arkadaşlar merhaba ben 40 yaşında bir bayanım benim 2.evliiğim eşimde 40 onun ilk evliliği,insan yaş aldıkça hayata daha farklı bakıyor ve hani derler ya cidden insan sarrafı oluyor yaşadıkça yaş aldıkça uzatmayım eşimin bir lanet dayısının kızı var annesi olalı yıllar olmuş eşimin anne tarafından onlar küçükken arayıp sahip çıkan olmadığı içinde kimseyle görüşmüyor epey kırgınlar biz flört ederken meltem isimli uyuz köpek tipli kadın mesaj atmıştı eşime kuzişkooo naber sesin çıkıyor araba kullandırsana bana eşim olmadığında gel viski içer dertleşiriz vs..vs..ama kadın evli eşinin olmadığında eve çağıryor net bu..daha önce böyle bi buluşma olmamış bundan eminim anlam veremedim kızdım bağırdım çağırdım neyse düğüne çok kısa bir süre kala aynı kaşarlıkta tekrar mesaj atmış bu zat tebrik ederim seni evlenmez diyordum ben çok şaşırttın beni kim ne nereli eşim kısa net cvplar vermiş veee düğüne 1 hafta kala yatakta çekilmiş fotosunu atmış instegramdan eşime sadece iç çamaşırıyla eşim sadece ? soru işareti göndermiş yaaa yanlışlıkla oldu kusura bakma falan filan eşime dedim ki bak eğer düğüne gelirse emin ederim döverim dedim davet edilmedi düğünden sonra neden davet edilmedim diye epeyyy sitemli ve yavşayan tavırlarıyla tekrar mesaj eşimde cvp yok boşver kaşarı dedi vee bu cumartesi tekrar mesaj ben kadını heryerden sildim telde engelli seni kaç defa aradım açıyorsun diyor engelli olduğunu anlamamış mal ve tekrar evine davet ediyor eşimle kavga kıyamet koptu şundan eminim eşim bu kadınla 10 gün aynı evde kilitli kalsa bişey olmaz çünkü onu kadın tarzı değil eminim hafta sonumuz kavgayla geçti kadına mesaj atarsam olay büyüyecek biliyorum eşimde bişley yok eminim ama ne yapıyım bi akıl verin lütfen