rezil kuzennn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır biz napabiliriz ben de onu anlamadım.
Tamam şimdi küfürler edilmiş, jartiyerler görülmüş, mal beyanı yapılmış. Olabilir insanlık hali. Bize düşen ne burada; dövüşe adam mı topluyor onu anlamadım ben. Canım sıkılıyor zaten.

hep beraber kadının arkasından o peynir türünün adıyla nağralar atmamızı bekliyor da olabilir.

konu gerçek bile olsa bu kadar çirkin bir üslup cıks, olmuyo
Aşşşıırııı aşşııırrııı çirkin. Değil bir kadına, bir insana bile yakışmayacak üslup.
Bir de "anlatım bozukluğu olmuş cnm ya sorry" diyip bize çemkiriyor.

Kadının üzerine neden gidiliyor acaba kadın sinirli kuzen neler yapmış öyle insanın gidip saçını başını yolası gelir hoş sözler kimse sarf edemez bu durumda bence her sözüde hak ediyor normal hayatta böyle konuştuğunu sanmıyorum .
burda insan
Bana da öyle geliyor.
İçindeki nefreti buraya kusuyor, hakaret ederek desarj oluyordur belki.
insanlara yargı dağıtmadan ne yaşadıda uraya yazıyor diye düşünün bence

Hemen profili düzenledi, panikle... sonra konuyu silmeye çalıştı. Artık daha profesyoneller, profil açıp annelikle ilgili oraya buraya hamilelik vs konularına mesajlar yazıp sonra böyle fantezi konuları açıyorlar...
Ahaa yaşı falan da gitti.
Az önce 35'ti.
Yeniden 40 oldu sanırım :/

Böyle bir üslup ne kadına ne erkeğe yakışır. Anlatma sekliniz itici olmuş. Eğer konu gerçekse kuzenin çıplak resim atabilmesi için adamla aralarında eskiden beri devam eden bir ilişkilerinin olması lazım. Adam da ortaya çıkmasın diye kadını reddeder şekilde konuşamıyor. Eğer aralarında hiçbir şey olmadıysa ve kadın rahatsızlık veriyorsa eşinizin sert bir şekilde cevap vermesi gerekirdi

Ben inandım konuya. Kuzen de tuhaf da, Siz de çok rahat anlatmışsınız. Kim ne derse desin belki alakasız ama bir sokakta sigarayı bir de çok rahat konuşmayı hanımlara yakıştıramadım hiç.

burda insan

insanlara yargı dağıtmadan ne yaşadıda uraya yazıyor diye düşünün bence
Valla abla buradaki hiç kimse prenses hayatı yaşamamıştır. Hepimizin gördüğü bir olumsuzluk, bir kötülük veya bir ihanet var.
Ama hiç kimse kalkıp burada hakaret dolu konular açmadı. Söylediklerin değil bir kadına, bir insana bile yakışmayacak sözler. Yargı falanda dağıtmıyorum. Sadece üslup konusunda rahatsız olduğumuzu dile getirdik/getiriyoruz o kadar.

Ha şunu da söyleyeyim kocandan bu kadar emin olmamanı tavsiye ederim.
Bir kuzen başka bir kuzene kalkıp şak diye iç çamaşırı fotoğraf atmaz. Demek ki aralarında bir samimiyet vardı ama sen bilmiyorsun.

Hayır biz napabiliriz ben de onu anlamadım.
Tamam şimdi küfürler edilmiş, jartiyerler görülmüş, mal beyanı yapılmış. Olabilir insanlık hali. Bize düşen ne burada; dövüşe adam mı topluyor onu anlamadım ben. Canım sıkılıyor zaten.

Adam mı topluyor bilmem ama olayı videoya çekecekseniz kamerayı ben tutmam, baştan söyleyeyim :63:

Aşşşıırııı aşşııırrııı çirkin. Değil bir kadına, bir insana bile yakışmayacak üslup.
Bir de "anlatım bozukluğu olmuş cnm ya sorry" diyip bize çemkiriyor.

ben en çok kocamın tarzı değil demesine koptum. tarzı olsa aldatıcak yani. bunu çoktan kabullenmiş, sindirmiş gibi.

ben en çok kocamın tarzı değil demesine koptum. tarzı olsa aldatıcak yani. bunu çoktan kabullenmiş, sindirmiş gibi.
Ben olsam kocamdan bu kadar emin olmazdım.
Yahu düşünüyorum
Bir kere kimse samimi olmadığı kuzenine şak diye iç çamaşırı fotoğraf atmaz. Yakalanacağı, ortaya çıkma ihtimalini hesaplamadan atmaz. O riske girmez. İllaki arada geçmişten kalan bir samimiyet veya başka birşey vardır. Ve kocasına söylenmeyeceğinden de emindir.

