hava çok sıcak olunca terliyor o bölge koltuk altına falan da hep dökerler hatta, sonra ağda sürerlerDoğal şeyler bisey olmaz. Bende ağdaya giderim ama hiç pudra dökmediler bana. Neden ki?
Hic denk gelmedim.hava çok sıcak olunca terliyor o bölge koltuk altına falan da hep dökerler hatta, sonra ağda sürerler
uzun süreli temizlikte ağdadan başka çare yok ki. benim de kendi başıma alamadığım tek bölgeÖzel bölge agdasından daha fazla değil bence. Ben yaptıramazdım başkasına yaptıracak kadar rahatsam da akıntıdan utanmazdım. Bir de evet onların işi bu ve ilk sizin olmamıştır.
Hiç kafana takma normel şeyler bunlar..
üniversitenin ilk yılında bi güzellik salonunda başlamıştım tüm vücut, bir kaç seansBu arada Lazeri 100% tavsiye ederim valla koltukalti ve genital cok cabuk bitiyor. Inanilmaz buyuk rahatlik. Ben tum vucut bitirdim cok mutlu ve rahatim. darisi basiniza:)
Ağda yapıyorum. Bir ay sonra cıkıyor. Jileti çok önce bıraktım. Korona bitince lazere gitmeyi düşünüyorum bir arkadaşım bütün vücud için gidiyor bikini bölgesine sıra gelince de kendisi yapıyor kadını dışarı alıp ben de böyle düşünüyorumuzun süreli temizlikte ağdadan başka çare yok ki. benim de kendi başıma alamadığım tek bölge
korkarım çekmeye ben
belki lazer diceksiniz ama onda da orayı başkasına açıyoruz
jilet zaten en kötüsü
siz nasıl alıyorsunuz öneriniz var mı?
Siz utancınızdan sezaryen doğurursunuz kesin.Özel bölge agdasından daha fazla değil bence. Ben yaptıramazdım başkasına yaptıracak kadar rahatsam da akıntıdan utanmazdım. Bir de evet onların işi bu ve ilk sizin olmamıştır.
Sizi ilgilendiren bir durum yok kendi düşüncemi yazdım.Siz utancınızdan sezaryen doğurursunuz kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?