- Konu Sahibi KedicikMiyavv
Rezil olacak bir şey yok burda. Sen nezaket göstermişsin. Ama ona da haksızlık etme. Çok yakınıdır belki. Telefonlara dönecek gücü yoktur. Fırsat bulamamıştır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet haklısınız öylesine bakmış ama kmseye cevap vermemiş olabilirRezil olacak bir şey yok burda. Sen nezaket göstermişsin. Ama ona da haksızlık etme. Çok yakınıdır belki. Telefonlara dönecek gücü yoktur. Fırsat bulamamıştır.
İnsanların cenazesi var, siz bana cevap vermedi derdindesiniz.
Gerçekten baş sağlığı için mi mesaj attınız yoksa konuşmak için cenazeyi bahane mi ettiniz şüpheye düştüm.
Asıl sizin tavrınız çok yanlış.
vala superisicim bilmiyorum üstüme vazife değil miydi sanki o da baazılarının(!) dediği gibi konuşmaya çalışmak için attığımı falan mı düşündü sorun o yanihiçte kuzucum
o rezil olmuş pis öküz
gereğini yapmışsın
hiç takma kafana hiç![]()
bilemeyeceğim artık halini bilmeden günahını alamam:) napalımbence sen rezil olmamışsın
insanlık yapıp başsağlığı dilemişsin
onun kendi ayıbı
bence hiç umursama boşver gitsin
normalde dönememiş olabilir ama eğer çok kötü durumda olsa nete de girmezdi bence demek ki önemsememiş
ya da çok mesaj atan varsa kimseye cevap yazmamış ta olabilir
onu görürsen falan direk yüzünü çevirvala superisicim bilmiyorum üstüme vazife değil miydi sanki o da baazılarının(!) dediği gibi konuşmaya çalışmak için attığımı falan mı düşündü sorun o yani
bilemeyeceğim artık halini bilmeden günahını alamam:) napalım![]()
onu görürsen falan direk yüzünü çevir![]()
önyargınızı saygıyla karsılıyorum fakat, girip okuyabiliyorsa paylaşımlarda bulunabiliyorsa demekki çok da yakın bi cenaze değil sonucta dükkanın ortağının teyzesi ölür dükkanı kapatablirsiniz ama vay benim ortağımın teyzesi nasıl ölür diye yas tutmazsınız.
Konuşmak istesem atar konuşurum. Böyle bişey için cenazeyi bahane edebilmeyi düşünmeyecek kadar insanım çok şükür.