ben kıbrısta yaşıyorum burda vakalar biteli 1 aydan fazla olduBence kendinize özel kutu actrmiyorsaniz gitmeyin aşırı mikrop yuvasi.
Kendinizin izin isteyip islem öncesi silmeniz daha mantıklı olurdu.
Korona zamaninda erkeklerin ustura kullanmasi yasakken nasıl ağda serbest ki?
Ne alaka ya, madem hık hık yapılabilecek şey kadın niye çalışıyor? Niye gözlük takıyor dikkatle yapıyor? Hem de o kadar hassas bir bölgede makinayı kadına verdiklerine ben inanmıyorum. Ya yanlışlıkla iç dudaklara-vajinaya değse ,yaksa? Böyle risk alınabilir mi?Ağda yapıyorum. Bir ay sonra cıkıyor. Jileti çok önce bıraktım. Korona bitince lazere gitmeyi düşünüyorum bir arkadaşım bütün vücud için gidiyor bikini bölgesine sıra gelince de kendisi yapıyor kadını dışarı alıp ben de böyle düşünüyorum
Burda da serbesttir belki bilemeyiz biri bizi aydinlatsin. 2 hafta bir salgın için agdaya gelecek konum olmamali bence tabii. Dunya da money or moneyben kıbrısta yaşıyorum burda vakalar biteli 1 aydan fazla oldu
son hasta taburcu edileli de 2 hafta oluyor
Güldüm sagolNe alaka ya, madem hık hık yapılabilecek şey kadın niye çalışıyor? Niye gözlük takıyor dikkatle yapıyor? Hem de o kadar hassas bir bölgede makinayı kadına verdiklerine ben inanmıyorum. Ya yanlışlıkla iç dudaklara-vajinaya değse ,yaksa? Böyle risk alınabilir mi?
Çok 'kimse gormesin' derdi olan ev tipi lazer alır kendi kendine yapar.
Eklemeden gecemeyecegim; Bu kafayla giderseniz hemşireye göstermeyin diye parmak sokup bakarsınız doğumu beklerken catı açikliğinizaDoktor yönlendirmesiyle ıkınır, tam bebek çıkıyorken herkese arkasını döndürürsünüz. Böyle iş mi olur?
Merhaba. Şuan yeni çıkan ürünlerde cilt renginize göre ışının dozunu ayarlayan cihazlar var. Benimkinde o özellik yok ama ben cildimi tanıyorum. Ürünün 5 ayarı var. 5 en yüksek en etkili. Bacak ve koltuk altını 5 de yapıyorum hiç bir acı hissetmiyorum. Özel bölgede 5 hafif acıtıyor o yüzden 3 e getiriyorum cihazı. Bana göre sıfır acı. Yani hafif bir ısı hissediyorum sadece acı yok. Ağda ile kıyaslarsak ağda 10 sa bu 2 derimMerhaba. Bende lazere gidip sonuç alamayanlardanım. Sizin öneriniz ilgimi çekti. Birkaç sorum olacaktı o yüzden, cevap verirseniz çok mutlu olurum ☺ Bahsettiğiniz makine lazer atışı yapıyor ya, sonuçta kendi başımıza yaptığımız için vücutta yanık oluşuyor mu? Işın derecesi nasıl ayarlanıyor, merkezlerde cildimize göre ayarlanıyor diye biliyorum ondan sordum. Bir de son olarak özel bölge lazerde çok acıtıyor normalde, sizin bahsettiğiniz üründe acı yok demişsiniz cidden acı yok mu ☺
Ya peki kıl kökü çok açık renk, normalde hiçbir lazerin görmediklerini görür mü bu ev tipi olanlarMerhaba. Şuan yeni çıkan ürünlerde cilt renginize göre ışının dozunu ayarlayan cihazlar var. Benimkinde o özellik yok ama ben cildimi tanıyorum. Ürünün 5 ayarı var. 5 en yüksek en etkili. Bacak ve koltuk altını 5 de yapıyorum hiç bir acı hissetmiyorum. Özel bölgede 5 hafif acıtıyor o yüzden 3 e getiriyorum cihazı. Bana göre sıfır acı. Yani hafif bir ısı hissediyorum sadece acı yok. Ağda ile kıyaslarsak ağda 10 sa bu 2 derim
Açık ten var da koyu kıl yok yaAçık ten koyu kılda etkili daha çok
Ya peki kıl kökü çok açık renk, normalde hiçbir lazerin görmediklerini görür mü bu ev tipi olanlarBen tüyler ve kökleri sarı açık renk olduğu için denemede görülmüyor diye gidemedim de lazere
Nesi değişikmiş ya hu baya patavatsızlar varmış bu meslekteO ne ki gülüm Geçen sene bir ablaya yaptırmıştım bana ne dedi biliyor musunsenin şeyin ne kadar değişik daha önce gördüklerin neydi peki dedim bende.Aşırı uyuz olmuştum takılma bazıları çok densiz oluyorlar maalesef
O ne ki gülüm Geçen sene bir ablaya yaptırmıştım bana ne dedi biliyor musunsenin şeyin ne kadar değişik daha önce gördüklerin neydi peki dedim bende.Aşırı uyuz olmuştum takılma bazıları çok densiz oluyorlar maalesef
iğnelimi yaptırdınız ? ne kadar sürede bitti ? hiç çıkmıyor mu ?Bu arada Lazeri 100% tavsiye ederim valla koltukalti ve genital cok cabuk bitiyor. Inanilmaz buyuk rahatlik. Ben tum vucut bitirdim cok mutlu ve rahatim. darisi basiniza:)
kızlar çok kısa kesicem öyle dert değil ama eve döndüğümden beri aklıma geldikçe kulaklarıma kadar kızarıyorum
kuaförlerin açılmasının ardından ağdaya gittim ben de
kaş bıyık ve özel bölge derken malum bölgede kuaförüm tam pudrayı dökecekken duraksayıp, akıntın gelmiş diyerek peçete verdi
insanlık hali biliyorum ama tertemiz duş alıp öyle giderim hep ağdaya, yıkandığım halde olmuş
çok mu taktım acaba yerin dibine girdim eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?