- 25 Şubat 2016
- 963
- 1.329
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Facede ilişkisi yok yazıyor çok akrabası arkadaşı var sevgili bul damat ol diyorlar çevrem yok diyorŞimdi sevgilisi olsa gerçekten sana niye arkadaşından cuma mesaji atsin.Çok saçma umursamaz.Bence sevgilisi yok seni başından savmak için öyle dedi.Sen olduğunu anlayınca da cuma mesajiyla seni bi yoklamak istedi.
ne alaka ya cuma mesajı? kendi numarasından da atmamış. Bence siz kafayı takmışsınız sizle ilgilenmese bile öyle zannediyorsunuz.
Bana attıgı cuma mesajını sonra facede yükledi resimli mesaj işteNumaranızı ya da mailinizi gerçekten görmüş mü anlamadım ben :/
Bir de niye başkasının telefonundan mesaj atıyor? Veya onun attığına emin miyiz?
Ben konuyu baştan okuyayım, gerçekten bir şey anlamadım
Belki ona da arkadaşınız yollamıştır ve beğenip paylaşmak istemiştir?Bana attıgı cuma mesajını sonra facede yükledi resimli mesaj işte
Profılımdeki artıst kimProfil resminiz deki artist bende yürümek istiyorum
Kim bu?
Ne yapsam sizce çünkü siz olayı çözmüşsünüzTamam hata yapmış olabilirsiniz fake hesaptan.Siz eminmisiniz adınızı ögrendi diyelim ama siz oldugunuzu hatırladı mı acaba.Ayrıca sevgilim var demesi bence yalan ugraşmak istememiş.Eğer sevgilisi olsaydı hiç diyaloga girmezdi sizinle.
Ben sassyassyy profilindeki artisti sordumProfılımdeki artıst kim
Şu artıstın resmini bir atın bana yazı varBen sassyassyy profilindeki artisti sordum
Bu fotoya bir yürüyüş de ben yapmak istiyorum
Jensen AcklesBen sassyassyy profilindeki artisti sordum
Bu fotoya bir yürüyüş de ben yapmak istiyorum
Cevap için teşekkürler ben bir yürüyüşe çıkayımJensen Ackles
Benim yürümem de bu kadar olur rezillikFake hesaptan yürüme olayi elinde mi patladi kiz? Buna mi tasalaniyorsun.
Boşver bi kaç güne unutulur herşey yaptigin çok ergence tabi direk yuruseydin Allahu ekber diyerek daha cok şansin olurdu.
Kiz ben iliskim olmadan once dalgasina kendi hesabimdan ünlülere bile yürüyordum sen elin kici kirik Lubnanlisindan cekinip fakeden yuruyorsun hea garipsin.
Rica ederim.Cevap için teşekkürler ben bir yürüyüşe çıkayım
Öncelikle hiçbirşeyden emin değiliz ki emin olmak için tek çare sizin o resturanta tekrardan gidip normal müşteri gibi davranmanız.Nabız yoklayın derim.Anlamışsada anlamıştır.Belki de size itiraf eder.Fake olmayın gerçek olun en azından yarım bırakmamış olursunuz.Ne yapsam sizce çünkü siz olayı çözmüşsünüz
Biraz zaman geçmesi lazım gitmek için sanırım arkadaşıma sorabilirim yada arayıp konuşabilirim whattaptan resim atabilirim böyle saçma sapan çözümler varÖncelikle hiçbirşeyden emin değiliz ki emin olmak için tek çare sizin o resturanta tekrardan gidip normal müşteri gibi davranmanız.Nabız yoklayın derim.Anlamışsada anlamıştır.Belki de size itiraf eder.Fake olmayın gerçek olun en azından yarım bırakmamış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?