- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
ahahahahjVay be arabayla mı gezdiniz? Ne cesaretli çocukmuş sonuçta komşu plakayı ihbar edebilirdi arabaya çip ne bileyim bi dinleme cihazı kamera vs takmış olabilirdi bu riski nasıl göze aldı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahahjVay be arabayla mı gezdiniz? Ne cesaretli çocukmuş sonuçta komşu plakayı ihbar edebilirdi arabaya çip ne bileyim bi dinleme cihazı kamera vs takmış olabilirdi bu riski nasıl göze aldı![]()
Mutlaka fantezi mi yapmalari gerekiyor hanimefendi?Elalemin evinde gizli gizli buluşup fantazili geceler geçirmeye calismissiniz ve ayağınıza dolanmis bu kadar basit. Sevgilin ne vasifla ev tutacak? Birbirinizin aileleriyle tanissaniz, belki ileriye dönük bir adim atsaniz, sonra sevgilimin evi benim de evim diyebilirsiniz. Sevgilinizin ailesi de yadirgamaz, komşunun da dil uzatmaya hakkı olmaz. Bakın burda onlarca konu gördük, çok sevdim, bana ev tuttu, evli gibi yaşadık, bilmem kac sene oyaladi beni hala ailemden istemeye gelmedi vs vs diye.. Kendi degerinizi önce kendiniz bilin ki, kimse sizi kötü kadın gibi apar topar evden atamasın
Yahu zaten isteyen birlikte de olur fantezi de yapar kime ne. Bu namus bekciligi yapanlar sokakta kadin dovulunce giklarini cikarmazlar.İlla sevgilisinin evine gittiyse o gece bişey mi olmak zorunda? Vay efendim erkek istemiyormuş aralarında bir şey yaşanmasını ondan kaçırmış. Birçok yorum okudum bu minvalde.
Istemiyorlarsa gayet güzel de vakit gecirirlerdi, yapmayin. Kudurmadilar ya
Cevap verme gereği bile duymadım.. Gereken yapılmış zaten, banlanmışlarNe çirkin yorumlar bunlar.