arkası sırası bitmiuor bir dünya küfür hakaret bi çıkarız iyidir bi çıkarız saldırır laf yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?