Rezil Oldum.

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kızlar profiline bakmaman gereken birine baktım. Twitterda ekli de degil zaten. Yanlışlıkla fotosunu beğendim ((((( sonra geri çektim.

Napayım napayım derken en sonra hesabımı dondurdum ama arada bi 10dakika geçti girip dondurayım derken

Görmüş müdür ya ((((((

Görmüştür büyük ihtimalle, bugün aynısı oldu biri yanlışlıkla instagramda istek gönderip geri çekti, ben fark ettim

Görmüştür. Eşim geçenlerde biriyle tartışma yaşadı,akşamına telefonundan video izliyorduk ki pat Facebooktan o kişi tarafından arkadaşlık isteği geldi. Birkaç sn sonra da geri aldı ama yanda yazıyordu istek geri alındı diye. Yani telefon elindeyse muhtemelen görmüştür.
Benzer bir olayı da ben yaşamıştım bir arkadaşımın hoşlandığı karaktersiz bir çocuk yanlışlıkla benim eski instagram gönderilerimden birini likelayıp geri çekmişti ama screenshot almama engel olmadı bu durum.

Emin değilim ama Twitter da görünmeyebilir hemen çektiyseniz eğer. İnstagramda görünüyor Facebook’tan emin değilim

Twitter bilmiyorum ama benim instagram bildirimlerim kapalı. O yüzden böyle bir senaryoda görmezdim.
Görürse görsün ya ne kadar bakmamanız gereken biri olabilir ki. Hesabınızı dondurmanız daha da olayı büyütüyor.

Beni de eski k.v. takip edip takibi geri çekmişti ( kötü biten bir evlilik kanlı bıçaklıyiz bildiğin ve aradan 7 yıl geçmiş ben evlenmisin falan).. bu hatayı bikac ay arayla 2 kere yapti. Ha ne oldu?öfff bunlar da ne yapışkan insanlar mış dedim gectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…