- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunu hatırlıyorum herkes sana sosyal medyadan eklemeni söylemişti yapmışsında:)
Bekle biraz daha hemen silme. Hem belki o da kendini cıvık bi erkek olarak göstermek istememiştir sana karşı. Uygun bi zamanı bekliyor olabilir..
Kendine aşık biri olabilir, ağırdan satayım kendimi hatırlamıyormuş gibi yapayım falan numaraları olabilir. Siz de ağırdan alın hiç yazmayın. O da hoşlandıysa size yazar ve kuzeniniz gibi belki mutlu sonla biter evlenirsiniz![]()
Diyalog cidden çok saçma olmuş. Silme ama mesaj da yazma bence.
Olabilir... Sen adımını atmışsın. Bakalım eğer beğendiyse o da adım atar. İltifat falan etmiş. Arkası gelir belkiInstagramindan anladigim kadariyla kizlarla pek iletisim kurmayan bi insan o yuzden bu sekilde olmus olabilir .2 3 kiz var zaten takip ettigi sevgilisi mi varki diye de dusundum ama olsa boyle konusmaz . Senin gibi bi bayandan rahatsiz olmam soz konusu degil derken begenisini dile getiriyosa muhabbete devam etme sekli cok sacmaydi sanki o iltifati biri elinden alip telefonu yazmis gibi
Hahaha :) sahibi oldugu dükkanı kac ortak olduklarini kardesini annesi hatta sulalesini bile stalkladim emegimin karsiligini alsaydim bari
![]()
Bravone diyeyim... ama bunu bir erkek bir kıza yapsa asalak ya da sapık bile deriz... bu da dünyanın adaleti sanırım...
İnstagramı nasıl buldunuz yaYeni neslin her şeye yerinip bi bu konularda azimli ve atak olması beni benden alıyor... bana geri vermiyor....
![]()
Kızlar, ağırdan satın biraz kendinizi. erkekler üsütüne düşen kızlardan hoşlanmaz.Daha once bi konu acmistim durakta beklerken önümde arabasini durduran cocuktan cok hoslandim daha sonra da evimin önünde gorunce etkilendim ve bi his dogdu icime . 1 hafta sonra fln ekledim instagramdan bi cesaret kabul etti beni takip etti .
Konusmamiz aynen söyle oldu
O yazdi niye ekledin gibisinden bende bi sebebi yok eklemek istedim rahatsiz olmus gibisin dedim oda hayir tabiki senin gibi bi bayandan rahatsiz söz konusu degil dedi bende tesekkur ederim ilk defa boyle bidurumda kaldim da o yuzden oyle hissettim demekki dedim oda olabili insanlik hali dedi
Boyle sacma bi konsma oldu bidaha da yazmadi ben onu gorup hoslanmistim o beni farketmemis belliki . Kendimi kücük duruma düsmüs gibi hissediyorum bidaha adim fln atmam ne yapmaliyim siliyim mi bekleyim mi?
Arabasindan indirdigi kisiyi taniyorum kuzenler galiba ordan buldum
Cocugun adını soyadini nerden buldun ki ekledinDaha once bi konu acmistim durakta beklerken önümde arabasini durduran cocuktan cok hoslandim daha sonra da evimin önünde gorunce etkilendim ve bi his dogdu icime . 1 hafta sonra fln ekledim instagramdan bi cesaret kabul etti beni takip etti .
Konusmamiz aynen söyle oldu
O yazdi niye ekledin gibisinden bende bi sebebi yok eklemek istedim rahatsiz olmus gibisin dedim oda hayir tabiki senin gibi bi bayandan rahatsiz söz konusu degil dedi bende tesekkur ederim ilk defa boyle bidurumda kaldim da o yuzden oyle hissettim demekki dedim oda olabili insanlik hali dedi
Boyle sacma bi konsma oldu bidaha da yazmadi ben onu gorup hoslanmistim o beni farketmemis belliki . Kendimi kücük duruma düsmüs gibi hissediyorum bidaha adim fln atmam ne yapmaliyim siliyim mi bekleyim mi?
Merak ettim instadan nasıl buldunuz 2 defa gördüğünüz birini ortak arkadaş mı vardı .
Silerseniz küçük düşürürsünüz kendinizi eklemişsiniz madem dursun ne olacak.