• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil olan gece.

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Hiç uzatmadan giriyorum konuya kızlar.
Erkek arkadaşımın annesiyle babası tatile gitti, kız kardeşiyle evde yalnız kaldı, 1 aydır plan yapıyorduk, bi gece onların evinde yalnız vakit geçirecektik. O gün geldi çattı, evlerimizin arasında baya mesafe var, şehrin birer ucunda oturuyoruz ikimizde.
Gittim evlerine öğleden sonraya doğru. İşte beraber alışveriş yaptık yemek için. Eve döndük.
Bunların üst katında oturan bi manyak kadın var, annesi babası tatildeyken erkek arkadaşımı ve erkek arkadaşımın kardeşini kontrol etmeyi kendine görev edinmiş. Dün sevgilim kadının sesini duymuş evin içinden ( Yanyanaydık ben duymadım konuşmalarını kadının ) güya işte erkek arkadaşımın ailesine evden sesler geliyor diye anlatmış durumu. Erkek arkadaşım beni evden apar topar çıkardı. Çok sinirlendim tek gideceğimi söyledim bırakmadı. Beraber arabayla dolaşa dolaşa sabahladık. Ama resmen gecemiz zehir oldu evsizler gibiydik. Evden çıkarken Yok işte yarın ev tutacağım falan filan dedi. Bu sabah ayrıldık evime bıraktı beni ve evine döndü. Bu rezil geceye mi üzüleyim, yoksa bugün değil ev tutmak buluşmadık bile ona mı üzüleyim. Telafi etmek adına sözler veriyorsun ama ertesi gün ilgilenmiyorsun bile. Her neyse gün boyu uyudu zaten 18.00 gibi uyandı. Ama buluşalım mı dediğimde geç vakte kadar kalamam bu kez falan dedi. Değil telafi etmek, hiç bi şey olmamış gibi davrandı. Umrunda değilmiş gibi. O kadar sinirlerim bozuldu ki şuan, deli gibi pişman oldum dün tek başıma çekip gidip evime dönmediğime. Çok canım sıkkın kızlar. Keyfim Yok hiç.

Edit: kız kardeşi evde değildi, o da arkadaşlarıyla takılacaktı gece boyu. Biz ikimiz tamamen yalnızdık.

Komşu evin her santimini arayacak mıydı ki,evden çıkardı sizi?
Annesi arayınca,evde ben varım derdi ve konu kapanırdı aslında.
Sevgilinizin korkaklığı gibi geldi.
Bende söyledim. Sesleri duyduysa o zaman ara aileni ve biz eve geldik biraz oturduk şimdi uyuyacağız siz napıyorsunuz falan de kapat dedim. Yok yapmadı. Çıktık evden. Gerçekten çok pişmanım evime çekip gitmediğime. İnsan telafi etmeye çalışır bari. Hayır madem telafi edemeyeceksin ne diye sözler veriyorsun ? Verme o zaman !

Arabayla sabahlamak mı? Kaç yaşındasınız allah aşkına? Ayrıca beni evden bu şekilde çıkaran bir adama ertesi gün buluşalım mı demezdim. Sanki komşuda anahtar var evi didikleyecek gerçekten akıl tutulması yaşamışsınız birlikte
Çok haklısın. Çok pişmanım evime dönmediğime.

ailesinden fena korkuyor galiba sevgilin
Bunu anlarım ama bana yaptığı bu şeyden sonraki rahatlığını anlayamam. Vaatlerde bulunup yerine getirmemesini anlayamam. Ben bu kadar değersiz değilim. Dün sesimi çıkarmadım fazla diye mi bunları yaşıyorum ? Bu ne saçmalık. Çekip evime gitseydim tek kelime etmeseydim böyle mi olacaktı şuan rahatlığı ?? Hayır.

Bunu anlarım ama bana yaptığı bu şeyden sonraki rahatlığını anlayamam. Vaatlerde bulunup yerine getirmemesini anlayamam. Ben bu kadar değersiz değilim. Dün sesimi çıkarmadım fazla diye mi bunları yaşıyorum ? Bu ne saçmalık. Çekip evime gitseydim tek kelime etmeseydim böyle mi olacaktı şuan rahatlığı ?? Hayır.
bence biraz sessiz kal bozulduğunu anlasın
bi de buluşalım dediğinde istememiş çok kalamam demiş
keşke buluşmayı teklif etmeseydin

Belki çocuk evlenmeden olmaz diye düşünüyor ;) siz de ısrarla birlikte kalmak isteyince yiyecek beni diye düşündü demek ki :KK70: şaka bi yana komşu evimi arayacaktı ya da madem çıktınız otele filan gitseydiniz. Erkek arkadaşınız ya sizi sevmiyor ya da gerçekten evlilik öncesi bi şeyler olmasın diye düşünüyor. Ya da belki de evlenmek zorunda kalmak filan istemiyordur.

Aile tembihlemis belki komsuyu birini gorursen ses duyarsan bizi ara diye cocuk da bunu biliyodur korkusundan yapmistir boyle bisey
Bana sacma geldi ama apar topar cikip gitmeniz korkuyosa hic goturmicekti seni evlerine ya da sen mi cok israr ettin ?

Back
X