- Konu Sahibi peaceintheworld
-
Sen araştırıp kullandın galiba
Ben senelerce yasadigim semtten tasindigim halde hala eski agdacima gidiyorum. Bacak, kol falan onemli degil de diger yerlerimi acamam oyle herkeseKorku filmi gibi ya
Kadin kadina bile acmayin derlerdi de boyle manyaklarin olabilecegi hic aklima gelmemisti daglara taslara ..
Ama kadin oksarken
Yok sisti yok akti yok oksadim derken
Biri de mihlanip nasil kaliyor
Nasil hostttt deyip ayaga firlamayip agdayi suratina yapistirmiyor ilginc
Ablasi yanlis anlamis kizmayinCümle içinde kullandın demek istemiştimAğdacın söylemiş ya sana
Ahahahah siz de çok yaşayınBu yoruma tüm gün güleceğim..
Çok yaşayın e mi..
İşte bu yüzden kadın kadına dahi olsa belli bir mahremiyet var. Olmalı da zaten. .
Ben olsam bir daha oraya gitmem.
Akıntı insanlık hali, bundan dolayı rezil olmak değil de , mesele kadının inceden bu işten hoşlanması gibi geldi. Zan altında bırakmak olmasın ama "seninki de pek duyarlıymış" cümlesi , sonra "okşadı" dediniz. . Bunlar çok çirkin valla.
Philips lumea aldimBen senelerce yasadigim semtten tasindigim halde hala eski agdacima gidiyorum. Bacak, kol falan onemli degil de diger yerlerimi acamam oyle herkese
Ablasi yanlis anlamis kizmayin
Seneler once, taa mirc zamanlarinda chat odasinda gordugu her kadin nickine "kuaforune agda yaptiriyor musun" yazan bir adam vardi. Her gelisinde de atilirdi kanaldan.
Bazi insanlar icin fantezi konusu sanirim bu.
Ama valla bak oyle fantezilik bir sey yok. Agda bezlerini kenara atip hunharca birbirimize saldirmiyoruz
Philips lumea aldim
Tum oksamalarin onune gectim
Ya ben evde ugrasmayi sevmiyorum. Gidiyorum bir saatte bitiyor zaten her yer.Philips lumea aldim
Tum oksamalarin onune gectim
5000 atımlık demi
Yok abla 250.000 atimlik
Tum oksamalari bertaraf eder yani
Ya ben evde ugrasmayi sevmiyorum. Gidiyorum bir saatte bitiyor zaten her yer.
Lumea'ya yeni slogan buldunuz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?