Rezil oldum(lübnanlı garson)

Messenger resmini burdaki profıl resmi yaptım.adıda yusuf zaten belki insafa gelir

Ohooo işi batirmissiniz. Samimi olun demişti çoğu kişi. Keşke cogunluga kulak verseydiniz. Çocukça işlere ne gerek vardı biraz sabırlı olsaydınız zamanla zaten anlardiniz ogrenirdiniz sevgilisi olduğunu. Oda fazla birşey zannetmiş ya kendini, ona da ayrı ayar oldum. Tabii bi tarafları kalktı. Tovbesttt

Lübnanlı görünce kaçarım artık

Ya trendy sana güldüm::))) eline yüzüne bulaştırmissin ama bence ümitsizliğe kapılma..Tamam biraz aptal aşık gibi bişi olmussun.seni çok iyi anlıyorum bence sana cuma mesajı atmisya bu önemli oradan muhabbete dal.cokta abartma sen ne yaptığını biliyormusunki..Aşk bu canını sıkma.Kendini kötü hissetme yemeklerini ye,güzel uyku uyu artık eminol gecicek

Çok komik bir durum inan kalbime bıçak saplanıyor sanki herkes yaptıgımı biliyor bana gülecek sanıyorum.hele bir yerde yusufla karşılaşırsam diye korkuyorum.çok seviyorum ama görsem kaçarım inan unut başka şeyler düşün diyorum kendime oda olmuyor.gidip seviyorum ulennn diye bagırasım var

Bence gidin restoranta hiçbir şey olmamış gibi sohbet edin, sizin olduğunuzu anlamadı bence. Tavırlarına göre anlarsınız, baktınız soğuk davranıyor bir daha uğramazsınız olur biter. Bu arada bence soguk davranmayacak.

Oda beni seviyor mu soguk davranmaz dimi

Niye fake hesaptan yazdin.
Kendi hesabindan yazsaydin merhaba diye.fotografini gordugunde zaten tanirdi.
Gercekten seninle ilgilenmisse hos bir sohbet baslardi.
Ilgilenmemissede bir srkilde konu kapanir giderdi.
Neyse simdide abartma artik.
Seni tersleyip sevgilim var demesi ise normal.kimsin nesin kadin mi erkek mi ne bileyim yani bende olsam aynisini yapardim.etraf manyak dolu.
O yuzden yarin git cafeye kahveni ic.muhabbet gelisirse gelisir.
Bir isik gorursen aksam normal kendi hesabindan merhaba doye yaz

Bağır kız bağır yeter garı yedin bitirdin kendinide bizide söyle gitsin anacım bu kaçıncı konu ne kadar uzadı bu iş adam bu arada sevgilisi yoksa bile bulmuştur amma bekledin

Bence de gidin nabiz yoklayin.siz oldugunuzu anlamissa da samimi bir sekilde konusun.bu tarz seylere alisik degilim o yuzden biraz aptalca davrandim.senden etkilenmistim ne tepki verecegini bilemedigim icin sacmaladim.dersin.acikca konusursun.o da zaten ne dusunuyorsa soyler.icinde kalmasin.

İçimde kalacak gibi degil zaten içim şişti ne olacaksa olsun artık sanki cinayet işledim.ya rezil olucam ya vezir.birde beni görüp soguk yaparsa o zaman ne yaparım bilmiyorum şimdi ümidim var en azından.nerden gittim gitmez olaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…