Rezil oldum(lübnanlı garson)

Canım cuma sabah mesaj geldi farklı bir numaradan ben engelledim cuma günü akşamda lübnanlıyla yazıştık.eski konumdan alıntı yaptıgım için dün diye çıktı.kafam karışık net ifade edemiyorum sanırım

Tamam o zaman mesaj atması fake hesapla yazışmadan önce. Numaranı almış daha önce yani. Yani eğer o mesajı atan oysa.

Bu arada messengerdan engeli kaldırmış

Sevgilisi var mıymış yok muymuş şimdi anlamadım ki. Yalnız kim olduğunu soylemeden yazan insanlar çok itici. Bir kere başıma gelmişti. Mail atip duruyordu sahte bir hesaptan. Ama kim olduğunu söylemiyordu. Dedim söylemiyorsan daha cevap vermicem sonra da vermedim. O da rahatsız olmuş olabilir. Gerçi erkekler vu konuda daha rahatlar ama sevgilisi varsa o deniyor sanmış da olabilir.

Ç
resim istedi atmadım kızmısın erkek misin nerden bileyim dedi.ısrarla resim istedi atmayınca agresifleşti iyice

Çapkınlık yapmadı anlamında söyledim normalde erkekler kadınlar gibi hassas degil ya bu konularda.hemen atlar sanmıştım olmadı
Haklısın bu konuda kk da böyle erkek profili uç kaldı
Konu a yorumum ise
Bu güne kadar yaptıklarını sil, git konuş yüz yüze
Bu daha şık durur, olma ihtimali varsa bile daha anlamlı olur

Haklısın bu konuda kk da böyle erkek profili uç kaldı
Konu a yorumum ise
Bu güne kadar yaptıklarını sil, git konuş yüz yüze
Bu daha şık durur, olma ihtimali varsa bile daha anlamlı olur
Gidip anlatsam olanları düşünsene o benım oldugumu anlamamış oluyormuş.kendi kendimi ihbar etmiş olurum

Sen fena aşık olmuşsun o yuzden sacma sapan hareketler yapıyorsun fake hesaptan yazısmak falan cok çaylakça..eger acık acık konusmazsan ilerde pişman olursun
Diyelim ki acıldın ama sana olumsuz cvp verdi bu durumda sen sessiz ol sankince bekle bakalım hamlesi ne olacak

Fake hesabı telefon numaramla açmıştım gizlemeyi unutmuşum hata hata üstüne
Hahaha kız çok alemsin kahve içmeye gittiğinde sorsaydin bari sevgilin varmı evlimisin falan zaten istiyorsa muhabbet yürürdü ne gerek var böyle ergen atraksiyonlara

Hahaha kız çok alemsin kahve içmeye gittiğinde sorsaydin bari sevgilin varmı evlimisin falan zaten istiyorsa muhabbet yürürdü ne gerek var böyle ergen atraksiyonlara
Gül sen gül ben ne yaptıgımı biliyor muyum.ava giderken avlandım şimdi resmine mal mal bakıyorum off off neler geldi başıma unutayım desem unutamıyorum

Gidip anlatsam olanları düşünsene o benım oldugumu anlamamış oluyormuş.kendi kendimi ihbar etmiş olurum
)))))) bu ihtimal de var
sen önce senin facebook durumunu anlayıp anlamadığını çözmenin gerek.
Kendim için konuşayım ben ister çözsün ister çözmesi, onunla ilgili düşüncelerimi söylerdim
Sen önce bu ihtimalin

H
hangi yüzle açılayım kız söyle bana yaptıgım yenilir yutulur cinsten mi?biri bana yapsa hoşlansam bile reddederim entrıkacı hemde becerıksız entrıkacı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…