• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil olan gece.

Bırakıp gitmeyi birak bir de üstüne dolaşıp sabahlamissiniz. O da yetmemiş ertesi gün buluşalım demişsiniz. İlginç doğrusu. Tv sesi açılır anne babaya da evet ben evdeyim derdi olur biterdi. Nedir bu korkaklık ?

Hayır sevgilinin ailesinden habersiz iş yapması bi kere yanlış.. ya adam gibi söyle arkadaşım gelecek eve diye ya da çağırma bu kadar basit sonuçta ailesinin evi. Komşu da tam boğmalık böyle

Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın derim.Hadi oradayken başınıza bisey gelse aileniz duysa ,sabaha kadar aracla gezerken Allah korusun kaza gecirseniz ne açıklama yapacaktiniz?asil o zaman rezil olacaktiniz.

Elalemin evinde gizli gizli buluşup fantazili geceler geçirmeye calismissiniz ve ayağınıza dolanmis bu kadar basit. Sevgilin ne vasifla ev tutacak? Birbirinizin aileleriyle tanissaniz, belki ileriye dönük bir adim atsaniz, sonra sevgilimin evi benim de evim diyebilirsiniz. Sevgilinizin ailesi de yadirgamaz, komşunun da dil uzatmaya hakkı olmaz. Bakın burda onlarca konu gördük, çok sevdim, bana ev tuttu, evli gibi yaşadık, bilmem kac sene oyaladi beni hala ailemden istemeye gelmedi vs vs diye.. Kendi degerinizi önce kendiniz bilin ki, kimse sizi kötü kadın gibi apar topar evden atamasın
Mutlaka fantezi mi yapmalari gerekiyor hanimefendi?
Ya da bu durumda komsularin dil uzatmaya haklari oldugunu mu savunuyorsunuz?

İlla sevgilisinin evine gittiyse o gece bişey mi olmak zorunda? Vay efendim erkek istemiyormuş aralarında bir şey yaşanmasını ondan kaçırmış. Birçok yorum okudum bu minvalde.
Istemiyorlarsa gayet güzel de vakit gecirirlerdi, yapmayin. Kudurmadilar ya
Yahu zaten isteyen birlikte de olur fantezi de yapar kime ne. Bu namus bekciligi yapanlar sokakta kadin dovulunce giklarini cikarmazlar.

Sevgilinizin komşu sesi geldi dediğinde siz bu sesi duymadınız doğru mu?komşudan gerçekten ses geldi mi?

Sevgilin ne kadar korkakmış kendine güvenemiyorsa neden seni evine götürüyor . Ailesine ben evdeyim tv açık diyemiyor mu ? Sabaha kadar arabada dolaşmışsınız bide o ayrı bir fiyasko

Ilk olarak erkek arkasinda ne isin var basbasa bide cocuk seni sallamamis biz kardedime annemlerin evde sabaha kadar alem yapardik isteyen kapi calsim bana senden kurtulmak istiyor gibi geldi kapimiza degil komsu polis bile kac kere geldi

Erkek arkadaşınla ne kadar süredir birliktesiniz?daha önce ailesiyle yada kızkardeşiyle tanıştınızmı?mesela normalde akşamları rahat konuşabilirmisiniz?sevgilinizi çok iyi tanıyorsunuzdur umarım.Aklıma evli olup,eşi ailesine filan gittide acaba o sırada sizi eve davet etti,sonrada korktu gitti fikri geldi.Otele gitmeyip arabada dolanmasıda, otele gidince kimlik verilince olayın ortaya çıkacağını bilmesi yüzünden gibi geldi.Bu tabi benim aklıma gelen bir senaryo ilişkinin durumunu bilmediğimden davranışın saçmalığına bir tek bunu yakıştırabildim

Şimdi eski konularınıza göz gezdirdimde mayıs ayında eski sevgilim diye bahsettiğiniz kişi değildir umarım bu kişi?yani o ise zaten adamın size daha öncede hiç saygısı yokmuş.o değilsede bir önceki mesajımda yazdığım tezin doğru olma ihtimali baya yüksek oluyor.Kısa zamandan dolayı.

1)Adam evli bacim kaaac
2)Adam 100 lira otel parasi veremeyecek durumda bacim kaaac
3)Adam cok korkak ana kuxusu olabilir zindan ederler hayati bacim kaaac
4)Adamin zerre kadar umursamiyor seni bacim kaaac..
5)Senden gizli baska birseyler dondu arka planda adam kivirdi sana bacim yslanci bu kaaac
Bunlardan biri canim sen kac...

Back
X