- 25 Şubat 2016
- 963
- 1.329
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Evet adımı biliyor beni gördün tanıyorsun dedim bütün parçaları birleştirince ben çıkıyorum.fake adresten yazınca çapkınya hemen düşer ne oldugunu anlarım dedim.çocuk bildigin namuslu çıktısenin olduğunu nereden anlayacak ki? adını biliyor muydu öncesinde?
Taktı canım cuma günü whattaptan arkadaşından cuma mesajı yolladı
Ben gidip yüzyüze kahve sözü vermiştim fal bakacaktı bana şimdi benden nefret edecekAy bu çok kötü olmuş niye böyle bir şey yaptınız?
Taktı canım cuma günü whattaptan arkadaşından cuma mesajı yolladı
Zaten reelde bir iletişiminiz varken neden fake hesap işine girdin ki? Yazık olmuş.Ben gidip yüzyüze kahve sözü vermiştim fal bakacaktı bana şimdi benden nefret edecek
Fake hesabı telefon numaramla açmıştım gizlemeyi unutmuşum hata hata üstüneSimdi okudum olanlari sevgilisi mi varmis?
Aman adini öğrense ne olcak telefon numarani nerden bulmuş onu anlamadim.
Evet adımı biliyor beni gördün tanıyorsun dedim bütün parçaları birleştirince ben çıkıyorum.fake adresten yazınca çapkınya hemen düşer ne oldugunu anlarım dedim.çocuk bildigin namuslu çıktı
Fake hesapta varmış numaram34 yasinda birinin boyle tavirlar sergilemesi..
Eski konunuza da yazdim.
Istesen arkadasin cafe sahibi adamin medeni halini vs sana soylerdi.
Kendi kendine ortaokul lise duzeyi fake hesaptan sacmalamisin.
Puzzzle birlestirdi sen oldugunu anladi tamam da telefonunu nerden ogrendi.
Ne alaka?
Ve yine ne alaka ki arkadasindan sana cuma msj atiyor.
Adam sevgilim var demis sana zaten.
Ikiniz de sacmaliyorsunuz.
Git cafeye yuzles.Bana kızıyorsunuz biliyorum ama bende halime gülüyorum inanın.gece hiç uyumadım yemek yemedim aptal aptal dolaşıyorum
)))))))Fake hesaptan yürüme olayi elinde mi patladi kiz? Buna mi tasalaniyorsun.
Boşver bi kaç güne unutulur herşey yaptigin çok ergence tabi direk yuruseydin Allahu ekber diyerek daha cok şansin olurdu.
Kiz ben iliskim olmadan once dalgasina kendi hesabimdan ünlülere bile yürüyordum sen elin kici kirik Lubnanlisindan cekinip fakeden yuruyorsun hea garipsin.
Git cafeye yuzles.
Şimdi sevgilisi olsa gerçekten sana niye arkadaşından cuma mesaji atsin.Çok saçma umursamaz.Bence sevgilisi yok seni başından savmak için öyle dedi.Sen olduğunu anlayınca da cuma mesajiyla seni bi yoklamak istedi.Fake hesabı telefon numaramla açmıştım gizlemeyi unutmuşum hata hata üstüne
Yok artikFake hesapta varmış numaram
Aynen canım acemilik işteYok artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?