Yahu düşünüyorum
Bir kere kimse samimi olmadığı kuzenine şak diye iç çamaşırı fotoğraf atmaz. Yakalanacağı, ortaya çıkma ihtimalini hesaplamadan atmaz. O riske girmez. İllaki arada geçmişten kalan bir samimiyet veya başka birşey vardır. Ve kocasına söylenmeyeceğinden de emindir.

bence konuda ya konu sahibinin bilmediği yada cidden söylemediği detaylar var.
bu konu yüzünden banlanırsam dev üzülürüm ama.

Yahu düşünüyorum
Kesinlikle size katiliyorum bi kere insan korkar ya beni rezil ederse der ya kocam duyarsa der mutlaka gecmiste biseyler olmus belli yoksa bu kadar rahat kimse konuşamaz

bence konuda ya konu sahibinin bilmediği yada cidden söylemediği detaylar var.
bu konu yüzünden banlanırsam dev üzülürüm ama.
Konu dışı yok, polemik yok umarım banlanmayız. 😂

Ya o konuda eminim desem.
Konu sahibi yine kızacak ama bir kuzen gerçekten ihtimalleri düşünmeden hareket etmez ya. Kuzen attığına göre attığı kişinin gidip kocasına söylemeyeceğini çok iyi biliyordu. Bilmiyorum karışık konu..
Eğer konu gerçekse mutlaka araştırması gerek konu sahibinin.

Kesinlikle size katiliyorum bi kere insan korkar ya beni rezil ederse der ya kocam duyarsa der mutlaka gecmiste biseyler olmus belli yoksa bu kadar rahat kimse konuşamaz
Kesinlikle öyle.
Kadın o kadar emin ki atmaktan çekinmiyor.

arkadaşlar merhaba ben 40 yaşında bir bayanım benim 2.evliiğim eşimde 40 onun ilk evliliği,insan yaş aldıkça hayata daha farklı bakıyor ve hani derler ya cidden insan sarrafı oluyor yaşadıkça yaş aldıkça uzatmayım eşimin bir lanet dayısının kızı var annesi olalı yıllar olmuş eşimin anne tarafından onlar küçükken arayıp sahip çıkan olmadığı içinde kimseyle görüşmüyor epey kırgınlar biz flört ederken meltem isimli uyuz köpek tipli kadın mesaj atmıştı eşime kuzişkooo naber sesin çıkıyor araba kullandırsana bana eşim olmadığında gel viski içer dertleşiriz vs..vs..ama kadın evli eşinin olmadığında eve çağıryor net bu..daha önce böyle bi buluşma olmamış bundan eminim anlam veremedim kızdım bağırdım çağırdım neyse düğüne çok kısa bir süre kala aynı kaşarlıkta tekrar mesaj atmış bu zat tebrik ederim seni evlenmez diyordum ben çok şaşırttın beni kim ne nereli eşim kısa net cvplar vermiş veee düğüne 1 hafta kala yatakta çekilmiş fotosunu atmış instegramdan eşime sadece iç çamaşırıyla eşim sadece ? soru işareti göndermiş yaaa yanlışlıkla oldu kusura bakma falan filan eşime dedim ki bak eğer düğüne gelirse emin ederim döverim dedim davet edilmedi düğünden sonra neden davet edilmedim diye epeyyy sitemli ve yavşayan tavırlarıyla tekrar mesaj eşimde cvp yok boşver kaşarı dedi vee bu cumartesi tekrar mesaj ben kadını heryerden sildim telde engelli seni kaç defa aradım açıyorsun diyor engelli olduğunu anlamamış mal ve tekrar evine davet ediyor eşimle kavga kıyamet koptu şundan eminim eşim bu kadınla 10 gün aynı evde kilitli kalsa bişey olmaz çünkü onu kadın tarzı değil eminim hafta sonumuz kavgayla geçti kadına mesaj atarsam olay büyüyecek biliyorum eşimde bişley yok eminim ama ne yapıyım bi akıl verin lütfen
Kadin aradiginda sen acacaksin telefonu sen .. hayirdir sen ne bu davet etmeler ic camasirli foto gondermeler herseyi gordum biliyorum senin niyetin ne kadin diceksin. İstersek beraber gelelim ben bi dunya kac bucak gostereyim sana de. Sende sakin durma ve adama cemkirme adamin sucu yok. Gecmiste ne oldu aralarinda bilemeyiz ama tipi mipi degil diyosunda bu kadın da fotoğraf atmak için bence bir şeylerden yüz buluyor olmalı belki geçmişte olan bir şeyler olabilir bilemiyorum varsada oyle bseyler aciga cikarzaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X