Rezil oldum dimi evet oldum iyi oldu bana

Rezil olacak bir şey yok burda. Sen nezaket göstermişsin. Ama ona da haksızlık etme. Çok yakınıdır belki. Telefonlara dönecek gücü yoktur. Fırsat bulamamıştır.

İnsanların cenazesi var, siz bana cevap vermedi derdindesiniz.
Gerçekten baş sağlığı için mi mesaj attınız yoksa konuşmak için cenazeyi bahane mi ettiniz şüpheye düştüm.

Asıl sizin tavrınız çok yanlış.

Rezil olunacak bir davranista bulunmamissin ki...
Belkide cevap yazmamis olmasi daha iyi olmus...
Yazilan iki üc cümleye bile ümit baglayan varliklariz bi kadinlar malesef...
Sen üzerine düseni yaptin...
Yazmdiysa bos ver ve gec :)

Son düzenleme:
hiçte kuzucum:19:
o rezil olmuş pis öküz:47::47:
gereğini yapmışsın:31:
hiç takma kafana hiç:20:

bence sen rezil olmamışsın
insanlık yapıp başsağlığı dilemişsin
onun kendi ayıbı
bence hiç umursama boşver gitsin

normalde dönememiş olabilir ama eğer çok kötü durumda olsa nete de girmezdi bence demek ki önemsememiş
ya da çok mesaj atan varsa kimseye cevap yazmamış ta olabilir

Son düzenleme:
İnsanların cenazesi var, siz bana cevap vermedi derdindesiniz.
Gerçekten baş sağlığı için mi mesaj attınız yoksa konuşmak için cenazeyi bahane mi ettiniz şüpheye düştüm.

Asıl sizin tavrınız çok yanlış.

önyargınızı saygıyla karsılıyorum fakat, girip okuyabiliyorsa paylaşımlarda bulunabiliyorsa demekki çok da yakın bi cenaze değil sonucta dükkanın ortağının teyzesi ölür dükkanı kapatablirsiniz ama vay benim ortağımın teyzesi nasıl ölür diye yas tutmazsınız.
Konuşmak istesem atar konuşurum. Böyle bişey için cenazeyi bahane edebilmeyi düşünmeyecek kadar insanım çok şükür.

hiçte kuzucum:19:
o rezil olmuş pis öküz:47::47:
gereğini yapmışsın:31:
hiç takma kafana hiç:20:
vala superisicim bilmiyorum üstüme vazife değil miydi sanki o da baazılarının(!) dediği gibi konuşmaya çalışmak için attığımı falan mı düşündü sorun o yani :19:

bence sen rezil olmamışsın
insanlık yapıp başsağlığı dilemişsin
onun kendi ayıbı
bence hiç umursama boşver gitsin

normalde dönememiş olabilir ama eğer çok kötü durumda olsa nete de girmezdi bence demek ki önemsememiş
ya da çok mesaj atan varsa kimseye cevap yazmamış ta olabilir
bilemeyeceğim artık halini bilmeden günahını alamam:) napalım :31:

vala superisicim bilmiyorum üstüme vazife değil miydi sanki o da baazılarının(!) dediği gibi konuşmaya çalışmak için attığımı falan mı düşündü sorun o yani :19:

bilemeyeceğim artık halini bilmeden günahını alamam:) napalım :31:
onu görürsen falan direk yüzünü çevir:19:

belki çok yakınıdır kötü olabilir mi durumu felan benimde arkadaşımın dedesi vefat etti bbende yazdım cevap vermedi cenaze olayları falan baya telaşeli oluyor rezil olmamışsınızda kötüde düşünmeyin bence hemen

önyargınızı saygıyla karsılıyorum fakat, girip okuyabiliyorsa paylaşımlarda bulunabiliyorsa demekki çok da yakın bi cenaze değil sonucta dükkanın ortağının teyzesi ölür dükkanı kapatablirsiniz ama vay benim ortağımın teyzesi nasıl ölür diye yas tutmazsınız.
Konuşmak istesem atar konuşurum. Böyle bişey için cenazeyi bahane edebilmeyi düşünmeyecek kadar insanım çok şükür.

Ölenin kim olduğunu biliyorsan neden sordun " akraban falan mı" diye? Ben ilk mesajına göre soruyorum, sonrasında yazdıysan okumadım..
Cenazeyi bahane etmeni yanlış bulmadım, mesajdan sonra beklentiye girip onu suçlamanı yanlış buldum..Her ne olursa olsun, bir cenaze var ortada..Yakın ya da uzak, demek ki onun için önemli.

Ayrıca ne önyargım olabilir ki bu konuda:) Anlattığın kadarıyla yorum yapıyoruz. Madem başka paylaşımlarının olduğunu gördün demek çok umursamamış..

Bence rezil felan olmamışsın canım öyle düşünme kesinlikle.
Sen insanlıkla yaklaşmışsın yapman gerekeni yapmışsın.Cevap vermediyse o onun ayıbı.
Muhtemelen faceden sildin diye bozulmuştur ondan cevap vermemiştir.
Yine de ne olursa olsun cevap vermesi gerekirdi.

Back
X