Rezil oldum

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
Hoşlandığım çocukla muhabbet kurmak için 2 gece önce dersle ilgili konuştum sonra senin günlerin nasıl geçiyor filan dedim o da biraz cevapladı ama pekte yüz vermedi bende bitirdim zaten konuşmayı asıl bomba dün gece ise yanlışlıkla wpden aradım ☹️
kendisi bir şey yazmadı? Ne düşünmüştür de yazmadı acaba hanımlar ? Niyetimi anladı mı Ben yazmalı mıyım hayır birde 2 gece önce konuşuyorum sonra arıyorum konuşmasaydım keşke

Abartacak bir şey yok ya biri beni Whatsappdan arasa yanlışlıkla olduğunu bilirim o da tahmin etmiştir sıkmayın canınızı başka da bir şey yazmayın
mesela konuştuk ya önceki konuşmalarımızı okurken yanlışlıkla aradığımı yada dikkatini çekmek için aradığımı düşünmesinden korkuyorum ama öyle bir şey olsa gam yemem en azındn boşa stalker damgası yememiş olurdum:D Millete öyle bakıyordum ona gelince elim çarptı :(

mesela konuştuk ya önceki konuşmalarımızı okurken yanlışlıkla aradığımı yada dikkatini çekmek için aradığımı düşünmesinden korkuyorum ama öyle bir şey olsa gam yemem en azındn boşa stalker damgası yememiş olurdum:KK70: Millete öyle bakıyordum ona gelince elim çarptı :KK43:
Evet biraz utanç verici olmuş ama çok büyük bir şey de değil birkaç güne unutur

Hoşlandığım çocukla muhabbet kurmak için 2 gece önce dersle ilgili konuştum sonra senin günlerin nasıl geçiyor filan dedim o da biraz cevapladı ama pekte yüz vermedi bende bitirdim zaten konuşmayı asıl bomba dün gece ise yanlışlıkla wpden aradım ☹️
kendisi bir şey yazmadı? Ne düşünmüştür de yazmadı acaba hanımlar ? Niyetimi anladı mı Ben yazmalı mıyım hayır birde 2 gece önce konuşuyorum sonra arıyorum konuşmasaydım keşke
En kotu ne olablr ki? Siz oyle bi niyeti acikca ifade etmedkce kndi kdne gelin guvey olms olur en fazla..hem onceki gece konsmasaydnz da hep acabalar olurdu icnzde. Dert etmeyn tekrar konsrsanz yanlslkla aradgnzi soylersnz. Ama yeni bi muhabbet de acmyn bnce. Birakn boyle kalsn

Belki yanlışlıkla olduğunu anlamıştır.
Üzgünüm ama sizi önemsemiyor.
Onemsese kesinlikle dönüş yapar sırf sohbet etmek amaçlı bile aramışsın diye msj yazardı.

Whatsapptan aramalarin yüzde 90ı zaten yanlislikla oluyor

Sorun yok bence, rezillik falan degil asla.

Ama sizi önemsemiyor, hic zorlamayin.

Arayip cevap gelmedigi halde ve karsi taraf sormadigi halde. "Yanlislikla oldu" filan yazmayin da asil rezillik o. 😁
Bisey yazmayin artik ne dusunduyse dusundu yapacak birsey yok.

Belkide uyuyordu.Olamaz mi ? Neden hemen kedinizi rezil oldum diyerek gomuyorsunuz.Sorarsa buraya yazmis oldugunuz gibi yanlislikla aradiginizi soylersiniz.Beser sasar en nihayetinde.Ustelik gece diyorsunuz.Hata olur,hata olmus zaten.

İki gün sonraya unutursunuz, çok da mühim bir şey değil, boşverin. Bende bu sabah aradım yanlıilıkla birini, napalım oluyor öyle şeyler. Dert edecek kadar rezillik değil sizin durumunuz, merak etmeyin.

Yahu ben whatsapp ı ilk indirdiğimde neler yaptım neler :) Sorarsa yanlışlıkla yaptığınızı söylersiniz. Zaten size yüz vermemiş, önemsemez unutur gider adam :) Üzmeyin kendinizi

hepinize teker teker teşekkür etmekle birlikte çokta hak veriyorum. Birşey yazmadım neyseki :D kendisi de önemseseydi yazardı beni aramışsın noldu acaba diye demekki önemsemiyor zorlamanın manası yok

Profil resmine bakarken mi aradin ,doğru söyle :KK70::KK70:
Evet , tabii ki yanlış anlamıştır ama herkesin basına geliyor. Üzülme

Ne düşünürse düşünsün olan olmuş yapacak bir şey yok. Üstüne düşerseniz asıl dikkat çekmeye çalıştığınızı düşünür. Üniversitedeyken stalk yapmaya çalıştığım çocuğu telefonumu haşmetli burnuma düşürmem sebebiyle takip tuşuna basmıştım da nasıl çıktığımı bilememiştim. Çocuğa düştü mü düşmedi mi hala bilmiyorum. Canınızı sıkmayın böyle şeyler için, unutulur gider bunlar.

utanç verici bir yeri yok tatlım eğer arkadaşını yanlışlıkla arasaydın bu kadar stres yapar mıydın ? hayır sen canını sıkma

Ben öyle gecenin bir yarısı patronumu aramıştım 🤭 Olabiliyor böyle şeyler oda anlamıştır yanlışlıkla olduğunu.
Hem devamı gelsin isteseydi beni aramışsın filan derdi. Anlamış oldunuz ilgilenmediğini

Back
X