rezil mi oldum yoksa önemli bir şey değil mi?

Bence kendinize özel kutu actrmiyorsaniz gitmeyin aşırı mikrop yuvasi.
Kendinizin izin isteyip islem öncesi silmeniz daha mantıklı olurdu.
Korona zamaninda erkeklerin ustura kullanmasi yasakken nasıl ağda serbest ki?
ben kıbrısta yaşıyorum burda vakalar biteli 1 aydan fazla oldu
son hasta taburcu edileli de 2 hafta oluyor

Ne alaka ya, madem hık hık yapılabilecek şey kadın niye çalışıyor? Niye gözlük takıyor dikkatle yapıyor? Hem de o kadar hassas bir bölgede makinayı kadına verdiklerine ben inanmıyorum. Ya yanlışlıkla iç dudaklara-vajinaya değse ,yaksa? Böyle risk alınabilir mi?
Çok 'kimse gormesin' derdi olan ev tipi lazer alır kendi kendine yapar.

Eklemeden gecemeyecegim; Bu kafayla giderseniz hemşireye göstermeyin diye parmak sokup bakarsınız doğumu beklerken catı açikliğiniza Doktor yönlendirmesiyle ıkınır, tam bebek çıkıyorken herkese arkasını döndürürsünüz. Böyle iş mi olur?

Güldüm sagol

Merhaba. Şuan yeni çıkan ürünlerde cilt renginize göre ışının dozunu ayarlayan cihazlar var. Benimkinde o özellik yok ama ben cildimi tanıyorum. Ürünün 5 ayarı var. 5 en yüksek en etkili. Bacak ve koltuk altını 5 de yapıyorum hiç bir acı hissetmiyorum. Özel bölgede 5 hafif acıtıyor o yüzden 3 e getiriyorum cihazı. Bana göre sıfır acı. Yani hafif bir ısı hissediyorum sadece acı yok. Ağda ile kıyaslarsak ağda 10 sa bu 2 derim

Ya peki kıl kökü çok açık renk, normalde hiçbir lazerin görmediklerini görür mü bu ev tipi olanlar Ben tüyler ve kökleri sarı açık renk olduğu için denemede görülmüyor diye gidemedim de lazere

O da bisey mi bana bi kere kadin sey dedi, cok elledim heralde ıslandın baya dedi uzatti peçeteyi 17 yaşındaydım bi daha gitmedim zaten. Kıçımı baskasina açıp su laflari isitecek kadar yeteneksiz degilim ben deyip kendim yapmaya basladim. Normal gayet de fizyolojik bisey sonucta. Ama agda yaptirmayi pek normal bulmuyorum :) cok kazmaca gelio baskasina gitmek bu is icin.

Hayatta kimseye gostermem mesela tum bucut lazere gittim.paketin icinde genital bolge vardi ama yaptirmadim hatta gogus bolgesini bile kapatirdim seans boyunca.bilmiyorum bana tuhaf geliyor ama sozde utanmayin normal geliyordur onlara

benim de tuylerim asiri acik renk, buz lazer turkiyede ilk ciktiginda buz lazer yaptirdim. yaklasik 5 yil oluyordur hic gitmedim tekrar. buz lazeri iyi yapan bir yer bulursan direkt basla derim sifir aci ve sari tuylerde de etkili.

ya bir de gecen gun babam sordu, annenin son durumu ne bana ozelden yazabilirsen sevinirim umarim daha iyidir.

Ahahah lazercide is bikini bolgesine gelince yapan bayani disari alan karı da cok iyiymis ya gece gece ahahha. Yani yapan kisi ben olsam yürü git evine oran da eksik kalsin der gülerim. Ne tipler var ya. Senin pis kukunu kim napsin bee kadin görse nolacak.

Nesi değişikmiş ya hu baya patavatsızlar varmış bu meslekte
Biriciktir benimki deseydin

Onların işleri başlarından aşkın oluyor. İnanın sizin ki aklına bile gelmez. O yüzden takmayın

Özel bölgeye pudra kansere neden olabilir ,araştırın isterseniz j&j firması müşterulerinin kanser olmasından dolayı tazminat ödemış

Niye utaniyorsunuzki
Ovulasyon dönemlerinde herkesin olur sizde o günler dışında başka zamaan tercih edin
Adetten 10 gün öncelerde oluyor galiba

Amanım neler neler görüyorlar.
Ben eskiden her gittiğimde banyo mu yapar, baştan aşşa parfüm sıkardım.
Gide gele arkadaş olmuştuk neler anlatmıştı bana.
Akıntı sorun değil, bu işi yapan insanların asıl şikayet ettikleri pis gelinmesi, hijyene dikkat edilmemesi, adetli gelinmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…