- 1 Kasım 2016
- 1.151
- 2.834
- 48
- Konu Sahibi peaceintheworld
-
Valla bence gayet abes. Güzellik merkezine gittiğinde bile bunun bir ismi var.Bolgenin adinin ne oldugunu biliyorum tesekkurler.
Ancak idrar deliginden bile iliskiye girdigini dusunen kadinlar varken "vajinama yaptiriyorum" demesini ben cok abes bulmadim. Dogru demiyorum farkindaysaniz, abes degil.
Bana da konu sahibi tekin gelmedi. Anlatim tarzindan oturu. Kuafor fantezisi imaji var :)Ben de aynısını düşündüm.
Benim düşünme nedenim hiç bir kadın öyle demez..
Kadınlar bence vajina olarak bakmazlar orya sadece erkekler bakar..
Özel bölge ya da genital bölge der en fazla...
+1 . Tamam burda kimligimiz falan değil de bu kadar açık yazılması hiç olmamış.Nasıl bu kadar fütursuzca yazıyorsunuz en özelinizi inanın anlayamıyorum birde detaylı anlatıyor hey allahım
Peki.Valla bence gayet abes. Güzellik merkezine gittiğinde bile bunun bir ismi var.
Bir forumda bir kadının bu tabiri kullanması benim için oldukça abes.
Bolgenin adinin ne oldugunu biliyorum tesekkurler.
Ancak idrar deliginden bile iliskiye girdigini dusunen kadinlar varken "vajinama yaptiriyorum" demesini ben cok abes bulmadim. Dogru demiyorum farkindaysaniz, abes degil.
Ben de kesin kadin demiyorum zaten. Sadece oyle diyor olabilir diyorum. Neler goruyoruz burada biliyorsun.
Odaya girdigimde agda bezlerini oksuyorduAkti akti
Ac bacagini dedi
Oksadi
Bana da konu sahibi tekin gelmedi. Anlatim tarzindan oturu. Kuafor fantezisi imaji var :)
Ama sirf oyle demesi erkek olmasini gerektirmez.
Bir de bana klitoris diyen agdaci ilginc geldi :) genelde "oran", "bikini" falan diyor agdacilar.
Bana da konu sahibi tekin gelmedi. Anlatim tarzindan oturu. Kuafor fantezisi imaji var :)
Bir de bana klitoris diyen agdaci ilginc geldi :) genelde "oran", "bikini" falan diyor agdacilar.
Sen araştırıp kullandın galibabikini bölgesine klitoris denmez araştırın derim o çok farklı bir yer
Demek istedigimi anlayan anladi zaten merak etmeyin. Klitorisimin nerede oldugunu biliyorumbikini bölgesine klitoris denmez araştırın derim o çok farklı bir yer
bikini bölgesine klitoris denmez araştırın derim o çok farklı bir yer
Klitoris kullanılacak bir yer değil siz ilaç falan sanıyorsunuz galibaSen araştırıp kullandın galiba
Korku filmi gibi yaOdaya girdigimde agda bezlerini oksuyordu
Zaten sırf bunun için düşünmedim.
İlk konuyu açtığında kuaförün laubaliliğini düşündüm sadece..
Sonra sonra böyle abuk subuk şöyle aktı böyle elledi deyince diğer konularına baktım..
Böyle bişey çok afaki..
Ağda yapan kadının cinsel tercihi farklı olmalı sadece..
Diğer konularına bakınca erkek olduğuna kanaat getirdim..
Cümle içinde kullandın demek istemiştimKlitoris kullanılacak bir yer değil siz ilaç falan sanıyorsunuz galiba
krem sürünce elini bir kaç dk gezdirdi klitoris şişince kıllar daha net çıkıyo dedi bir kaç tane kenarda kalmış onları tekrardan falan aldı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?