Rezil oldum(lübnanlı garson)

Taktı canım cuma günü whattaptan arkadaşından cuma mesajı yolladı

Sakin olun,unutacak,bunda utanacak bir şey yok ki.
Ne var hoşlanmışsınız evet değişik bir yöntem seçmişsiniz ama adım atmışsınız.Bunda korkulacak bir şey yok.Bundan sonra çocukça şeyler yaparsa o utansın size ne.
Ben sevdiğim insana gayet dürüstçe söyledim,içim ne kadar rahatladı anlatamam,tabi ilk an kötü geliyor ama sonrası rahat.

Gerçekten ergence bir davranış ve ergence bir sorun seninkisi.
Hoşlanıyorsan açık açık söyleyeydin ne gerek var yalan dolana?

Telefon numarası var bende bu arada ya kızlar seviyorum diyorum takıntı diyorsunuz fena taktım evet okuyorum güzel çözümler buluyorsunuz.benim durumu da çözelim el birligiyle

Simdi okudum olanlari sevgilisi mi varmis?
Aman adini öğrense ne olcak telefon numarani nerden bulmuş onu anlamadim.

o parçaları sen birleştiriyorsun. ne malum tek sana öyle davrandığı. bence anlamadı bile. erkek milletinin kafası o kadar çalışmaz.

34 yasinda birinin boyle tavirlar sergilemesi..
Eski konunuza da yazdim.
Istesen arkadasin cafe sahibi adamin medeni halini vs sana soylerdi.
Kendi kendine ortaokul lise duzeyi fake hesaptan sacmalamisin.
Puzzzle birlestirdi sen oldugunu anladi tamam da telefonunu nerden ogrendi.
Ne alaka?
Ve yine ne alaka ki arkadasindan sana cuma msj atiyor.
Adam sevgilim var demis sana zaten.
Ikiniz de sacmaliyorsunuz.

Bana kızıyorsunuz biliyorum ama bende halime gülüyorum inanın.gece hiç uyumadım yemek yemedim aptal aptal dolaşıyorum

Fake hesapta varmış numaram

)))))))

Fake hesabı telefon numaramla açmıştım gizlemeyi unutmuşum hata hata üstüne
Şimdi sevgilisi olsa gerçekten sana niye arkadaşından cuma mesaji atsin.Çok saçma umursamaz.Bence sevgilisi yok seni başından savmak için öyle dedi.Sen olduğunu anlayınca da cuma mesajiyla seni bi yoklamak istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…