- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araba varsa çok iyi canimm...odanda biri kalkarsa hemen kalk çantanı arkana utarak yuruYakın mağaza falan yok kızlar, evimde uzak bende araba var ama odamda birileri var kalkamıyorum bile, gitseler kalkıp hemen çıkıcam ama
Bu kadar büyütmeyin, herkesin başına gelebilecek birşey.Offfff elim ayağım titriyor resmen
Odadan geri geri yürüyerek çıkYakın mağaza falan yok kızlar, evimde uzak bende araba var ama odamda birileri var kalkamıyorum bile, gitseler kalkıp hemen çıkıcam ama
El kurutucusu var ama daha beter bulaşır diye korktumHerkesin çıkmasını bekle ve öyle çık , lavaboda el kurutucusu varsa pantalonunun o bölgesini yıkayabilirsin.Ya da üzerine alabileceğin uzun bişey varsa onu giy. Bayan arkadaş varsa yardım iste. arabaya kadar idare edilir sorun yok.
Çok minik su damlatarak çitileyin. ve sabun sürün tekrar çitileyin sonra durulayın ve kurutun. Tabi pantalonun rengi de önemli ama, o kadar dikkat çekici olmaz. AyrıcaEl kurutucusu var ama daha beter bulaşır diye korktum
bence hiç yıkama daha kötü olabilir, bekle herkes çıksın öyle çıkarsın ya da arkadaşların dediği gibi çantanı arkanda tutarak yürü.El kurutucusu var ama daha beter bulaşır diye korktum