• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rezil oldum :(

Panikkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
145
30
18
31
merhaba kızlar ben bi arkadaşlık sitesine üye olmuştum oraya da resmimi koydum ben öğretmenim ve bi baktım öğrencim de oraya üyeymis ve bana mesaj atmış görür görmez üyeliği sildim ama rezil oldum okul açıldığında birsey derse ne diyeceğim inkar mi etsem acaba ya herkese söylerse lütfen fikir verin ve yadırgamayın lütfen

silmeyip konuşsaydın keşke. başka biri gibi fotoyu netten bulup yükledim kim bilmiyorum gerçek resmimi koymak istemedim falan derdin.
o an panikle aklıma bisey gelmedi direk üyeliğimi sildim ama şimdi görünce yüzüne nasıl bakıcam bilmiyorm cidden :(

yakın zamanda kısmetiniz açılabilir, Sizi bulan adam bu aranıyor buna yürüyün diyecektir.

Edit ben karşıdakini de öğretmen sanmıştım. Öğrenciyse bir şey olmaz.

Son düzenleme:
Senin ne işin var burda? Daha reşit bile değilsin, otur dersine çalış, okul açılır açılmaz ailenle görüşeceğim bu konuda, diye üste çıksaydınız. Ayrıca bu, üste çıkmak değil, gerçekten böyle. Ne işi varmış bir öğrencinin bu tarz bir sitede?
Bide oğrenci cekinmemis geldi selam veriyor :D sen niye topukluyorsun konu sahibi :D

Hiç panik yapmanıza gerek yok relax takılın okul açıldığında bişey derse de oraya üye olan arkadaşlarım var banada davet linki göndermişler bir girdim bakındım ama pek bana göre bi ortam değil direk sildim üyeliğimi dersiniz ama gayet rahat olun :KK66:

Hem senin ne işin var bakiyim o sitede dersiniz öğretmensiniz sonuçta hesap sorabilirsiniz bu şekilde..

O değil de şimdi hatırladım bu konu sahibinin bi diğer konusunda işyerinde patronunun kendisine olan ilgisini kıskanan bir bayan arkadaşının bana büyü mü yapıyor acaba korkuyorum diye konusu vardı orda hiç öğretmen olduğunu söylememişti.. şimdi de öğretmen olduğunu söylüyor.. kafam karıştı bu hesap fake mi:KK64:

Muhtemelen herkese anlatir. Şu ogretmeni arkadaslik sitesie gordum, beni gorunce uyeligi sildi filan diye arkadas ortamlarinda mutlaka anlatilir. :D bilmeyen kalmaz Okullarda dedikodu hizli yayilir genelde.
Ama yapacak bisey yok. Olmamis gibi davranin en iyisi.

o an panikle aklıma bisey gelmedi direk üyeliğimi sildim ama şimdi görünce yüzüne nasıl bakıcam bilmiyorm cidden :KK43:
Olan olmuş da ne diye üye oldunuz ne gerek var çalışıyorsunuz..Çoo mu gecti yaşınız guvenmek cok zor olur ordaki insanlara bence..bir de gercek foto koymak cok saçma olmuş trajikomik bir durum umarim lise degil okulunuz yandıniz yeni sezonda :halay:

O değil de şimdi hatırladım bu konu sahibinin bi diğer konusunda işyerinde patronunun kendisine olan ilgisini kıskanan bir bayan arkadaşının bana büyü mü yapıyor acaba korkuyorum diye konusu vardı orda hiç öğretmen olduğunu söylememişti.. şimdi de öğretmen olduğunu söylüyor.. kafam karıştı bu hesap fake mi:KK64:
patron dedigi okul muduru mu acaba? özel okulsa belki patron diyordur :KK45:

merhaba kızlar ben bi arkadaşlık sitesine üye olmuştum oraya da resmimi koydum ben öğretmenim ve bi baktım öğrencim de oraya üyeymis ve bana mesaj atmış görür görmez üyeliği sildim ama rezil oldum okul açıldığında birsey derse ne diyeceğim inkar mi etsem acaba ya herkese söylerse lütfen fikir verin ve yadırgamayın lütfen
Bu olay Çok gündem olacak bir durum değil bu yüzden zihninizden silin ama bir öğretmen olarak öğrenciniz olur ya size dile getirmeye kalkarsa çocukça bir yalanla üstünü örtüverin.Örneğin küçük kuzenim,komşu kızının işi bu vs gibi ve gülüp geçin

Back
X