- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Görmüştür büyük ihtimalle, bugün aynısı oldu biri yanlışlıkla instagramda istek gönderip geri çekti, ben fark ettimKızlar profiline bakmaman gereken birine baktım. Twitterda ekli de degil zaten. Yanlışlıkla fotosunu beğendim((((( sonra geri çektim.
Napayım napayım derken en sonra hesabımı dondurdumama arada bi 10dakika geçti girip dondurayım derken
Görmüş müdür ya((((((
görürsek ne oluyor kıyamet mi kopuyor?beğenmek suç mu?kafamda deli sorularGörmüştür büyük ihtimalle, bugün aynısı oldu biri yanlışlıkla instagramda istek gönderip geri çekti, ben fark ettim
Beni de dekan yardımcısı ekledi geri çektigörürsek ne oluyor kıyamet mi kopuyor?beğenmek suç mu?kafamda deli sorular
Ne olacak ki ya, o kadar üzülünecek birşey değilKendimi balkondan aşağı atayım((((((((
Görmese iyiydi dondurdum ya gitmişmidirNe olacak ki ya, o kadar üzülünecek birşey değil
Ben de fotosuna bakarken yanlışlıkla aramıştım whatsaptan. Hala düşündükçe yerin dibine giriyorum
Bana da aynısını yapmışlardı, hem de aynı kişi iki kereBen de fotosuna bakarken yanlışlıkla aramıştım whatsaptan. Hala düşündükçe yerin dibine giriyorum
Hem de o kadar yüz vermediğim, sözde burnumdan kıl aldırmadığım flört adayına oldu ki anlatamam. Düşündükçe ateş basıyor halaSen harakiri yap panpaaaaaaaaaa
Ayy bende daire başkanını yanlislikla aramistim, çocuk aramış demiştimBana da aynısını yapmışlardı, hem de aynı kişi iki kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?