- 25 Şubat 2016
- 963
- 1.329
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Bu kadar kızacak ne var dimi
Evet aşırı namuslu davrandı abartılı yani
Messenger resmini burdaki profıl resmi yaptım.adıda yusuf zaten belki insafa gelir
Lübnanlı görünce kaçarım artıkOhooo işi batirmissiniz.Samimi olun demişti çoğu kişi. Keşke cogunluga kulak verseydiniz. Çocukça işlere ne gerek vardı biraz sabırlı olsaydınız zamanla zaten anlardiniz ogrenirdiniz sevgilisi olduğunu. Oda fazla birşey zannetmiş ya kendini, ona da ayrı ayar oldum. Tabii bi tarafları kalktı. Tovbesttt
Çok komik bir durum inan kalbime bıçak saplanıyor sanki herkes yaptıgımı biliyor bana gülecek sanıyorum.hele bir yerde yusufla karşılaşırsam diye korkuyorum.çok seviyorum ama görsem kaçarım inan unut başka şeyler düşün diyorum kendime oda olmuyor.gidip seviyorum ulennn diye bagırasım varYa trendy sana güldüm::))) eline yüzüne bulaştırmissin ama bence ümitsizliğe kapılma..Tamam biraz aptal aşık gibi bişi olmussun.seni çok iyi anlıyorum bence sana cuma mesajı atmisya bu önemli oradan muhabbete dal.cokta abartma sen ne yaptığını biliyormusunki..Aşk bu canını sıkma.Kendini kötü hissetme yemeklerini ye,güzel uyku uyu artık eminol gecicek
Al bende o kadar hahahaKlasik abaza bir çomar bence
Resim göndermeyince çıldırmış
Boşuna gözünde büyütüyorsun klasik arap erkeği
Oda beni seviyor mu soguk davranmaz dimiBence gidin restoranta hiçbir şey olmamış gibi sohbet edin, sizin olduğunuzu anlamadı bence. Tavırlarına göre anlarsınız, baktınız soğuk davranıyor bir daha uğramazsınız olur biter. Bu arada bence soguk davranmayacak.
Bağır kız bağır yeter garı yedin bitirdin kendinide bizide söyle gitsin anacım bu kaçıncı konu ne kadar uzadı bu iş adam bu arada sevgilisi yoksa bile bulmuştur amma bekledinÇok komik bir durum inan kalbime bıçak saplanıyor sanki herkes yaptıgımı biliyor bana gülecek sanıyorum.hele bir yerde yusufla karşılaşırsam diye korkuyorum.çok seviyorum ama görsem kaçarım inan unut başka şeyler düşün diyorum kendime oda olmuyor.gidip seviyorum ulennn diye bagırasım var
Hayır bulmasın ya ne diyorsun sen ben ne güne duruyorumBağır kız bağır yeter garı yedin bitirdin kendinide bizide söyle gitsin anacım bu kaçıncı konu ne kadar uzadı bu iş adam bu arada sevgilisi yoksa bile bulmuştur amma bekledin
Hayır bulmasın ya ne diyorsun sen ben ne güne duruyorum
Kız hangi yüzle söyliyim iyice gülecek banatabisi canimda bi söyle artik
Sonuç yok işte çözüm arıyorum ama çözüm yokSonucu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?