Rezil oldum(lübnanlı garson)

Şimdi sevgilisi olsa gerçekten sana niye arkadaşından cuma mesaji atsin.Çok saçma umursamaz.Bence sevgilisi yok seni başından savmak için öyle dedi.Sen olduğunu anlayınca da cuma mesajiyla seni bi yoklamak istedi.
Facede ilişkisi yok yazıyor çok akrabası arkadaşı var sevgili bul damat ol diyorlar çevrem yok diyor

Adam TR ye yerlesmek icin zarf atiyor olabilir.
Kimi insanlarin enerjisi oyledir . Sohbet muhabbet ya da lakayt tavirlar.
Bana sizin ilginizi fark edip bunu kullancak gibi geliyor.
Cogu kisi de boyle dedi size. Hatta ablanizda saglam pabuc olmaz demis .
Hala icimde kaldi diyorsaniz. Bu sefer yasiniza uygun davranin.
Gidin cafe'ye konusun.

Numaranızı ya da mailinizi gerçekten görmüş mü anlamadım ben :/
Bir de niye başkasının telefonundan mesaj atıyor? Veya onun attığına emin miyiz?
Ben konuyu baştan okuyayım, gerçekten bir şey anlamadım

Bana attıgı cuma mesajını sonra facede yükledi resimli mesaj işte

Arkadasım yollamadı bilmedigim bir numaradan geldi restourantta çekilmiş profıl resmi vardı direk engelledim

Tamam hata yapmış olabilirsiniz fake hesaptan.Siz eminmisiniz adınızı ögrendi diyelim ama siz oldugunuzu hatırladı mı acaba.Ayrıca sevgilim var demesi bence yalan ugraşmak istememiş.Eğer sevgilisi olsaydı hiç diyaloga girmezdi sizinle.

Ne yapsam sizce çünkü siz olayı çözmüşsünüz

Benim yürümem de bu kadar olur rezillik

Ne yapsam sizce çünkü siz olayı çözmüşsünüz
Öncelikle hiçbirşeyden emin değiliz ki emin olmak için tek çare sizin o resturanta tekrardan gidip normal müşteri gibi davranmanız.Nabız yoklayın derim.Anlamışsada anlamıştır.Belki de size itiraf eder.Fake olmayın gerçek olun en azından yarım bırakmamış olursunuz.

Biraz zaman geçmesi lazım gitmek için sanırım arkadaşıma sorabilirim yada arayıp konuşabilirim whattaptan resim atabilirim böyle saçma sapan çözümler var

Cuma mesajı olayını hiç anlamadım, dün akşam yazıştık demedin mi? Kafam karıştı, dün Cumartesiydi. Numaranı fake hesaptan aldıysa cuma mesajını bir önceki gün nasıl attı? Çok karışık yazıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…