rezil mi oldum yoksa önemli bir şey değil mi?

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
kızlar çok kısa kesicem öyle dert değil ama eve döndüğümden beri aklıma geldikçe kulaklarıma kadar kızarıyorum
kuaförlerin açılmasının ardından ağdaya gittim ben de
kaş bıyık ve özel bölge derken malum bölgede kuaförüm tam pudrayı dökecekken duraksayıp, akıntın gelmiş diyerek peçete verdi
insanlık hali biliyorum ama tertemiz duş alıp öyle giderim hep ağdaya, yıkandığım halde olmuş
çok mu taktım acaba yerin dibine girdim eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor nerdeyse

Bir şey olmaz onlar kaç tane görüyordur öyle. Yıllar önce ağdaya giderken işlemden önce hazırlık yaptırıyorlardı müşterilere , o bölgeyi temizleme falan. Bir dahakine bir dakika beklet misin ben bir hazırlanayım deyip kendiniz kontrol edersiniz. Utanılacak bir şey yok bunda rahat olun, sonuçta idrar değil gayta değil gelebilir herkesten

Bişey olmaz ya normal
Ama bir dahakine kontrol edersin uzanmadan

Özel bölge agdasından daha fazla değil bence. Ben yaptıramazdım başkasına yaptıracak kadar rahatsam da akıntıdan utanmazdım. Bir de evet onların işi bu ve ilk sizin olmamıştır.
uzun süreli temizlikte ağdadan başka çare yok ki. benim de kendi başıma alamadığım tek bölge
korkarım çekmeye ben
belki lazer diceksiniz ama onda da orayı başkasına açıyoruz
jilet zaten en kötüsü
siz nasıl alıyorsunuz öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Hiç kafana takma normel şeyler bunlar..

Katiliyorum. Doktorlar, hemsireler, saglik gorevlileri, disciler, kuaforler vb, isler yapan kisiler insan denen varligin bin bir turlu haline sahit olur be meslekleri geregi de zaten aliskindirlar ve onemsemezler. Bunda utanacak bir sey yok uzulme.

Bu arada Lazeri 100% tavsiye ederim valla koltukalti ve genital cok cabuk bitiyor. Inanilmaz buyuk rahatlik. Ben tum vucut bitirdim cok mutlu ve rahatim. darisi basiniza:)
üniversitenin ilk yılında bi güzellik salonunda başlamıştım tüm vücut, bir kaç seans
ama uzaktan atış yapan cihazdan değildi

vücuda değen makine, IPL denenlerden sanırım
milletin orasına burasına değip alkol gibi bir şeyle temizliyolardı, doğal olarak tiksindim bir daha da gitmedim

Ağda yapıyorum. Bir ay sonra cıkıyor. Jileti çok önce bıraktım. Korona bitince lazere gitmeyi düşünüyorum bir arkadaşım bütün vücud için gidiyor bikini bölgesine sıra gelince de kendisi yapıyor kadını dışarı alıp ben de böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…