Rezil mi oldummm ?

Konunu hatırlıyorum herkes sana sosyal medyadan eklemeni söylemişti yapmışsında:)
Bekle biraz daha hemen silme. Hem belki o da kendini cıvık bi erkek olarak göstermek istememiştir sana karşı. Uygun bi zamanı bekliyor olabilir..

evet bi cesaret ekledim eklemesem icimde kalcakti cevremdekiler de bu devirde kizlar da adim atiyo cekinme dediler insallah belki bi kez daha görürüm ozaman yazar diye bekletiyorum olmazsa 1 2 haftaa silerim :) kizlari fln takip etmiyo hic bir iki tane kiz var tuhaf biri galiba
Konunu hatırlıyorum herkes sana sosyal medyadan eklemeni söylemişti yapmışsında:)
Bekle biraz daha hemen silme. Hem belki o da kendini cıvık bi erkek olarak göstermek istememiştir sana karşı. Uygun bi zamanı bekliyor olabilir..

Kendine aşık biri olabilir, ağırdan satayım kendimi hatırlamıyormuş gibi yapayım falan numaraları olabilir. Siz de ağırdan alın hiç yazmayın. O da hoşlandıysa size yazar ve kuzeniniz gibi belki mutlu sonla biter evlenirsiniz :KK60:

Instagramindan anladigim kadariyla kizlarla pek iletisim kurmayan bi insan o yuzden bu sekilde olmus olabilir .2 3 kiz var zaten takip ettigi sevgilisi mi varki diye de dusundum ama olsa boyle konusmaz . Senin gibi bi bayandan rahatsiz olmam soz konusu degil derken begenisini dile getiriyosa muhabbete devam etme sekli cok sacmaydi sanki o iltifati biri elinden alip telefonu yazmis gibi
Kendine aşık biri olabilir, ağırdan satayım kendimi hatırlamıyormuş gibi yapayım falan numaraları olabilir. Siz de ağırdan alın hiç yazmayın. O da hoşlandıysa size yazar ve kuzeniniz gibi belki mutlu sonla biter evlenirsiniz :KK60:

Diyalog cidden çok saçma olmuş. Silme ama mesaj da yazma bence.

Instagramindan anladigim kadariyla kizlarla pek iletisim kurmayan bi insan o yuzden bu sekilde olmus olabilir .2 3 kiz var zaten takip ettigi sevgilisi mi varki diye de dusundum ama olsa boyle konusmaz . Senin gibi bi bayandan rahatsiz olmam soz konusu degil derken begenisini dile getiriyosa muhabbete devam etme sekli cok sacmaydi sanki o iltifati biri elinden alip telefonu yazmis gibi
Olabilir... Sen adımını atmışsın. Bakalım eğer beğendiyse o da adım atar. İltifat falan etmiş. Arkası gelir belki

İnstagramı nasıl buldunuz ya :oha: Yeni neslin her şeye yerinip bi bu konularda azimli ve atak olması beni benden alıyor... bana geri vermiyor.... :KK70:

Hahaha :) sahibi oldugu dükkanı kac ortak olduklarini kardesini annesi hatta sulalesini bile stalkladim emegimin karsiligini alsaydim bari

:KK45::halay:

Bravo :D ne diyeyim... ama bunu bir erkek bir kıza yapsa asalak ya da sapık bile deriz... bu da dünyanın adaleti sanırım...

Sadece ben biliyorum ama o bildigimi bilmiyoki hic de bilemiycek galiba :)
Bravo :KK70: ne diyeyim... ama bunu bir erkek bir kıza yapsa asalak ya da sapık bile deriz... bu da dünyanın adaleti sanırım...

Arabasindan indirdigi kisiyi taniyorum kuzenler galiba ordan buldum
İnstagramı nasıl buldunuz ya :oha: Yeni neslin her şeye yerinip bi bu konularda azimli ve atak olması beni benden alıyor... bana geri vermiyor.... :KK70:

Yolda gordugunuz adamın instagramını nasıl buldunuz ?
Acayip rahatsınız adam yanlış anlar mı kötü müdür değil midir
Ne yapacak koşup gelecek hali yok ya ...

Daha once bi konu acmistim durakta beklerken önümde arabasini durduran cocuktan cok hoslandim daha sonra da evimin önünde gorunce etkilendim ve bi his dogdu icime . 1 hafta sonra fln ekledim instagramdan bi cesaret kabul etti beni takip etti .
Konusmamiz aynen söyle oldu
O yazdi niye ekledin gibisinden bende bi sebebi yok eklemek istedim rahatsiz olmus gibisin dedim oda hayir tabiki senin gibi bi bayandan rahatsiz söz konusu degil dedi bende tesekkur ederim ilk defa boyle bidurumda kaldim da o yuzden oyle hissettim demekki dedim oda olabili insanlik hali dedi
Boyle sacma bi konsma oldu bidaha da yazmadi ben onu gorup hoslanmistim o beni farketmemis belliki . Kendimi kücük duruma düsmüs gibi hissediyorum bidaha adim fln atmam ne yapmaliyim siliyim mi bekleyim mi?
Kızlar, ağırdan satın biraz kendinizi. erkekler üsütüne düşen kızlardan hoşlanmaz.

Boyle seyler bir bana mi tuhaf geliyor ya...beni gormus de begenmis de bulup eklemis de vs...hoslanacagim varsa da hoslanmam ben. Cocuga da itici gelmis olabilir.

Benim eski sevgilim de çalıştığı yere gittiğimizde babamın kredi kartı slipinden soyadımı bulmuştu oluyor böyle şeyler :D

Daha once bi konu acmistim durakta beklerken önümde arabasini durduran cocuktan cok hoslandim daha sonra da evimin önünde gorunce etkilendim ve bi his dogdu icime . 1 hafta sonra fln ekledim instagramdan bi cesaret kabul etti beni takip etti .
Konusmamiz aynen söyle oldu
O yazdi niye ekledin gibisinden bende bi sebebi yok eklemek istedim rahatsiz olmus gibisin dedim oda hayir tabiki senin gibi bi bayandan rahatsiz söz konusu degil dedi bende tesekkur ederim ilk defa boyle bidurumda kaldim da o yuzden oyle hissettim demekki dedim oda olabili insanlik hali dedi
Boyle sacma bi konsma oldu bidaha da yazmadi ben onu gorup hoslanmistim o beni farketmemis belliki . Kendimi kücük duruma düsmüs gibi hissediyorum bidaha adim fln atmam ne yapmaliyim siliyim mi bekleyim mi?
Cocugun adını soyadini nerden buldun ki ekledin

Pardon da durakta önünüzde durmasıyla ve evinizin orada görmenizle nasıl kendi üzerinize alındınız? konuşma yok birşey yok hemen nasıl hoşlanabildiniz size gelip bir konuşma yapmamış tanışalım dememiş iki kere tesadüğf oldu diye fazla beklenti değil mi.

İlk defa oldu derken olan birşey de yok ortada. İsmini nereden öğrendiniz de eklediniz çok saçma ve sizi küçük düşüren bir davranış olmuş her gördüğünü ekleyen arkadaş arayan biri durumuna düşmüşsünüz yazmayın tabii ki birşey zaten o da gayet soğuk konuşmuş

Back
X